Evet canimmm :)Sağol canım. Her şey güzel gider inşallah. Şubat anneleri oluruz. Seninle aramızda birkaç gün var:)
inş canım yaaa tesekkürlerAyy hadi insallah canim yaa
5 gün canımBata kac gün var canim ?
Cok sevindim canim,saglikla kucagina almayi nasip etsin allah :) :)Kizlar iyi hafta sonlari doktordan geldim kesemizi gorduk dusuk riski icin ilaclar verdi aslinda kanama filan bisey yok da kimyasaldan sonra onlem amacli iyimis yani bebisim teyzeleri :)!
tebrik ederim allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinEvet canım sanırım hamile yim. Memleketimin çocuğu oldu:) Yarın kan testi de yapıcam. Bakalım kaç çıkacak.
ohhhhh gözün aydın canım benimmmKizlar iyi hafta sonlari doktordan geldim kesemizi gorduk dusuk riski icin ilaclar verdi aslinda kanama filan bisey yok da kimyasaldan sonra onlem amacli iyimis yani bebisim teyzeleri :)!
Ne güzel tatlım artık icin rahatlamıştır.Kizlar iyi hafta sonlari doktordan geldim kesemizi gorduk dusuk riski icin ilaclar verdi aslinda kanama filan bisey yok da kimyasaldan sonra onlem amacli iyimis yani bebisim teyzeleri :)!
Harikasinnnn dogum sonrasi muhakakkak bana yardimci olcan su kilolar icin heee :) hadi bakalim bu ay guzel haberlerini aliriz insallahİyilik şükür canım. . Bugun hedef kiloma ulastimmm. Mutluluyummm. Bebis çalışmaları dün geceden başladı. İnşallah gelir bu aysen nasılsın bebis nasıl
Amin canimmmm insallah :) darisi basina :)Cok sevindim canim,saglikla kucagina almayi nasip etsin allah :) :)
Rahatladi canimmm allahin izniyle hala inanamiyorum hamile olduguma bebisimin oldugunu bi an adetim gekicek gibi geliyor :)Ne güzel tatlım artık icin rahatlamıştır.
Cok sagol bebeğim :) inanamiyorum yaaaa orda minicik bi nokta sonucta kalp arltislarinida duyunca hah tamam dicyicem 15 haziranda randevumuz var o zamn bebek sekillenmis olurmuki acaba kalbini duyarmiyimki :)ohhhhh gözün aydın canım benimmm
inşallah duyarsın tatlımCok sagol bebeğim :) inanamiyorum yaaaa orda minicik bi nokta sonucta kalp arltislarinida duyunca hah tamam dicyicem 15 haziranda randevumuz var o zamn bebek sekillenmis olurmuki acaba kalbini duyarmiyimki :)
Kimbilir ne güzel duygudur icin kıpır kıpırdır mutlulugun daim olsun tatlım.Rahatladi canimmm allahin izniyle hala inanamiyorum hamile olduguma bebisimin oldugunu bi an adetim gekicek gibi geliyor :)
Kesinlikle kuzummmm. Kilo vermede kk ya takılırz beraber inan çok etkili .. doğumdan sonra gel yamacıma. .Harikasinnnn dogum sonrasi muhakakkak bana yardimci olcan su kilolar icin heee :) hadi bakalim bu ay guzel haberlerini aliriz insallah
Darisi başımıza .. Deli kizzz.. gecen dedin zaten ya kisirsak diye.. korkuttun gene beni..allah iyiliğini versin. ... Az umutlu olam yaaaKimbilir ne güzel duygudur icin kıpır kıpırdır mutlulugun daim olsun tatlım.
Balimmmm avatarınà bittiiimmmmmminşallah duyarsın tatlımsen sadece bebeğine ve bu mutluluğuna odaklan
Ay yerim senii. Tazecikkk hamişşşşKizlar iyi hafta sonlari doktordan geldim kesemizi gorduk dusuk riski icin ilaclar verdi aslinda kanama filan bisey yok da kimyasaldan sonra onlem amacli iyimis yani bebisim teyzeleri :)!
ay bilmiyorum kiii canımcım :) avatar tip olarak aynı ben bi karnım kaldıBalimmmm avatarınà bittiiimmmmmmkız o kadar şişer mi ki voyyyy
Çok tatlısın valaa ay kız . Bebisin kız mı oğlan mi acep. .. ben onun yapılış aşamasını bilirimmmmm. Hey gidiii. Doğsun anlatcam. Anacin yol tepti o kadar tam gününde babacıni buldu deye .ay bilmiyorum kiii canımcım :) avatar tip olarak aynı ben bi karnım kaldı
bebem yol bebesi resmen :) sorma teyzesi anası ne olmazları oldurdu ne tabuları yıktı meleği için..ama meleğim de bizi hiç aratmadı şükürler olsun :) senin içinden ne geçiyo kız mı erkek mi teyzesi :)Çok tatlısın valaa ay kız . Bebisin kız mı oğlan mi acep. .. ben onun yapılış aşamasını bilirimmmmm. Hey gidiii. Doğsun anlatcam. Anacin yol tepti o kadar tam gününde babacıni buldu deye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?