Bencede canım keyfine bak hep hissettin hamile oldugunu ilk gundn beri akıntın coktu dimi benimd oldu ama adete cok yakın yumurtlamadan sonra olursa biliymki hamisim :)hissetme artık öyle şeyler :) miniğin içinde sana tutunmak için senin sevgine ihtiyacı var hep onu düşün tatlım :)
Canimmmm evet cok seviyorum zaten minnacik minigimi :)hissetme artık öyle şeyler :) miniğin içinde sana tutunmak için senin sevgine ihtiyacı var hep onu düşün tatlım :)
Evet canim, bu sefer sorun yok gibi gorunuyor :) henuz yumurtlama yok.. Ama bence sen yinede 1 dolu 1 bos seklinde calismalarini surdur :) :)Eki Görüntüle 1548815 arkadaşlar dünkü başarısız testden sonra bugün yaptığım test başarılı oldu sanıyorum
yumurtlama günüm değil ama ben hergün aynı saatte bu testi yapacağım
Cok korktum birseymi oldu diye cok sukur sonunda oldum bitsin başlıcam hayirlisiylaOh ben de sevindim. . Gelsin gitsin başlasın çalışmalar..
ayyyy döverdim ben onuhaklısın canım o densizlerle bende çok karşılaştım,sanki ne olacak o soruyu sorduğunda,hayatında ne değişecek belki ben gerçekten bebek istemiyorum,belki hazır hissetmiyorum,belkide bir sağlık problemimiz var dediğin gibi olsa söylenir zaten değil miben artık soranlara hayırdır ben doğrurucam siz mi bakacaksınız Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur diyordum,hatta eşimin bir akrabası mekkeden hurma getirmişti bize sanırım kısırsınız 3 senedir çocuğunuz yok dedi neden akrabalar arasında tüp bebek uzmanı yada kadın doğum doktoru falan mı var kim koydu bu teşhisi demiştim ama çok sinirlenmiştim ya belki niyet iyi ama bunun soruş biçimi uygulama yanlış sende hiiiçççç takma kuzum Allah bilir ne zaman olacağını de geç
hoşgeldin kuzum benimde 14 gun gecıkmelide olsa geldi adetım ovu testlerimide sipariş ettim bu ay çalışmalara devam inşallah hepimiz en kısa zamanda burdan haberlerimizi veririzKızlar kimyasaldan sonraki 45. Gun bugun sonunda hasta oldum cok sukur gec gelir dedikleri doğruymuş rahatladım ya ohh be artık bitince çalısmalara devam
kuzu sen hep tatilde zor diyonya bıde tatilde tutuyormuş :)Öyle valla . Son şans bana . Sonra tatilde zor zaten .
allahım nazarlardan saklasın sizi aman dıkkat et incitme yiğenimizi :)Ayyy oyle yapiyorum vallahi :) bn cok hareketliyimdir hizli hizli yaparim bebisim senin icin yavasliyorum hareketlerime dikkat ediyorum diyorum bugu. Okulda merdivnden inerken ayagim bi kaydi dusuyordum ay bi korktum ozur dilerim minigim dedim bi an :)
Çok tatlısıniz .yerim sizi ben .. Ay yaa 8 ay falan sonra . Topidik miniminak bi kuzu .. kollarında sağlıkla. .. ay ne güzel .maşallah sizeeee . Rabbim esirgesin tum hamisleriiyiyiz teyzesi çok şükür :) senin de iyi olman için hep hep hep dua ediyoruz :)
Ay tutsun da orda da razıyım.kuzu sen hep tatilde zor diyonya bıde tatilde tutuyormuş :)
Deli kiz .allah korusun .. dediğine bak. Degilizdir . Korkutma bizi.tupler kapalı da olsa.açılio ki allahın izniyleAy vorones ne malum belki kısırız :)emin olmak icin rahim filmi lazım o zaman icim rahat eder
Evet makbulü öncesinde olsa . Yani bu ay.Tatilde de olur ama insalah tatilden ince olr bebegim :)
Dogru diyosun e o zaman bir gun bizimde bebegmz olck bu ay umutlu olalım bakalımDeli kiz .allah korusun .. dediğine bak. Degilizdir . Korkutma bizi.tupler kapalı da olsa.açılio ki allahın izniyle
aminnnnn canım benim hala inanmakta zorlanıyorum bazenÇok tatlısıniz .yerim sizi ben .. Ay yaa 8 ay falan sonra . Topidik miniminak bi kuzu .. kollarında sağlıkla. .. ay ne güzel .maşallah sizeeee . Rabbim esirgesin tum hamisleri
İncitirmiyim teyzsei hic :)allahım nazarlardan saklasın sizi aman dıkkat et incitme yiğenimizi :)
İnsallah canim stres yok :)Evet makbulü öncesinde olsa . Yani bu ay.
Canimmm günaydınlar. . Sen de ben de hamis olursak daha da güzellesirisYazdiklarinizi okurken fransiz kaldim ya :) ne guzel hamişçe konusuyor herkes, ne mutlu size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?