yok kuzum ben yanlış yazmışım,devlet hastanesinde çıkan değer 1141,özel hastanede çıkan 1468 yani arada virgül yok binli değerler çıktı yanikuzum gözün aydın çok sevindim ama aklıma birşey takıldı hamilelik 5 in altında olmuyordu senınkı 1.seklinde yazmışsın acaba 114.1 ve 146.8 mi
evet canım değerlerde şimdilik güzel maşallah darısı da en kısa zamanda size inşallaahhhhAy değerler ı anlamiom ben de . Özetle sağlıkla hamişşşşsın demi kuzummmm. Hay maşallah. . :) Darisi bize inşallah
birde öyle deneyin tatlım ya koyulaştı mı yarın silikleşecek mi yoksa dahada koyulaşır mı bugün en koyu gün değerlendireyim mi,yoksa sperm kalitesini koruyalım bugün olmasın yarın olsun yada ay çok arka arkaya oldu spermler ne alemde acaba,bugün yumurtladım kesin ilişki olmalı gibi şeylerle çok sinir stres yapıyoruz,herşey görev bilincine dönüyor ve bu hamile kalma olayını en çokta stres etkiliyormuş bide öyle deneyin kuzum olmazsavalla yapmıcam yaparsam yapcam dersem tut beni
1 hafta önce dedim kocaya.. 1 gün dolu bi gün boşş taammm mıı dieee. tamam dedi gerisini o düşünsün . çift çizgi gördümmm hadiiii ikinci günde de yapalım yokk arkadaşşş. bu kez böyleeee. @ayse 8 gel bu ay böyle yapalımm
Gunaydinnnn . Masallahhhhh kuzumaaaa. Kat kat katlansin insallah. Öpüyoruz seniiikızlar gunaydin dun aksam gittim kan vermeye sonucu aldim sonuc 331.19 2 katina cikmis sukurler olsun :) daha onceki kan sonucum 31 mayısta ki 145.5 :)
Canim goUn aydin ay ne guzel ya valla cok mutlu oldum :)evet canım değerlerde şimdilik güzel maşallah darısı da en kısa zamanda size inşallaahhhh
Ay bizim bıdı bidilarimizi. Ne de güzel toparlayıp yazmışsın öyle . Her cümlesini kurdum valla 4 ayda .hayırlısı bakalım. Yaz in görüştügüm bi arkadaş vardı bizi uğurlarken gidin amş seneye 3 kişi olarak gelin demişti. Duydum ki 2. Çocuğa hamileymiss. . Ben simdi yazın onla nasıl görüşcemm puffffffbirde öyle deneyin tatlım ya koyulaştı mı yarın silikleşecek mi yoksa dahada koyulaşır mı bugün en koyu gün değerlendireyim mi,yoksa sperm kalitesini koruyalım bugün olmasın yarın olsun yada ay çok arka arkaya oldu spermler ne alemde acaba,bugün yumurtladım kesin ilişki olmalı gibi şeylerle çok sinir stres yapıyoruz,herşey görev bilincine dönüyor ve bu hamile kalma olayını en çokta stres etkiliyormuş bide öyle deneyin kuzum olmazsa
Canimmmm cok tesekkur ederim allahim sanada bu ay gostrwicek memelekee bebisle gdiceksin insallah ama kafana takma yeterki sen :) bak ben bu ay sadece yumrtlama gunus ve bir gun sonrasi yani koyu gun ve bi gun sonrası iliski oldu dger zamanlarda inanki dikkatsizdik hep bosa gitti ben inanyorumki benim bebis 18 yada 19 mayista oldu :) sende canim sakin iliskiyi takma kafana boşverGunaydinnnn . Masallahhhhh kuzumaaaa. Kat kat katlansin insallah. Öpüyoruz seniii
Evet canim insallah. Yazdıkların bana umut gene. . Hayırlısi. Ben kendimi kış aylarınà hamis kalmaya adapte ettim bakalım. Yazın da gelirse yani bu ay. Sevinçten gene havalara ucarim tabı.Canimmmm cok tesekkur ederim allahim sanada bu ay gostrwicek memelekee bebisle gdiceksin insallah ama kafana takma yeterki sen :) bak ben bu ay sadece yumrtlama gunus ve bir gun sonrasi yani koyu gun ve bi gun sonrası iliski oldu dger zamanlarda inanki dikkatsizdik hep bosa gitti ben inanyorumki benim bebis 18 yada 19 mayista oldu :) sende canim sakin iliskiyi takma kafana boşver
Bosver kafaya taa kendini oyaliyicak biseyler bul esinide stres yapma bn simdiye kadar hep esimi strese soktum hatta bnde problem yok sorun sende bile dedim bu ay onu gotrcektim doktora cunkuEvet canim insallah. Yazdıkların bana umut gene. . Hayırlısi. Ben kendimi kış aylarınà hamis kalmaya adapte ettim bakalım. Yazın da gelirse yani bu ay. Sevinçten gene havalara ucarim tabı.
Canimmmm ay sorma inanamitorum icim icime sigmiyo hala korkuyorum gormedim ya daha kese filan hic bsey sen keseyi canim karindan mi gordun vajina ultrasondan miAyyy muhteşem canım benim :) hayırlı ugurlu olsun en taze anneglsmhmt
Gözün aydın kuzum dahada katlanacak sağlıkla gelecek bebiş inşallahkızlar gunaydin dun aksam gittim kan vermeye sonucu aldim sonuc 331.19 2 katina cikmis sukurler olsun :) daha onceki kan sonucum 31 mayısta ki 145.5 :)
İnsallah ya hala korkuyorum yukselmezse diyeGözün aydın kuzum dahada katlanacak sağlıkla gelecek bebiş inşallah
Kuzum bugun sikinti kalmadi bugun felaketim anlayacagin :))Aile hekimi anlamaz cnım ya bi ultrasona girebilsen cok iyi olur.
Hepimiz aynı cümleleri defalarca kurduk kuzum o yüzden belkide dikkatli olup yumurtlama gününü kaçırmamak ama birazda akışına bırakmak en güzeli gibi herkes için hayırlı bir zaman var elbet ama beklemek sabır işi,sende çok yakın zamanda alacaksın müjdeyi inşallah o zaman havalara uçucaz hepimiz sevinçtenAy bizim bıdı bidilarimizi. Ne de güzel toparlayıp yazmışsın öyle . Her cümlesini kurdum valla 4 ayda .hayırlısı bakalım. Yaz in görüştügüm bi arkadaş vardı bizi uğurlarken gidin amş seneye 3 kişi olarak gelin demişti. Duydum ki 2. Çocuğa hamileymiss. . Ben simdi yazın onla nasıl görüşcemm puffffff
Haklısın canım ama çok streste iyi değil,ne gelirse Allahtan bu korkularla olacakların önüne geçemiyoruz biz ne yaparsak yapalım rabbim yazdıysa o bebekler doğacak,yok hayırlı değilse ne yaparsak yapalım olmayacak o yüzden akışına bırakmak iyi gibi biraz olumlu düşün canımİnsallah ya hala korkuyorum yukselmezse diye
Hayırlı ugurlu olsun canım. Çoook sevindim darısı hepimizin başınakızlar gunaydin dun aksam gittim kan vermeye sonucu aldim sonuc 331.19 2 katina cikmis sukurler olsun :) daha onceki kan sonucum 31 mayısta ki 145.5 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?