Oyle yapiyorum canimmm doktor san hic ilac filan vernismiydiinşallah duyarsın tatlımsen sadece bebeğine ve bu mutluluğuna odaklan
Oyleyim canim ve allahiim hherkese nasip etsin :)Kimbilir ne güzel duygudur icin kıpır kıpırdır mutlulugun daim olsun tatlım.
Bizde seni yeriz teyzesi :)Ay yerim senii. Tazecikkk hamişşşşmaşallah ...
bir ara vorones umutsuzdu şimdide sen aaaaaaaaa kendinize gelmeden bebiş gelmez bakkkYok kuzum yok umut flan yok çalısmalara başladık ama öylesine olsa olurdu bu kadar zaman
bende erkek diye hissediyorum vogozonun bebeğinipembe dizilerde olur ya meksika dizileri Fernando peles. Angelees. Mariness bu da vorones beni arayanların telefonà cevabı öyle verirdim buyrun voronesin malikanesiii ay oğlan olacak bence
Yeni geldi bana; )) geldiler
Kalp atışı için gittigimde bi tek bulantı ilacı verdi..bi de folik asitim var okadar :)Oyle yapiyorum canimmm doktor san hic ilac filan vernismiydi
Ayyyyyyy bilmiyorum ki :) Çin ve Rus takvimi kız diyo ama Rabbim bilir :)bende erkek diye hissediyorum vogozonun bebeğini
değlmi oğlun doğduktan sonrada yenlersin artık sen eşin oğlunun ilk2 harfıyle :)En azından vogozo'yu aciklayabilirim yavruma :)
ben erkek hissettim ama sağlıklı olsundaAyyyyyyy bilmiyorum ki :) Çin ve Rus takvimi kız diyo ama Rabbim bilir :)
Oğlan olursa vogodozo olur :) kız olursa vogobazo ahhhahahhaha hiç gulecegim yoktu :)değlmi oğlun doğduktan sonrada yenlersin artık sen eşin oğlunun ilk2 harfıyle :)
inşallah bizim de olurrr. ay benim oğlum olsunnn alllammmm lütfeeennnnnnn . yabi sağlıkla ... kız verse de çoookk sevinirimmmbende erkek diye hissediyorum vogozonun bebeğini
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahım inşallah benimde oğlum olur bende çok istiyorum ama ıkızde çok istiyoruminşallah bizim de olurrr. ay benim oğlum olsunnn alllammmm lütfeeennnnnnn . yabi sağlıkla ... kız verse de çoookk sevinirimmm
Yazik adamaaav :))) sen 3800 kalori yakion onun cani cikiyir ahahahAynenduydum ki . O da kalori yaktiriyormuş. .korksun benden bebişimin babasiii )))
Oyle deme ger ser de varfur bir hayır biz uzulsekte bubu iyle cok yasadimkiHaklısn canım ıyi dusunmek lazm ama cok uzayncada umut kalmıyorki
Kızzzz harbiden o kadrmiymis. Bak sen şimdi ..ustuste ilişki önermiyor doktorlar; )Yazik adamaaav :))) sen 3800 kalori yakion onun cani cikiyir ahahah
Bol kepçe verrr allahimmm; ) inşallah canım . GönlümüZe göre olsun. Oğlumuz olsun sağlıkla. . İyi geceleraminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahım inşallah benimde oğlum olur bende çok istiyorum ama ıkızde çok istiyorum
Bende oglan isterim hep nednse cin takvimine bkyrm her ay bu ayki erkek geleck ayki kız :)Bol kepçe verrr allahimmm; ) inşallah canım . GönlümüZe göre olsun. Oğlumuz olsun sağlıkla. . İyi geceler
Tuhhh bilmiyormu ydun senin herif bana kizcak sanirim ahahahahahKızzzz harbiden o kadrmiymis. Bak sen şimdi ..ustuste ilişki önermiyor doktorlar; )
Ayol her aya umutla baslayp umutsuz bitiyoruz napalm :)bir ara vorones umutsuzdu şimdide sen aaaaaaaaa kendinize gelmeden bebiş gelmez bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?