ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kuzular ya hanı ben bugün adet oldum dedim ya ama adet gibi değilki kahverengi sarı arası leke gibi oda sadece bir parmak boğumu kadar geldi ama karnımda ağrı var yınede gecıkmedn dolayımı oldu ya

Ayol bugun yumurtlama gunu diynce adam bi stres oluyoki hic olmayan seyler oluyo:) en iyisi hic söylemycz ovu testi yapmyalm mı diosun voronescim
valla yapmıcam yaparsam yapcam dersem tut beni
1 hafta önce dedim kocaya.. 1 gün dolu bi gün boşş taammm mıı dieee. tamam dedi gerisini o düşünsün . çift çizgi gördümmm hadiiii ikinci günde de yapalım yokk arkadaşşş. bu kez böyleeee. ayse 8 gel bu ay böyle yapalımm

Ayol bugun yumurtlama gunu diynce adam bi stres oluyoki hic olmayan seyler oluyo:) en iyisi hic söylemycz ovu testi yapmyalm mı diosun voronescim
bence yapın ama adam bilmesin yumurtladığınızı siz bilin sadece :)

bu ay sen iki gun önce bend gec olduk yumurtlama gunumuzu yakalayamadk aslında hep bu test yuzundn adetten 14 cıkarcksn ya

Ay ben hep dusundum ama pek cahilmism yumurtlama ne bilmezdim walla cocuk olmaynca doktora gittmde ondan ögrendm ayol birde biyokimyacıyım :))
Ben de ogrtmnn ama hic okumamisum hepsini yeni ogrendim :) hadi ben gittim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…