Öyle valla ..akıllı uslu bi bebek olacak . Annesini uzmeyecek. . Kız ben söyleyince tutturuyorum genelde ama senin için bişi geçiremedimbebem yol bebesi resmen :) sorma teyzesi anası ne olmazları oldurdu ne tabuları yıktı meleği için..ama meleğim de bizi hiç aratmadı şükürler olsun :) senin içinden ne geçiyo kız mı erkek mi teyzesi :)
Harikasinnnn dogum sonrasi muhakakkak bana yardimci olcan su kilolar icin heee :) hadi bakalim bu ay guzel haberlerini aliriz insallah
Yok kuzum yok umut flan yok çalısmalara başladık ama öylesine olsa olurdu bu kadar zamanDarisi başımıza .. Deli kizzz.. gecen dedin zaten ya kisirsak diye.. korkuttun gene beni..allah iyiliğini versin. ... Az umutlu olam yaaa
sağlıkla gelsin de teyzesi :) seni ilerde anlatıcam ona vorones teyzen vardı dicem çocuk enteresan bi şekilde bakıcak suratımaÖyle valla ..akıllı uslu bi bebek olacak . Annesini uzmeyecek. . Kız ben söyleyince tutturuyorum genelde ama senin için bişi geçiremedimdu bakım ummmmmmiimmm.. Hissediyorum sanırsam Kiz olacak ay belkide erkek sağlıkla gelsin de . Masumum benim. .
Ovulasyonda neymis :))) bizimki maksat spor diykn hahahaha :)Kesinlikle kuzummmm. Kilo vermede kk ya takılırz beraber inan çok etkili .. doğumdan sonra gel yamacıma. .inşallah canım ya . Bu ay olsa sevinirim valla.. ovu testi neyin yapmıyorum. Gun asırı devammmm
Umudum yok falab demeyib kotuyu cekmeyin uzerinize hayirlisi ile olcak deyin kuzumYok kuzum yok umut flan yok çalısmalara başladık ama öylesine olsa olurdu bu kadar zaman
Haklısn canım ıyi dusunmek lazm ama cok uzayncada umut kalmıyorkiUmudum yok falab demeyib kotuyu cekmeyin uzerinize hayirlisi ile olcak deyin kuzum
AynenOvulasyonda neymis :))) bizimki maksat spor diykn hahahaha :)
Helé bak hele gören de bi iki senedir beklio sanacak .. Az dur kuzum..olacak olacak .yaş 35 ı geçmeyené kadar no problemHaklısn canım ıyi dusunmek lazm ama cok uzayncada umut kalmıyorki
sağlıkla gelsin de teyzesi :) seni ilerde anlatıcam ona vorones teyzen vardı dicem çocuk enteresan bi şekilde bakıcak suratıma"anne vorones neeeeeee" :)
ayyyy çılgın teyzepembe dizilerde olur ya meksika dizileri Fernando peles. Angelees. Mariness bu da vorones beni arayanların telefonà cevabı öyle verirdim buyrun voronesin malikanesiii ay oğlan olacak bence
Yeni geldi bana; )) geldiler
ayyyy çılgın teyzeen azından benim benim nick name'im eşimin benim ve soyadımızın ilk iki harflerinden oluşuyo :) bebemin aklı karışacak ben onun ilkokula gitmesini bekleyeyim en iyisi
Bugun esimin arkadası baba olmus benimki uzulmus biraz bizdn sonra ewlenmislerdi gecen agustos ayında huzunlendik birbirimize çaktırmadanHelé bak hele gören de bi iki senedir beklio sanacak .. Az dur kuzum..olacak olacak .yaş 35 ı geçmeyené kadar no problem
kiyamamam ona ben ben de oglusumun elinden tutar getirirm. . Ankaraliyiz zaten hani buluşma noktamiz olur. O zaman kafaları karışmaz. Senin bebe benimkini dövmesé bari . Aaa yaşı büyük seninkinin bişey de şu çocuğuna Kiz kavga ederizz ha . o zaman bir bir dökerim ortaya kirli çamaşırları .annen var ya .test yapiodu seni bulmak içinnnn naberrrrr ))
Çok sevindim canım . Ohh rahatsın. Kalbini de duydun mi tamamdır . Adet günümde 217 çıktı benim canım. Keseyi ne zaman görürüm kiii. Seninki tam ne kadarlik? Bi de karnından mi gördüKizlar iyi hafta sonlari doktordan geldim kesemizi gorduk dusuk riski icin ilaclar verdi aslinda kanama filan bise y yok da kimyasaldan sonra onlem amacli iyimis yani bebisim teyzeleri :)!
önce sakin ol şampiyonÇok sevindim canım . Ohh rahatsın. Kalbini de duydun mi tamamdır . Adet günümde 217 çıktı benim canım. Keseyi ne zaman görürüm kiii. Seninki tam ne kadarlik? Bi de karnından mi gördü
oğlum sen bilmezsin benimde adım bir zamanlar vogozoydu :)))sağlıkla gelsin de teyzesi :) seni ilerde anlatıcam ona vorones teyzen vardı dicem çocuk enteresan bi şekilde bakıcak suratıma"anne vorones neeeeeee" :)
En azından vogozo'yu aciklayabilirim yavruma :)oğlum sen bilmezsin benimde adım bir zamanlar vogozoydu :)))
Oiiyy çok heycan yaptım mi kiii:) tamamdir canım. Pazartesi yine gitcekmisim. Her şey yolunda gider inşallah tatlım.önce sakin ol şampiyonbende adet günümde gidip kan vermiştim..296 çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam :) 4 gün sonra tekrar kan verdiğimde 1169 gibi bi değerdi..5+0 ken kese yolk+sac vardı bebiş küçük olduğu için yoktu..7+0da da bebeğimi ve kalp atışlarını gördük :) sen sadece sabırla bekle tatlım tamam mıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?