- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Ohoo benim sjmdi 1.5 yasinda olurdu :)Ilk gecedn olsaydı ne iyi olurdu simdiye dogmustu :)
valla yapmıcam yaparsam yapcam dersem tut beniAyol bugun yumurtlama gunu diynce adam bi stres oluyoki hic olmayan seyler oluyo:) en iyisi hic söylemycz ovu testi yapmyalm mı diosun voronescim
Tatlm doktora niye gtmyosun kikuzular ya hanı ben bugün adet oldum dedim ya ama adet gibi değilki kahverengi sarı arası leke gibi oda sadece bir parmak boğumu kadar geldi ama karnımda ağrı var yınede gecıkmedn dolayımı oldu ya
bence yapın ama adam bilmesin yumurtladığınızı siz bilin sadece :)Ayol bugun yumurtlama gunu diynce adam bi stres oluyoki hic olmayan seyler oluyo:) en iyisi hic söylemycz ovu testi yapmyalm mı diosun voronescim
ayyyyyyyyyyy düşman başınaaa derim kız ben o duruma .. ilk geceden de neymiş hiç özenmedim . benim olsaydı 2 buçuk yaşında olurdu vay vayyyOhoo benim sjmdi 1.5 yasinda olurdu :)
ben hep anlıom ki kuzu yaaaaaa. 12. 13. günü oluo 4 aydırrrbence yapın ama adam bilmesin yumurtladığınızı siz bilin sadece :)
kuuzum tek bir tane kadın doğumcu var oda ya tatilde ya doğumda bir turlu denk getiremedim yarın sabah bakım aynı boleyse aile hekımıne gidim barıTatlm doktora niye gtmyosun ki
bu ay sen iki gun önce bend gec olduk yumurtlama gunumuzu yakalayamadk aslında hep bu test yuzundn adetten 14 cıkarcksn yavalla yapmıcam yaparsam yapcam dersem tut beni
1 hafta önce dedim kocaya.. 1 gün dolu bi gün boşş taammm mıı dieee. tamam dedi gerisini o düşünsün . çift çizgi gördümmm hadiiii ikinci günde de yapalım yokk arkadaşşş. bu kez böyleeee.ayse 8 gel bu ay böyle yapalımm
kuzum ya profesör oldun bu konularda allahım tez zamanda dileklerini kabul etsinben hep anlıom ki kuzu yaaaaaa. 12. 13. günü oluo 4 aydırrr
Aynen ya hic dusunmedim o zaman :) simdi de o bizu dusunmuyorayyyyyyyyyyy düşman başınaaa derim kız ben o duruma .. ilk geceden de neymiş hiç özenmedim . benim olsaydı 2 buçuk yaşında olurdu vay vayyy
ay bende o tatlılara burun kıvırıpta bakıyom ama diyetteyken ne hıkmetse benimde canım ıstıyordudiyet forumlarındayım ya :) etipufsuz bi günüm geçmioo. bırakamıyorum deli gibi severimmm :)
Ahahaa gulmekten catlıycm kız her haltı ögrendk ya literatur tarıyoruz resmen.kuzum ya profesör oldun bu konularda allahım tez zamanda dileklerini kabul etsin
Ay ben hep dusundum ama pek cahilmism yumurtlama ne bilmezdim walla cocuk olmaynca doktora gittmde ondan ögrendm ayol birde biyokimyacıyım :))Aynen ya hic dusunmedim o zaman :) simdi de o bizu dusunmuyor
Ben de ogrtmnn ama hic okumamisum hepsini yeni ogrendim :) hadi ben gittim kuzumAy ben hep dusundum ama pek cahilmism yumurtlama ne bilmezdim walla cocuk olmaynca doktora gittmde ondan ögrendm ayol birde biyokimyacıyım :))
Hadi by by kuzu :)Ben de ogrtmnn ama hic okumamisum hepsini yeni ogrendim :) hadi ben gittim kuzum
Aile hekimi anlamaz cnım ya bi ultrasona girebilsen cok iyi olur.kuuzum tek bir tane kadın doğumcu var oda ya tatilde ya doğumda bir turlu denk getiremedim yarın sabah bakım aynı boleyse aile hekımıne gidim barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?