ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar iyi hafta sonlari doktordan geldim kesemizi gorduk dusuk riski icin ilaclar verdi aslinda kanama filan bisey yok da kimyasaldan sonra onlem amacli iyimis yani bebisim teyzeleri :)!
Cok sevindim canim,saglikla kucagina almayi nasip etsin allah :) :)

İyilik şükür canım. . Bugun hedef kiloma ulastimmm. Mutluluyummm. Bebis çalışmaları dün geceden başladı. İnşallah gelir bu ay sen nasılsın bebis nasıl
Harikasinnnn dogum sonrasi muhakakkak bana yardimci olcan su kilolar icin heee :) hadi bakalim bu ay guzel haberlerini aliriz insallah

ohhhhh gözün aydın canım benimmm
Cok sagol bebeğim :) inanamiyorum yaaaa orda minicik bi nokta sonucta kalp arltislarinida duyunca hah tamam dicyicem 15 haziranda randevumuz var o zamn bebek sekillenmis olurmuki acaba kalbini duyarmiyimki :)

Cok sagol bebeğim :) inanamiyorum yaaaa orda minicik bi nokta sonucta kalp arltislarinida duyunca hah tamam dicyicem 15 haziranda randevumuz var o zamn bebek sekillenmis olurmuki acaba kalbini duyarmiyimki :)
inşallah duyarsın tatlım sen sadece bebeğine ve bu mutluluğuna odaklan

Harikasinnnn dogum sonrasi muhakakkak bana yardimci olcan su kilolar icin heee :) hadi bakalim bu ay guzel haberlerini aliriz insallah
Kesinlikle kuzummmm. Kilo vermede kk ya takılırz beraber inan çok etkili .. doğumdan sonra gel yamacıma. . inşallah canım ya . Bu ay olsa sevinirim valla.. ovu testi neyin yapmıyorum. Gun asırı devammmm

Kimbilir ne güzel duygudur icin kıpır kıpırdır mutlulugun daim olsun tatlım.
Darisi başımıza .. Deli kizzz.. gecen dedin zaten ya kisirsak diye.. korkuttun gene beni..allah iyiliğini versin. ... Az umutlu olam yaaa

Kizlar iyi hafta sonlari doktordan geldim kesemizi gorduk dusuk riski icin ilaclar verdi aslinda kanama filan bisey yok da kimyasaldan sonra onlem amacli iyimis yani bebisim teyzeleri :)!
Ay yerim senii. Tazecikkk hamişşşş maşallah ...

ay bilmiyorum kiii canımcım :) avatar tip olarak aynı ben bi karnım kaldı
Çok tatlısın valaa ay kız . Bebisin kız mı oğlan mi acep. .. ben onun yapılış aşamasını bilirimmmmm. Hey gidiii. Doğsun anlatcam. Anacin yol tepti o kadar tam gününde babacıni buldu deye .

Çok tatlısın valaa ay kız . Bebisin kız mı oğlan mi acep. .. ben onun yapılış aşamasını bilirimmmmm. Hey gidiii. Doğsun anlatcam. Anacin yol tepti o kadar tam gününde babacıni buldu deye .
bebem yol bebesi resmen :) sorma teyzesi anası ne olmazları oldurdu ne tabuları yıktı meleği için..ama meleğim de bizi hiç aratmadı şükürler olsun :) senin içinden ne geçiyo kız mı erkek mi teyzesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…