ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Öyle valla ..akıllı uslu bi bebek olacak . Annesini uzmeyecek. . Kız ben söyleyince tutturuyorum genelde ama senin için bişi geçiremedim du bakım ummmmmmiimmm.. Hissediyorum sanırsam Kiz olacak ay belkide erkek sağlıkla gelsin de . Masumum benim. .

Harikasinnnn dogum sonrasi muhakakkak bana yardimci olcan su kilolar icin heee :) hadi bakalim bu ay guzel haberlerini aliriz insallah
Darisi başımıza .. Deli kizzz.. gecen dedin zaten ya kisirsak diye.. korkuttun gene beni..allah iyiliğini versin. ... Az umutlu olam yaaa
Yok kuzum yok umut flan yok çalısmalara başladık ama öylesine olsa olurdu bu kadar zaman

sağlıkla gelsin de teyzesi :) seni ilerde anlatıcam ona vorones teyzen vardı dicem çocuk enteresan bi şekilde bakıcak suratıma "anne vorones neeeeeee" :)

Kesinlikle kuzummmm. Kilo vermede kk ya takılırz beraber inan çok etkili .. doğumdan sonra gel yamacıma. . inşallah canım ya . Bu ay olsa sevinirim valla.. ovu testi neyin yapmıyorum. Gun asırı devammmm
Ovulasyonda neymis :))) bizimki maksat spor diykn hahahaha :)

sağlıkla gelsin de teyzesi :) seni ilerde anlatıcam ona vorones teyzen vardı dicem çocuk enteresan bi şekilde bakıcak suratıma "anne vorones neeeeeee" :)
pembe dizilerde olur ya meksika dizileri Fernando peles. Angelees. Mariness bu da vorones beni arayanların telefonà cevabı öyle verirdim buyrun voronesin malikanesiii ay oğlan olacak bence
Yeni geldi bana; )) geldiler

pembe dizilerde olur ya meksika dizileri Fernando peles. Angelees. Mariness bu da vorones beni arayanların telefonà cevabı öyle verirdim buyrun voronesin malikanesiii ay oğlan olacak bence
Yeni geldi bana; )) geldiler
ayyyy çılgın teyze en azından benim benim nick name'im eşimin benim ve soyadımızın ilk iki harflerinden oluşuyo :) bebemin aklı karışacak ben onun ilkokula gitmesini bekleyeyim en iyisi

ayyyy çılgın teyze en azından benim benim nick name'im eşimin benim ve soyadımızın ilk iki harflerinden oluşuyo :) bebemin aklı karışacak ben onun ilkokula gitmesini bekleyeyim en iyisi
kiyamamam ona ben ben de oglusumun elinden tutar getirirm. . Ankaraliyiz zaten hani buluşma noktamiz olur. O zaman kafaları karışmaz. Senin bebe benimkini dövmesé bari . Aaa yaşı büyük seninkinin bişey de şu çocuğuna Kiz kavga ederizz ha . o zaman bir bir dökerim ortaya kirli çamaşırları .annen var ya .test yapiodu seni bulmak içinnnn naberrrrr ))

merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz 3 4 gündür yumurtlama belirtileri var 2 gündür de test yapıyorum ama çıkmıyor çokk silik çıkıyor 2. çizgi acaba testler mi yanlış çünkü akıntım var ve hafif hafif sancılarım

Helé bak hele gören de bi iki senedir beklio sanacak .. Az dur kuzum..olacak olacak .yaş 35 ı geçmeyené kadar no problem
Bugun esimin arkadası baba olmus benimki uzulmus biraz bizdn sonra ewlenmislerdi gecen agustos ayında huzunlendik birbirimize çaktırmadan

yavrum kaç kaç kaç bu vorones teyzen cadaloz çıktı ama oğulcunun bi günahı yok tut onun ellerinden arkadaş ol :)

Kızlar bugün adet günüm. Test yaptık. Değer 217 çıktı. Iyi midir? Doktorun yanına uğradık pazartesi gel takip edelim artmış mi dedi.

Kizlar iyi hafta sonlari doktordan geldim kesemizi gorduk dusuk riski icin ilaclar verdi aslinda kanama filan bise y yok da kimyasaldan sonra onlem amacli iyimis yani bebisim teyzeleri :)!
Çok sevindim canım . Ohh rahatsın. Kalbini de duydun mi tamamdır . Adet günümde 217 çıktı benim canım. Keseyi ne zaman görürüm kiii. Seninki tam ne kadarlik? Bi de karnından mi gördü

Çok sevindim canım . Ohh rahatsın. Kalbini de duydun mi tamamdır . Adet günümde 217 çıktı benim canım. Keseyi ne zaman görürüm kiii. Seninki tam ne kadarlik? Bi de karnından mi gördü
önce sakin ol şampiyon bende adet günümde gidip kan vermiştim..296 çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam :) 4 gün sonra tekrar kan verdiğimde 1169 gibi bi değerdi..5+0 ken kese yolk+sac vardı bebiş küçük olduğu için yoktu..7+0da da bebeğimi ve kalp atışlarını gördük :) sen sadece sabırla bekle tatlım tamam mıııııııı

oğlum sen bilmezsin benimde adım bir zamanlar vogozoydu :)))

Oiiyy çok heycan yaptım mi kiii:) tamamdir canım. Pazartesi yine gitcekmisim. Her şey yolunda gider inşallah tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…