ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bence artık korkma. Rahat, mutlu ol. Şimdi tadını çıkarma zamanı. Huzurlu ol ki bebis de huzurlu olsun.
Ayyy huzurluyum canimda botle iki katina cikip soran dusenlerde var ya korkuyorum ya emin olamiyorum iste doktorada cumartesi gidicem iyi bi doktor da bulamadim

Ayyy huzurluyum canimda botle iki katina cikip soran dusenlerde var ya korkuyorum ya emin olamiyorum iste doktorada cumartesi gidicem iyi bi doktor da bulamadim
Evet doktor burda da sıkıntı. Dur bakalım keseyi görürsün inşallah. O zaman rahatla:) güzel haberlerini bekliyoruz

hepinize selamlar,
sizin sayfanızı ziyaretçi olarak takip ediyordum ve sizden okuduklarımla bende ovulasyon testi aldım
adet tarihlerim 24 günde birken şimdi 28 günde bir oldu
yani son iki aydır biriki gün geç olmaya başladım
sat tarihim 26.05.2015. ovulasyon testini bugün ilk kez yaptım ama çıkan sonuçtan hiçbirşey anlamadım
bana yardımcı olur musunuz?

Canimmmm ay sorma inanamitorum icim icime sigmiyo hala korkuyorum gormedim ya daha kese filan hic bsey sen keseyi canim karindan mi gordun vajina ultrasondan mi
Hayirli olsunnnnn :) Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin bebisini cnm :)

Selam..hayirli olsun testlerin canim,insallah tez zamanda hamile kalirsin :) ama testte cizgi tam ortada duruyor.yani bu test gecersiz olmus sanirim..4 saat sivi almayacaksin,buna dikkat ettinmi ?

Selam..hayirli olsun testlerin canim,insallah tez zamanda hamile kalirsin :) ama testte cizgi tam ortada duruyor.yani bu test gecersiz olmus sanirim..4 saat sivi almayacaksin,buna dikkat ettinmi ?
sivi alimina hic dikkat etmedim
bugun saat 4.30 gibi yaptim testi
demek gecersiz olmus
yarin duzgun bir swkilde tekrar yapayim
iyi dileklerin icin tesekkur ederim
insallah hepimizin hayirli bebisleei olur

demek gecersiz olmus
Amin canim hepimizin insallah..testleri yap
demek gecersiz olmus
amin canim hepimizin insallah :) testleri yaptiktan snra paylasirsan yorumlariz kizlarla anlayabildigimiz kadar :)

Tatlim testine istinaden hosgeldin dedim :)hayirli ugurlu olsun cok bariz belli keske hemen hcg test yapsan da rahatlasak :) ama bariz belli yaaaa resmen hamissin :)
Ayyy ağzı dan bal damliyo:) her gün ovu yapıyorum koyu. Ben de nasıl dayanıyor bilmiyorum bu ay bekleyesim var. Bu ümitli hali sevdim mi ne şaka bi yana gidip test alcak vaktim yok. Okul işlerinden canım. Ama yarım alicam. Cuma sabah yapicam

Takvimini imzani sevsin ler senin..nice aylara haftalara... taki minnos minnos bebikkk gelene kadar tabi ay yerim onu ben
Benimde hamis haberi vereceğim gün gelir insallah

Ay kusummm bu bozuk mü ne tek ortada ... bi da yap yarın bakalım. Atarsın . Adetin kaçıncı günü bugün . Başlangıcı 1 sayarsak yani

Takvimini imzani sevsin ler senin..nice aylara haftalara... taki minnos minnos bebikkk gelene kadar tabi ay yerim onu ben
Benimde hamis haberi vereceğim gün gelir insallah
gelecek canım benim sen ümidini kesme,vazgeçme hele bi zamanı gelsin şu mercimek kılıklı bi teşrif etsin o imza en çookk sana yakışacak

gelecek canım benim sen ümidini kesme,vazgeçme hele bi zamanı gelsin şu mercimek kılıklı bi teşrif etsin o imza en çookk sana yakışacak
Ay çok ümitsizimmm.. daha bugün gene sordular.öğretmenler odasında. .hamis bi Kiz var.. Neyse tayini çıkmış da seminerler de olmayacak... ne var sanki soracak .yok yani bebis falan olsa soylicem heralde

Ay çok ümitsizimmm.. daha bugün gene sordular.öğretmenler odasında. .hamis bi Kiz var.. Neyse tayini çıkmış da seminerler de olmayacak... ne var sanki soracak .yok yani bebis falan olsa soylicem heralde
haklısın canım o densizlerle bende çok karşılaştım,sanki ne olacak o soruyu sorduğunda,hayatında ne değişecek belki ben gerçekten bebek istemiyorum,belki hazır hissetmiyorum,belkide bir sağlık problemimiz var dediğin gibi olsa söylenir zaten değil mi ben artık soranlara hayırdır ben doğrurucam siz mi bakacaksınız Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur diyordum,hatta eşimin bir akrabası mekkeden hurma getirmişti bize sanırım kısırsınız 3 senedir çocuğunuz yok dedi neden akrabalar arasında tüp bebek uzmanı yada kadın doğum doktoru falan mı var kim koydu bu teşhisi demiştim ama çok sinirlenmiştim ya belki niyet iyi ama bunun soruş biçimi uygulama yanlış sende hiiiçççç takma kuzum Allah bilir ne zaman olacağını de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…