ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

bat a 7 gün kala? var mı bir şey sizce?

Eklentiler

• 11350397_1595298680686976_531106191_n.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 78
ameliyat günüymüş bugün gidemedim ama karnım ve belim çok ağrıyor inşallah bugün olurum tam 14 gün oldu gecikeli
Ay olduğuna ben de sevindim. Haydi bakalım bitsin . Gelsin bebisler çalışmalar. Benim de bu gün bitti sanırım aksam biter

Ay dışarısi bugün bi garip güneşli ama bi yağmur bastırıyor bi da kuruyor bi da yağıyor. Spora gitcem kararımı etkilio pufff.

Ay dışarısi bugün bi garip güneşli ama bi yağmur bastırıyor bi da kuruyor bi da yağıyor. Spora gitcem kararımı etkilio pufff.
Bende hergun yuruyus yapcm ama adetim bitnce bslarm suan karın agrım war tembellik hissi uyku hali

Selam kızlar ben geldim öldüm sabahtan beri devlet hastanesine gittim doktora anlattım durumu düşükten sonra 6 haftaya kadar evde yapılan testlerde gov çıkabilir dedi yıkıldım ultrasonla bakalım dedi,şüpheli bir kese görüyorum ama kan testi kesin sonuç dedi kan verdim,oradada sistemlerde sorun var 3 güne öğrenirsiniz demez mi koştur koştur özele gittim bide orda kan verdim öldüm yorgunluktan sonra devlet hastanesinden sonuç çıktı diye msj geldi netten baktım 1,141 çıkmış sonucum.oradan özele gittim sonuç almak için oradada 1,468 çıkmış şükürler olsun keseyi de gördüm sayılır bende haberler böyle

Ay canimm ne guzel haberler yaa :) bak rabbim isteyince oluyor.. Cok sevindim cokk..allahim saglik versin.. Darisi basimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…