ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayyyyy dayanamayip yaptim yaaa allah nazardan saklasin :) doktorada cunartesi gidicem daha keseyide gormedim ama yapasim geldi :)
sen içini ferah tut tatlım herşey çokkkkkkkkkkkkkkk güzel olacak :) hep olumlu düşün meleğinle hep konuş tamam mı annesi :)

sen içini ferah tut tatlım herşey çokkkkkkkkkkkkkkk güzel olacak :) hep olumlu düşün meleğinle hep konuş tamam mı annesi :)
Ayyy oyle yapiyorum vallahi :) bn cok hareketliyimdir hizli hizli yaparim bebisim senin icin yavasliyorum hareketlerime dikkat ediyorum diyorum bugu. Okulda merdivnden inerken ayagim bi kaydi dusuyordum ay bi korktum ozur dilerim minigim dedim bi an :)

Yok kuzum ya. Adam komut beklio sanki . 10. Güne kadar bişi düşünmüyorum da bugün olur sankimmmmmm
Adamlarada yazık bebis olsada kurtulsalar elimizden acıyorum bazen doktora ikna oldu cumartesi diyorum yok diyor sandık baskanıymş isi varmiş pazartesine kaldı

Bende dua isterim vogozo sendn ve bebişten sanki kız olacak.
etmez miyim hiç :) valla şu çin ve rus takvimlerine göre kız diyo ama rabbim bilir! haa benim de eşiminde ilk çocuğumuz için gönlümüzden geçen kız bebek yalan yok :)

oyyyyyyy gurban olurum ben senin miniğine :)

etmez miyim hiç :) valla şu çin ve rus takvimlerine göre kız diyo ama rabbim bilir! haa benim de eşiminde ilk çocuğumuz için gönlümüzden geçen kız bebek yalan yok :)
bende kız bebis seviyorum cok tatlı oluyolar ay olsunda saglıklı hayırlı hç farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…