ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ohh agzina saglik ne guzel cevap vermissin,takvimin hayirli olsun canim :) ayy darisi bize yaaa

Ohh agzina saglik ne guzel cevap vermissin,takvimin hayirli olsun canim :) ayy darisi bize yaaa
ama gerçekten kızmıştım canım yaa kadında bozuldu belki niyeti iyiydi ama bazen bu iyi niyetli sandıkları davranışlarla insanları nasıl pervasızca üzdüklerinin farkında değiller,bizim millette takıntı zaten bekarsın hadi evlen,evlendin hadi çocuk yap o takvimler en kısa zamanda sizinde imzanızı süsleyecek az kaldı dayanın kızlar

Ben de artık tersliycem o olacak. .Zaten yeminle bak . Hani Topici ilk acymtigimizdaki gibi bi istek yok . Külfet sorumluluk ve engel gibi gelmeye başlıyor. Olmasa dà olur diyorum..Hani 5 seneye kadar yolu var
Tabı rabbim 5 ay daha bekletmesin ama. Hani olmasa ne olur diyorum kime ne .. sırf birilerine benim de oldu hamişim demek için de hamile kalmak istemiyorum. ..

Canım inşallah. .. evet ya.. Millet banà özel hastane önerio falan sanki ben bilmiom . Töbe yaa. Kış à kaldı benim hamilelik işi diyip kapatiom cenelerini gercekten de öyle . Şimdi gezmek zamanı .. diyet zamanı. . 6 kilo verdim şükür kaldı 3

çok haklısın canım kendin istediğin hazır hissettiğin zaman olması en güzeli zaten

İnşallah tatlim . Ben senden ümitliyum yanı senin bu ay olacak gibi. Bat ne zamandi
Ayy canimm yaaa insallah ama 4-5 aydir yakalayamadik yaa 13 haziran bat,off daha 10 gun var yaa,nasil dayancam bilmiyorum, ama voronescim herseyde bi hayir var..6 gun sonra turkiyeye kesin donus yapiyoruz..belkide onu bekliyor bizim pitircik

Ay ne guzelll.türkiyem guzeldirr . Dönün valla. . Bebis de gelsin
.. bekleyip stres yapma başka şeylerle ilgilen. Öyle insanın ömründen ömür gidiyor.

Ay ne guzelll.türkiyem guzeldirr . Dönün valla. . Bebis de gelsin
.. bekleyip stres yapma başka şeylerle ilgilen. Öyle insanın ömründen ömür gidiyor.
Ahh keske yapabilsem dedigin gibi..nerdeee..surekli aklimda ayni seyler donup duruyor suan tek tesellim evime aileme kavusacagim.. Hepimiz icin hayirlisi kuzumm..ardarda verelim guzel haberlerimizi yaaa

Ahh keske yapabilsem dedigin gibi..nerdeee..surekli aklimda ayni seyler donup duruyor suan tek tesellim evime aileme kavusacagim.. Hepimiz icin hayirlisi kuzumm..ardarda verelim guzel haberlerimizi yaaa
İnşallah tatlim. Valla bu haberi versem başka bişi istemiyorum simdi .

Kızlar kimyasaldan sonraki 45. Gun bugun sonunda hasta oldum cok sukur gec gelir dedikleri doğruymuş rahatladım ya ohh be artık bitince çalısmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…