İnşallah kuzum benim hep dualarındasınız inanAy canimm ne guzel haberler yaa :) bak rabbim isteyince oluyor.. Cok sevindim cokk..allahim saglik versin.. Darisi basimiza insallah
inşallah canım bende sevindim rahatladım ya olduğumaAy olduğuna ben de sevindim. Haydi bakalım bitsin . Gelsin bebisler çalışmalar. Benim de bu gün bitti sanırım aksam biter
inşallah tutmuştur canımAh canim yaa nerdee :) oyle aklima takildi sorayim dedim benim bat 13 u daha cok var yani,ama ovulasyonda 2 gun koyu cikti,calisma oldu ama kismet artik bekliycez bakalim :)
kuzum gözün aydın çok sevindim ama aklıma birşey takıldı hamilelik 5 in altında olmuyordu senınkı 1.seklinde yazmışsın acaba 114.1 ve 146.8 miSelam kızlar ben geldim öldüm sabahtan beri devlet hastanesine gittim doktora anlattım durumu düşükten sonra 6 haftaya kadar evde yapılan testlerde gov çıkabilir dedi yıkıldım ultrasonla bakalım dedi,şüpheli bir kese görüyorum ama kan testi kesin sonuç dedi kan verdim,oradada sistemlerde sorun var 3 güne öğrenirsiniz demez mi koştur koştur özele gittim bide orda kan verdim öldüm yorgunluktan sonra devlet hastanesinden sonuç çıktı diye msj geldi netten baktım 1,141 çıkmış sonucum.oradan özele gittim sonuç almak için oradada 1,468 çıkmış şükürler olsun keseyi de gördüm sayılır bende haberler böyle
12. Gün başladım testlere nerdeyse ypktu çizgi 16 sı kopkoyuu olmaya. Başladı.bu 25. Gün testi.predictor early yaptım önce çizgi çıktı sonra kayboldu anlamadım...Ay olduğuna ben de sevindim. Haydi bakalım bitsin . Gelsin bebisler çalışmalar. Benim de bu gün bitti sanırım aksam biter
Yanlış alıntı oşdu telefondan.. Üsttemesajım.. Çok teşekkür ederim hepimizin kalbine göre versinvoroneolduost: 41227118 .!.:Ay heyecan yaptım hcg sandım .. LH mis .insallah hamişsindir de iki gün kala koyu çıkarsa hamis oluyor. Gerçi benimkiler de t den eser olmuyodu . Sen de var gibi bişiler. Güzeeellll
Canım inşallah hamişsindir. ... tebrikler[/Q
inşallah canım. Bu kez çok umutlandim. Hayirlisi
Hoş bulduuuuk. Hepimiz güzel haberlere doyalim inşallah. Canım gördün mü benim test dün silik ti bugün kopkoyuNagihan bebeğim hosgeldin aramıza :)nnagihan
Ay değerler ı anlamiom ben de . Özetle sağlıkla hamişşşşsın demi kuzummmm. Hay maşallah. . :) Darisi bize inşallahSelam kızlar ben geldim öldüm sabahtan beri devlet hastanesine gittim doktora anlattım durumu düşükten sonra 6 haftaya kadar evde yapılan testlerde gov çıkabilir dedi yıkıldım ultrasonla bakalım dedi,şüpheli bir kese görüyorum ama kan testi kesin sonuç dedi kan verdim,oradada sistemlerde sorun var 3 güne öğrenirsiniz demez mi koştur koştur özele gittim bide orda kan verdim öldüm yorgunluktan sonra devlet hastanesinden sonuç çıktı diye msj geldi netten baktım 1,141 çıkmış sonucum.oradan özele gittim sonuç almak için oradada 1,468 çıkmış şükürler olsun keseyi de gördüm sayılır bende haberler böyle
Yeminle ben de başımı secdeye koydum ettim sana . Resminİ getirdim gözümün önüne cogito dedimvorones Canim dun gece sana kendime ve burdaki tum isteyen herkese bol bol dua ettim,allah kabul eder insallah..
Hoş bulduuuuk. Hepimiz güzel haberlere doyalim inşallah. Canım gördün mü benim test dün silik ti bugün kopkoyu
Öp valla... oynaya oynaya gel kuzu.Kizlar kizlar gelem mi yanagizdan opem mi
Sevgiler, saygilar, herkese iyi aksamlar hatunlar..
sizlere birsey sormak istiyorum. Gec dollenme olayi nedir? Ya da adet gorup hemen arkasindan gec dollenme ile hamile kalinabilir mi? Umarim cok tuhaf olmamistir, olduysa affola..
adete yakın yumurtlama oluyor canım bazen ayda iki kez yumurtlama oluyormus biri normal zamanda digeri adete yakınÖp valla... oynaya oynaya gel kuzu.geç döllenme. Tam bilmemek le birlikte sanırsam yumurtlama adete yakın oluyor biraz ona mi diolar ki. Ya da yumurta çatlama dan bekliyor sonra mı döllenme oluyor . :) ay ben de merak ettim bir bilen söylesin :)
Ayy cok datlisin, kuzu kuzu geliyorum hemenÖp valla... oynaya oynaya gel kuzu.geç döllenme. Tam bilmemek le birlikte sanırsam yumurtlama adete yakın oluyor biraz ona mi diolar ki. Ya da yumurta çatlama dan bekliyor sonra mı döllenme oluyor . :) ay ben de merak ettim bir bilen söylesin :)
Benim belirtiler adet bitiminde oldu cnm ya, belku de ben oyle anlamlar yukluyorum kendime ya. Cok durdugumdan falan olsa gerek ustunde :sadete yakın yumurtlama oluyor canım bazen ayda iki kez yumurtlama oluyormus biri normal zamanda digeri adete yakın
bir hemşire arkadaşımın dediğine göre her bayan yılın bir ayında 2 defa yumurtlar buda genellikle mayıs ayına denk geliradete yakın yumurtlama oluyor canım bazen ayda iki kez yumurtlama oluyormus biri normal zamanda digeri adete yakın
Daha dur tatlım söyle bizm gbi bi 10 ay bekle ne senaryolar yazıyor beyin gec döllenme de olsa yani adete iki gun kala oldu dyelm yine adet kanaması baslamıyormus belki gecici bir kistin olustu benim bi ay öyle olmustu her kadında oluyomus bazı aylar adetm iki gun gec gelmsti bu ayda öyle oldu suphelendm ama ovu testine göre yumurtladm bi karından ultrasna baktrırım belkiBenim belirtiler adet bitiminde oldu cnm ya, belku de ben oyle anlamlar yukluyorum kendime ya. Cok durdugumdan falan olsa gerek ustunde :s
Anladiiiim canim ya umut fakirin ekmegi iste.. hamile olmam icin ne de cok belirti cikarttim kendi kendime :s herkes okudugunda sen hamilesin desin diye cikmis tum belirtiler sanki tabi reglin yeni gectigi ufacik kaldi digerlerinin yaninda, ben de kapildim bi an kendi yazdiklarima :) hayirlisi bu ay olmazsa ben de bibgiderim diyorum ya doktora kismet :)Daha dur tatlım söyle bizm gbi bi 10 ay bekle ne senaryolar yazıyor beyin gec döllenme de olsa yani adete iki gun kala oldu dyelm yine adet kanaması baslamıyormus belki gecici bir kistin olustu benim bi ay öyle olmustu her kadında oluyomus bazı aylar adetm iki gun gec gelmsti bu ayda öyle oldu suphelendm ama ovu testine göre yumurtladm bi karından ultrasna baktrırım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?