ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuu nagihan anne oluyooo :)
Ayyy evet. Anne oluyorum şimdi diii mii. Hiç inanamıyorum. Bu yüzden bişey hissetmiyorum. Bişey hissedemedigim için kendime kızıyorum. Ya da ovu testlerinden umutluydum ondan mı bilmiyorum sende nasıl olmuştu süreç canım ?

Benim ovu kopkoyu gebelik silik mesela. Hcg hemen çıkmıyor birkaç gün daha bekle hadi inşallah
Benim adete 7 gün var daha ama ben ovülasyon koyu görünce yaptım gebelik testi tabi negatif çıktı .. inş hamilelerin duası kabul olur üstüne bugünde cuma katmer li olur dua et bizede

Benim adete 7 gün var daha ama ben ovülasyon koyu görünce yaptım gebelik testi tabi negatif çıktı .. inş hamilelerin duası kabul olur üstüne bugünde cuma katmer li olur dua et bizede
Adete 7 gün varken çıkmaz bence hcg. Daha varmış. Ovu varsa her gün yap bakalım. Benim bak pazartesi t çıkmıştı. Salı koyulastı ovu.da. zor biliyorum son günler. Ama az daha sabret. Inşallah hamilesindir. Allah isteyen herkese versin inşallah. Amin.

gözün aydın canımmm,hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin inşallahh

ben ara ara hala inanmakta zorluk çekiyorum düşün yaniiii ben zaten çok üzüntülü ve çok heyecanlı olaylarda tepkisiz kalabiliyorum ona bağlıyorum..ama bulantılarım falan bana meleğimin "anneciğim ben burdayım hisset beni"deme şekli :) bende kızıyodum kendime ama normal bi süreç bence ilk hamileliğimiz sonuçta oldu olucak derken şaşkınlıktan ne hissedeceğimizi bilemiyoruz..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım

Amin canım. Sağlıkla alırız kucağımiza inşallah. Ben de oynarım veya ağlarım sevinçten diyodum ama ne hussedecegimi bilemiyorum. Neyse Ilk aşama hcg yüksek çıksın da. Bulantın filan var demek. Yoğun mu ve ne zaman başladı ?

Sağol canım. Her şey güzel gider inşallah. Şubat anneleri oluruz. Seninle aramızda birkaç gün var:)
Sizi gidi sevimli hamişşşşlerr. Allah sağlıkla kucaginiZa almak nasip etsin . İyi geceler Nagihan tebrikler tekardann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…