Ohh agzina saglik ne guzel cevap vermissin,takvimin hayirli olsun canim :) ayy darisi bize yaaahaklısın canım o densizlerle bende çok karşılaştım,sanki ne olacak o soruyu sorduğunda,hayatında ne değişecek belki ben gerçekten bebek istemiyorum,belki hazır hissetmiyorum,belkide bir sağlık problemimiz var dediğin gibi olsa söylenir zaten değil miben artık soranlara hayırdır ben doğrurucam siz mi bakacaksınız Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur diyordum,hatta eşimin bir akrabası mekkeden hurma getirmişti bize sanırım kısırsınız 3 senedir çocuğunuz yok dedi neden akrabalar arasında tüp bebek uzmanı yada kadın doğum doktoru falan mı var kim koydu bu teşhisi demiştim ama çok sinirlenmiştim ya belki niyet iyi ama bunun soruş biçimi uygulama yanlış sende hiiiçççç takma kuzum Allah bilir ne zaman olacağını de geç
ama gerçekten kızmıştım canım yaa kadında bozuldu belki niyeti iyiydi ama bazen bu iyi niyetli sandıkları davranışlarla insanları nasıl pervasızca üzdüklerinin farkında değiller,bizim millette takıntı zaten bekarsın hadi evlen,evlendin hadi çocuk yap o takvimler en kısa zamanda sizinde imzanızı süsleyecek az kaldı dayanın kızlarOhh agzina saglik ne guzel cevap vermissin,takvimin hayirli olsun canim :) ayy darisi bize yaaa
Ben de artık tersliycem o olacak. .Zaten yeminle bak . Hani Topici ilk acymtigimizdaki gibi bi istek yok . Külfet sorumluluk ve engel gibi gelmeye başlıyor. Olmasa dà olur diyorum..Hani 5 seneye kadar yolu varhaklısın canım o densizlerle bende çok karşılaştım,sanki ne olacak o soruyu sorduğunda,hayatında ne değişecek belki ben gerçekten bebek istemiyorum,belki hazır hissetmiyorum,belkide bir sağlık problemimiz var dediğin gibi olsa söylenir zaten değil miben artık soranlara hayırdır ben doğrurucam siz mi bakacaksınız Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur diyordum,hatta eşimin bir akrabası mekkeden hurma getirmişti bize sanırım kısırsınız 3 senedir çocuğunuz yok dedi neden akrabalar arasında tüp bebek uzmanı yada kadın doğum doktoru falan mı var kim koydu bu teşhisi demiştim ama çok sinirlenmiştim ya belki niyet iyi ama bunun soruş biçimi uygulama yanlış sende hiiiçççç takma kuzum Allah bilir ne zaman olacağını de geç
Canım inşallah. .. evet ya.. Millet banà özel hastane önerio falan sanki ben bilmiom . Töbe yaa. Kış à kaldı benim hamilelik işi diyip kapatiom cenelerini gercekten de öyle . Şimdi gezmek zamanı .. diyet zamanı. .ama gerçekten kızmıştım canım yaa kadında bozuldu belki niyeti iyiydi ama bazen bu iyi niyetli sandıkları davranışlarla insanları nasıl pervasızca üzdüklerinin farkında değiller,bizim millette takıntı zaten bekarsın hadi evlen,evlendin hadi çocuk yap o takvimler en kısa zamanda sizinde imzanızı süsleyecek az kaldı dayanın kızlar
İnşallah tatlim . Ben senden ümitliyum yanı senin bu ay olacak gibi. Bat ne zamandiOhh agzina saglik ne guzel cevap vermissin,takvimin hayirli olsun canim :) ayy darisi bize yaaa
çok haklısın canım kendin istediğin hazır hissettiğin zaman olması en güzeli zatenBen de artık tersliycem o olacak. .Zaten yeminle bak . Hani Topici ilk acymtigimizdaki gibi bi istek yok . Külfet sorumluluk ve engel gibi gelmeye başlıyor. Olmasa dà olur diyorum..Hani 5 seneye kadar yolu var
Tabı rabbim 5 ay daha bekletmesin ama. Hani olmasa ne olur diyorum kime ne .. sırf birilerine benim de oldu hamişim demek için de hamile kalmak istemiyorum. ..
Ayy canimm yaaa insallah ama 4-5 aydir yakalayamadik yaaİnşallah tatlim . Ben senden ümitliyum yanı senin bu ay olacak gibi. Bat ne zamandi
testi dün yapmıştım ve adetimin 9.günüydüAy kusummm bu bozuk mü ne tek ortada ... bi da yap yarın bakalım. Atarsın . Adetin kaçıncı günü bugün . Başlangıcı 1 sayarsak yani
Daha koyu çıkmaz kuzu. . Yap tabi gene ii olurrtesti dün yapmıştım ve adetimin 9.günüydü
bugün 4 saat sıvı almadan tekrar deneyeceğim
İnsallah canim. .Allah'ım çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
oyyyyy ben senin takvimini severim :)Sagol canimmmm allahi isteyen herkese yasatsin :)
Ahh keske yapabilsem dedigin gibi..nerdeee..surekli aklimda ayni seyler donup duruyorAy ne guzelll.türkiyem guzeldirr . Dönün valla. . Bebis de gelsin
.. bekleyip stres yapma başka şeylerle ilgilen. Öyle insanın ömründen ömür gidiyor.
İnşallah tatlim. Valla bu haberi versem başka bişi istemiyorum simdi .Ahh keske yapabilsem dedigin gibi..nerdeee..surekli aklimda ayni seyler donup duruyorsuan tek tesellim evime aileme kavusacagim.. Hepimiz icin hayirlisi kuzumm..ardarda verelim guzel haberlerimizi yaaa
Hamisskooooo napioon . Bebis .napar. İnşallah hep iyi ol. Kuzummmmoyyyyy ben senin takvimini severim :)
Oh ben de sevindim. . Gelsin gitsin başlasın çalışmalar..Kızlar kimyasaldan sonraki 45. Gun bugun sonunda hasta oldum cok sukur gec gelir dedikleri doğruymuş rahatladım ya ohh be artık bitince çalısmalara devam
Ayyyyy dayanamayip yaptim yaaa allah nazardan saklasin :) doktorada cunartesi gidicem daha keseyide gormedim ama yapasim geldi :)oyyyyy ben senin takvimini severim :)
Kızzz iyi yapmışsın . Ben de bi çizgi görüyim hemen yapcam takvimiAyyyyy dayanamayip yaptim yaaa allah nazardan saklasin :) doktorada cunartesi gidicem daha keseyide gormedim ama yapasim geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?