Günaydınlarrrr tatlımmmmHepinize günaydınlarrr güzel hanımlar
Canimmm günaydınlar. . Sen de ben de hamis olursak daha da güzellesiris
Nabersin cnm ?Günaydınlarrrr tatlımmmm
Canım benim 24. Günümde ovu çok koyuydu. Ayda bir yumurtluyo rum ama ben. Bugün 28. Gün yani gebelik de pozitif çıktı. Sende de olabilirHerkese tünaydın hanımlar .Şimdi benim mevzu o kadar karışıkki ovülasyon testleri arasında sıkışıp kaldım :) mevzuyu kısaca özetliyorum size ..Bende geçen adet döneminde 27. Gün yumurtlama oldu ve ben 3 gün sonra olmam gereken zamanda adet gördüm..doktorla sabitlendi ..bende hemen ovülasyon testi alıp bu ay için takip etmeye başladım ..ara ara burdada resimleri paylaşmıştım zaten . 11.gün gayet koyuydu ovulasyon testi 13.gün silikleşti .benim çok koyu olmuyo yumurtladim demekki dedim 2 gün yapmadım test sonra 17. Gün tekrar test yaptım ve baya koyuydu 19 .gün tekrar silikleşti .neyse diğeri yanlış şimdi yumurlama oldu diyodum kii bugün testi tekrar ettin 23. Gün yani hiç görmediğim kadar koyuydu şimdi ben yumurtlıyosam diğerleri neydi ..bu ay çalışmaktan helak olduk :))gebelik testi de yaptım negatif
Herkesin bünyesi aynı biliyorum ama benzer şeyler yaşayıp fikri olan yazabilirim çok arada kaldım yaa
Hamilesin bence. 17. Günden sonra . 6 gün geçmiş bebis yerleşmiş. Ay insallah tabi . Böyle yazıyorm da hani dua niyetine geçsinHerkese tünaydın hanımlar .Şimdi benim mevzu o kadar karışıkki ovülasyon testleri arasında sıkışıp kaldım :) mevzuyu kısaca özetliyorum size ..Bende geçen adet döneminde 27. Gün yumurtlama oldu ve ben 3 gün sonra olmam gereken zamanda adet gördüm..doktorla sabitlendi ..bende hemen ovülasyon testi alıp bu ay için takip etmeye başladım ..ara ara burdada resimleri paylaşmıştım zaten . 11.gün gayet koyuydu ovulasyon testi 13.gün silikleşti .benim çok koyu olmuyo yumurtladim demekki dedim 2 gün yapmadım test sonra 17. Gün tekrar test yaptım ve baya koyuydu 19 .gün tekrar silikleşti .neyse diğeri yanlış şimdi yumurlama oldu diyodum kii bugün testi tekrar ettin 23. Gün yani hiç görmediğim kadar koyuydu şimdi ben yumurtlıyosam diğerleri neydi ..bu ay çalışmaktan helak olduk :))gebelik testi de yaptım negatif
Herkesin bünyesi aynı biliyorum ama benzer şeyler yaşayıp fikri olan yazabilirim çok arada kaldım yaa
Vuuuuu hamilesinnnn kizzzzz. MasallahhhhhKızlar bu sabah gebelik testi yaptım sonu da.
İyilik şükür canım. . Bugun hedef kiloma ulastimmm. Mutluluyummm. Bebis çalışmaları dün geceden başladı. İnşallah gelir bu ayNabersin cnm ?
Tebrik ederim canim, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, darisi basimiza..testi bugunmu yaptin, gunun kac gun gecmisti?Kızlar bu sabah gebelik testi yaptım sonu da.
mübarek cuma günü rabbim hayırlı etsin en kısa zamanda bizede nasip etsin inş..Kızlar bu sabah gebelik testi yaptım sonu da.
ayyyy inş. . Ben geçen ay adetten 3 gün önce yumurtladığım için şüpheye düştüm günler geçmez artık :)Canım benim 24. Günümde ovu çok koyuydu. Ayda bir yumurtluyo rum ama ben. Bugün 28. Gün yani gebelik de pozitif çıktı. Sende de olabilir
AMiiiiN inş 10 aydır uğraşıyorum nasip etsin rabbim isteyen herkese ve bana inşHamilesin bence. 17. Günden sonra . 6 gün geçmiş bebis yerleşmiş. Ay insallah tabi . Böyle yazıyorm da hani dua niyetine geçsin
İnsallah gönlüne göre olurrr. Hamişşşşdir.mübarek cuma günü rabbim hayırlı etsin en kısa zamanda bizede nasip etsin inş..
ayyyy inş. . Ben geçen ay adetten 3 gün önce yumurtladığım için şüpheye düştüm günler geçmez artık :)
AMiiiiN inş 10 aydır uğraşıyorum nasip etsin rabbim isteyen herkese ve bana inş
İçimi kocaman bi umut kapladı ..ALLAHIM boşa çıkarmasın inş. .sağolun kızlar
Sağol canım. Inşallah hepimize nasip olur annelik. Bugün 28. Günüm canım. 29 da bir oluyorum. Yani adet günüm gibiTebrik ederim canim, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, darisi basimiza..testi bugunmu yaptin, gunun kac gun gecmisti?
Evet canım sanırım hamile yim. Memleketimin çocuğu oldu:) Yarın kan testi de yapıcam. Bakalım kaç çıkacak.Vuuuuu hamilesinnnn kizzzzz. Masallahhhhh
Benim ovu kopkoyu gebelik silik mesela. Hcg hemen çıkmıyor birkaç gün daha bekle hadi inşallahmübarek cuma günü rabbim hayırlı etsin en kısa zamanda bizede nasip etsin inş..
ayyyy inş. . Ben geçen ay adetten 3 gün önce yumurtladığım için şüpheye düştüm günler geçmez artık :)
AMiiiiN inş 10 aydır uğraşıyorum nasip etsin rabbim isteyen herkese ve bana inş
İçimi kocaman bi umut kapladı ..ALLAHIM boşa çıkarmasın inş. .sağolun kızlar
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuu nagihan anne oluyooo :)Kızlar bu sabah gebelik testi yaptım sonu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?