ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kuzum gözün aydın çok sevindim ama aklıma birşey takıldı hamilelik 5 in altında olmuyordu senınkı 1.seklinde yazmışsın acaba 114.1 ve 146.8 mi
yok kuzum ben yanlış yazmışım,devlet hastanesinde çıkan değer 1141,özel hastanede çıkan 1468 yani arada virgül yok binli değerler çıktı yani virgül koyunca anlamsız bişey olmuş çıkmış

birde öyle deneyin tatlım ya koyulaştı mı yarın silikleşecek mi yoksa dahada koyulaşır mı bugün en koyu gün değerlendireyim mi,yoksa sperm kalitesini koruyalım bugün olmasın yarın olsun yada ay çok arka arkaya oldu spermler ne alemde acaba,bugün yumurtladım kesin ilişki olmalı gibi şeylerle çok sinir stres yapıyoruz,herşey görev bilincine dönüyor ve bu hamile kalma olayını en çokta stres etkiliyormuş bide öyle deneyin kuzum olmazsa

kızlar gunaydin dun aksam gittim kan vermeye sonucu aldim sonuc 331.19 2 katina cikmis sukurler olsun :) daha onceki kan sonucum 31 mayısta ki 145.5 :)
Gunaydinnnn . Masallahhhhh kuzumaaaa. Kat kat katlansin insallah. Öpüyoruz seniii

Ay bizim bıdı bidilarimizi. Ne de güzel toparlayıp yazmışsın öyle . Her cümlesini kurdum valla 4 ayda .hayırlısı bakalım. Yaz in görüştügüm bi arkadaş vardı bizi uğurlarken gidin amş seneye 3 kişi olarak gelin demişti. Duydum ki 2. Çocuğa hamileymiss. . Ben simdi yazın onla nasıl görüşcemm puffffff

Gunaydinnnn . Masallahhhhh kuzumaaaa. Kat kat katlansin insallah. Öpüyoruz seniii
Canimmmm cok tesekkur ederim allahim sanada bu ay gostrwicek memelekee bebisle gdiceksin insallah ama kafana takma yeterki sen :) bak ben bu ay sadece yumrtlama gunus ve bir gun sonrasi yani koyu gun ve bi gun sonrası iliski oldu dger zamanlarda inanki dikkatsizdik hep bosa gitti ben inanyorumki benim bebis 18 yada 19 mayista oldu :) sende canim sakin iliskiyi takma kafana boşver

Evet canim insallah. Yazdıkların bana umut gene. . Hayırlısi. Ben kendimi kış aylarınà hamis kalmaya adapte ettim bakalım. Yazın da gelirse yani bu ay. Sevinçten gene havalara ucarim tabı.

Evet canim insallah. Yazdıkların bana umut gene. . Hayırlısi. Ben kendimi kış aylarınà hamis kalmaya adapte ettim bakalım. Yazın da gelirse yani bu ay. Sevinçten gene havalara ucarim tabı.
Bosver kafaya taa kendini oyaliyicak biseyler bul esinide stres yapma bn simdiye kadar hep esimi strese soktum hatta bnde problem yok sorun sende bile dedim bu ay onu gotrcektim doktora cunku

Sen gönlünü ferah tut tatlım bende çok telaslanmistim kese rahimde mi diye..keseyi gördük ama daha çok erken olduğu için yolk sac gözüküp meleğim gözükmemisti.. Bu sefer de bebeğim olusmadi mi diye telase düştüm. Baktım sonu yok hep bi telaş havası dedim sen artık annesin böyle abuk sabuk şeylerle kendini üzme meleğim de seninle birlikte üzülür..her gün konuşuyorum onunla :) ben 5+0 da ilk gittigimde karından baktı gördü ama daha net konuşmak için alttan bakicam dedi bi de alttan baktı. .7+0 da karından melegimi ve kalp atışlarını gördüm canım. .rabbim sana da tüm süreçleri en güzel heyecanıyla yaşamayı nasip etsin..melegini sakin üzecek düşünceleri aklına getirme tamam mı annesi :) glsmhmt

Hepimiz aynı cümleleri defalarca kurduk kuzum o yüzden belkide dikkatli olup yumurtlama gününü kaçırmamak ama birazda akışına bırakmak en güzeli gibi herkes için hayırlı bir zaman var elbet ama beklemek sabır işi,sende çok yakın zamanda alacaksın müjdeyi inşallah o zaman havalara uçucaz hepimiz sevinçten

İnsallah ya hala korkuyorum yukselmezse diye
Haklısın canım ama çok streste iyi değil,ne gelirse Allahtan bu korkularla olacakların önüne geçemiyoruz biz ne yaparsak yapalım rabbim yazdıysa o bebekler doğacak,yok hayırlı değilse ne yaparsak yapalım olmayacak o yüzden akışına bırakmak iyi gibi biraz olumlu düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…