- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
oooooo maşallah canım hamişler grubuna katıldın bile bence :)Kızlar adetim cumartesi. Ovu testi böyle. Test yaptırsam mii
Inşallah canım. Bakalım. Adet günümü beklicem dayanabilirsemoooooo maşallah canım hamişler grubuna katıldın bile bence :)
İnsallah cnim aksam olsunda gitsem diyorum babiskosuyla gidicez :)kuzu daha önce başka biryerdende okumuştum koyulaşırsa kan değerinde artıyormuş sen içini ferah tut bu sefer kuzucuk iyice tutundu inşallah
Hcg yapsan cikar biliyomusun ne dueuyoaun kiz hadi gebelik testine kosKızlar adetim cumartesi. Ovu testi böyle. Test yaptırsam mii
Sagol canim.benim.aksami iple cekiyorum :)Artmistr canm kan degerin cok iyi cikmis. Benimki daha silikti ve 79 du icini ferah tut iyi seyler düşün iyi olsn
Bence hamilesin kiz sen hadi bakalim subat anneleri oluruz insallah :)12 gün gecti canım. Bu arada az önce ovulasyon testi yaptım gebelik testim yok.kopkoyu T. Ayyy heyecan yaptım. Dur fotosunu atayim.
ay niye bekliyon için içini yıyeceğine silik çıksa tamam dicemde kopkoyu ayolInşallah canım. Bakalım. Adet günümü beklicem dayanabilirsem
Bence hamilesin kiz sen hadi bakalim subat anneleri oluruz insallah :)
ay niye bekliyon için içini yıyeceğine silik çıksa tamam dicemde kopkoyu
önce bi gebelik testi alayım onda çıkarsa hemen giderim.
Ay heyecan yaptım hcg sandım .. LH mis .insallah hamişsindir de iki gün kala koyu çıkarsa hamis oluyor. Gerçi benimkiler de t den eser olmuyodu . Sen de var gibi bişiler. Güzeeellllbat a 7 gün kala? var mı bir şey sizce?
Ay olduğuna ben de sevindim. Haydi bakalım bitsin . Gelsin bebisler çalışmalar. Benim de bu gün bitti sanırım aksam biterameliyat günüymüş bugün gidemedim ama karnım ve belim çok ağrıyor inşallah bugün olurum tam 14 gün oldu gecikeli
Canım inşallah hamişsindir. ... tebriklerInşallah canım. Bakalım. Adet günümü beklicem dayanabilirsem
Bende hergun yuruyus yapcm ama adetim bitnce bslarm suan karın agrım war tembellik hissi uyku haliAy dışarısi bugün bi garip güneşli ama bi yağmur bastırıyor bi da kuruyor bi da yağıyor. Spora gitcem kararımı etkilio pufff.
Ay evet o durum da kalkıp yerimden su içesim gelmez :)Bende hergun yuruyus yapcm ama adetim bitnce bslarm suan karın agrım war tembellik hissi uyku hali
Ah canim yaa nerdee :) oyle aklima takildi sorayim dedim benim bat 13 u daha cok var yani,ama ovulasyonda 2 gun koyu cikti,calisma oldu ama kismet artik bekliycez bakalim :)sinyallermi var yoksa
Ay canimm ne guzel haberler yaa :) bak rabbim isteyince oluyor.. Cok sevindim cokk..allahim saglik versin.. Darisi basimiza insallahSelam kızlar ben geldim öldüm sabahtan beri devlet hastanesine gittim doktora anlattım durumu düşükten sonra 6 haftaya kadar evde yapılan testlerde gov çıkabilir dedi yıkıldım ultrasonla bakalım dedi,şüpheli bir kese görüyorum ama kan testi kesin sonuç dedi kan verdim,oradada sistemlerde sorun var 3 güne öğrenirsiniz demez mi koştur koştur özele gittim bide orda kan verdim öldüm yorgunluktan sonra devlet hastanesinden sonuç çıktı diye msj geldi netten baktım 1,141 çıkmış sonucum.oradan özele gittim sonuç almak için oradada 1,468 çıkmış şükürler olsun keseyi de gördüm sayılır bende haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?