ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canimmm günaydınlar. . Sen de ben de hamis olursak daha da güzellesiris

vorones, post: 41265924, member: 566866"]Canimmm günaydınlar. . Sen de ben de hamis olursak daha da güzellesiris[/QUOTE]
İnsallah cnm, o güzel haberi burada paylasacagimiz günler de gelir Allah un izniyle..

Herkese tünaydın hanımlar .Şimdi benim mevzu o kadar karışıkki ovülasyon testleri arasında sıkışıp kaldım :) mevzuyu kısaca özetliyorum size ..Bende geçen adet döneminde 27. Gün yumurtlama oldu ve ben 3 gün sonra olmam gereken zamanda adet gördüm..doktorla sabitlendi ..bende hemen ovülasyon testi alıp bu ay için takip etmeye başladım ..ara ara burdada resimleri paylaşmıştım zaten . 11.gün gayet koyuydu ovulasyon testi 13.gün silikleşti .benim çok koyu olmuyo yumurtladim demekki dedim 2 gün yapmadım test sonra 17. Gün tekrar test yaptım ve baya koyuydu 19 .gün tekrar silikleşti .neyse diğeri yanlış şimdi yumurlama oldu diyodum kii bugün testi tekrar ettin 23. Gün yani hiç görmediğim kadar koyuydu şimdi ben yumurtlıyosam diğerleri neydi ..bu ay çalışmaktan helak olduk :))gebelik testi de yaptım negatif

Herkesin bünyesi aynı biliyorum ama benzer şeyler yaşayıp fikri olan yazabilirim çok arada kaldım yaa

Eklentiler

• 1433501748864.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 96
Canım benim 24. Günümde ovu çok koyuydu. Ayda bir yumurtluyo rum ama ben. Bugün 28. Gün yani gebelik de pozitif çıktı. Sende de olabilir

Hamilesin bence. 17. Günden sonra . 6 gün geçmiş bebis yerleşmiş. Ay insallah tabi . Böyle yazıyorm da hani dua niyetine geçsin

Kızlar bu sabah gebelik testi yaptım sonu da.
mübarek cuma günü rabbim hayırlı etsin en kısa zamanda bizede nasip etsin inş..

Canım benim 24. Günümde ovu çok koyuydu. Ayda bir yumurtluyo rum ama ben. Bugün 28. Gün yani gebelik de pozitif çıktı. Sende de olabilir
ayyyy inş. . Ben geçen ay adetten 3 gün önce yumurtladığım için şüpheye düştüm günler geçmez artık :)

Hamilesin bence. 17. Günden sonra . 6 gün geçmiş bebis yerleşmiş. Ay insallah tabi . Böyle yazıyorm da hani dua niyetine geçsin
AMiiiiN inş 10 aydır uğraşıyorum nasip etsin rabbim isteyen herkese ve bana inş

İçimi kocaman bi umut kapladı ..ALLAHIM boşa çıkarmasın inş. .sağolun kızlar

İnsallah gönlüne göre olurrr. Hamişşşşdir.

Benim ovu kopkoyu gebelik silik mesela. Hcg hemen çıkmıyor birkaç gün daha bekle hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…