ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

bir hemşire arkadaşımın dediğine göre her bayan yılın bir ayında 2 defa yumurtlar buda genellikle mayıs ayına denk gelir
Ewet tatlım öyleymş birde temmuz sonu agustos bası gibi öyle oluyormuş hawalar ısındıkca yumurtlama daha iyi olurmus bele yakı yapılırya oda bu mantık

Ama gittiginde bikac aydr deniyoruz dersen pek ilgilenmez bend öyle olmustu doktorun umrunda dgliz acelen ne bu ne telaş diyip dogru duzgun ilgilenmiyolar bir yil olmaması normal diyolar

Ama gittiginde bikac aydr deniyoruz dersen pek ilgilenmez bend öyle olmustu doktorun umrunda dgliz acelen ne bu ne telaş diyip dogru duzgun ilgilenmiyolar bir yil olmaması normal diyolar
Evet bunu duymustum. Hele benim bu ay 3. Ay dersem dalga mi geciyorsun deyip kovabilur bile. Biraz abartsakbir sey olmaz herhalde..

Hep özele gttm devlettekiler soylese yine anlarım ugrasmak istemiyorlar derim e olsada olurdu herkes uç dört ay deniyor oluyor
Ya iste kader kismet isi ya bir sey diyemiyorum. Ne zaman olacagi belli olmuyor. Kimusi ilk geceden hamile kaliyor. Kimusi yillarca istiyir olmuyor. Insallah cok beklemeden gelir bebislerimiz cnm

canımmmm benle aynısın desene bu ay . benimde öyle oldu kız. hiç olmaz . 6. günümdeyim bitti gibi bişi. de 5. 4. günü benim de ölee ağrım oldu . yumurtlamada olduğu gibi. ben de işkillendim hatta. acaba yumurtlama bu kadar erkene çekilir mi dieee. sonra geene düşündüm ki . ben gene saçmalıorum kendimi dinliorum :) valla bilemicem kuzum ya inşallahhh gönlüne göre olurr

bir hemşire arkadaşımın dediğine göre her bayan yılın bir ayında 2 defa yumurtlar buda genellikle mayıs ayına denk gelir
aaaa kızzz bak şimdi karpuz kabuğuuu hesabııı aklıma düşürdün sabah bi ovu testi yapam bari. belkim iki kez yumurtladım ben de de ağrı olduydu da garipsedimdi :)

Ya ama ya hala devam ediyo hala var hala var o agrilar su an bile :) amaaaan oyle hamile mi olunur ama ya benimki de laf iste, kendime susturucu takmaliyim kuzum ben yoksa her ay boyle hissedecegim ben :)

Ya ama ya hala devam ediyo hala var hala var o agrilar su an bile :) amaaaan oyle hamile mi olunur ama ya benimki de laf iste, kendime susturucu takmaliyim kuzum ben yoksa her ay boyle hissedecegim ben :)
aynen canımmm . bak benim iletime boşuna demedim sussssssssssssssss dieee. susalım ki bebişler gelsin . stres yok . yaygara yok . rabbim bilir. hiç de test yapmıcammmmm. bu ay da bölee. olmazsa da olur demeyi bildim ben artık aksi durum beni çok yıpratıo kuzumm . velev ki bugün yumurtladım eşime hadiiii değerlendirelim demem demicemmmm. geçtim valla o yollardan ay ben hiiiçç hiç almiiiyimmm

kuzu stres tavan yapmış sende ya bu kdar takma olursa zaten olmuştur

Hmmmm anladim o susssşssss nerden geliyo :) en iyisini yapmissin yapiyorsun da kuzum :) uzulmek yok, sabir var, umut var

:) zaten şu eti pufunu gordukten sonra tatlıyı sevmesemde tatlı yıyesım gelıyo

Ayol bugun yumurtlama gunu diynce adam bi stres oluyoki hic olmayan seyler oluyo:) en iyisi hic söylemycz ovu testi yapmyalm mı diosun voronescim

kuzu stres tavan yapmış sende ya bu kdar takma olursa zaten olmuştur
Yok ya ben stresli degilim seker :) hatta olursa nasil tepku veririm diye bile dusunuyorum bazen daha yeni ya bizim. Yeni bilgileniyorum hep, bazi seyleri yeni yeni anliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…