Sen başladn mı çalışmalara tatlım :)Oh ben de sevindim. . Gelsin gitsin başlasın çalışmalar..
Ahhahahhh yap vallaa canim bebisi gelmeye zorlayalim bu ay bekliyorum senden bebis ben cok umutluyim stresssiz calismaya geciyosun :)Kızzz iyi yapmışsın . Ben de bi çizgi görüyim hemen yapcam takvimi
Takvimin cok hoş canım bende istiyom:)Ahhahahhh yap vallaa canim bebisi gelmeye zorlayalim bu ay bekliyorum senden bebis ben cok umutluyim stresssiz calismaya geciyosun :)
Öyle valla . Son şans bana . Sonra tatilde zor zaten .Ahhahahhh yap vallaa canim bebisi gelmeye zorlayalim bu ay bekliyorum senden bebis ben cok umutluyim stresssiz calismaya geciyosun :)
Yok kuzum ya. Adam komut beklio sanki . 10. Güne kadar bişi düşünmüyorum da bugün olur sankimmmmmmSen başladn mı çalışmalara tatlım :)
Øİnşallah tatlim. Valla bu haberi versem başka bişi istemiyorum simdi .
Dimi tatlım .öyle ya da böyle .olucak . Kısır değiliz şükür . Sağlıklıyiz ..Rabbim ne zaman verecek bakalimØ
Olcak olcak inaniyorum benn..hepimizin var bi kismeti.. Dogru zamani bekliyor bizim pitirciklar
iyiyiz teyzesi çok şükür :) senin de iyi olman için hep hep hep dua ediyoruz :)Hamisskooooo napioon . Bebis .napar. İnşallah hep iyi ol. Kuzummmm
sen içini ferah tut tatlım herşey çokkkkkkkkkkkkkkk güzel olacak :) hep olumlu düşün meleğinle hep konuş tamam mı annesi :)Ayyyyy dayanamayip yaptim yaaa allah nazardan saklasin :) doktorada cunartesi gidicem daha keseyide gormedim ama yapasim geldi :)
Ay vorones ne malum belki kısırız :)emin olmak icin rahim filmi lazım o zaman icim rahat ederDimi tatlım .öyle ya da böyle .olucak . Kısır değiliz şükür . Sağlıklıyiz ..Rabbim ne zaman verecek bakalim
Bende dua isterim vogozo sendn ve bebişten sanki kız olacak.iyiyiz teyzesi çok şükür :) senin de iyi olman için hep hep hep dua ediyoruz :)
Ayyy oyle yapiyorum vallahi :) bn cok hareketliyimdir hizli hizli yaparim bebisim senin icin yavasliyorum hareketlerime dikkat ediyorum diyorum bugu. Okulda merdivnden inerken ayagim bi kaydi dusuyordum ay bi korktum ozur dilerim minigim dedim bi an :)sen içini ferah tut tatlım herşey çokkkkkkkkkkkkkkk güzel olacak :) hep olumlu düşün meleğinle hep konuş tamam mı annesi :)
Tatilde de olur ama insalah tatilden ince olr bebegim :)Öyle valla . Son şans bana . Sonra tatilde zor zaten .
Allahim sanada nasip eder insallah canim en kisa zamanda :)Takvimin cok hoş canım bende istiyom:)
Adamlarada yazık bebis olsada kurtulsalar elimizden acıyorum bazen doktora ikna oldu cumartesi diyorum yok diyor sandık baskanıymş isi varmiş pazartesine kaldıYok kuzum ya. Adam komut beklio sanki . 10. Güne kadar bişi düşünmüyorum da bugün olur sankimmmmmm
etmez miyim hiç :) valla şu çin ve rus takvimlerine göre kız diyo ama rabbim bilir! haa benim de eşiminde ilk çocuğumuz için gönlümüzden geçen kız bebek yalan yok :)Bende dua isterim vogozo sendn ve bebişten sanki kız olacak.
oyyyyyyy gurban olurum ben senin miniğine :)Ayyy oyle yapiyorum vallahi :) bn cok hareketliyimdir hizli hizli yaparim bebisim senin icin yavasliyorum hareketlerime dikkat ediyorum diyorum bugu. Okulda merdivnden inerken ayagim bi kaydi dusuyordum ay bi korktum ozur dilerim minigim dedim bi an :)
Bende seninkine teyzsi :) ay valla su bi kac hafta gecsin hala inanamiyorum adet olucakmisim gibi hissdyrum :)oyyyyyyy gurban olurum ben senin miniğine :)
hissetme artık öyle şeyler :) miniğin içinde sana tutunmak için senin sevgine ihtiyacı var hep onu düşün tatlım :)Bende seninkine teyzsi :) ay valla su bi kac hafta gecsin hala inanamiyorum adet olucakmisim gibi hissdyrum :)
bende kız bebis seviyorum cok tatlı oluyolar ay olsunda saglıklı hayırlı hç farketmezetmez miyim hiç :) valla şu çin ve rus takvimlerine göre kız diyo ama rabbim bilir! haa benim de eşiminde ilk çocuğumuz için gönlümüzden geçen kız bebek yalan yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?