Var ya şu ara yum.günlerindeyim. ilişkiyi bu kadar tiiiye alacağim aklıma gelmezdi. Aman iyi böyle. . Herif istemese tırt varsın olmasın diuorim. Neyse ben ona kalori yakmak için saldırıyimTuhhh bilmiyormu ydun senin herif bana kizcak sanirim ahahahahah
Doğru söze de ne hacet. .. iyi geceler kuzummm. İyi Düşün iyiler gelsinnnnAyol her aya umutla baslayp umutsuz bitiyoruz napalm :)
Iyi geceler kuzum.Doğru söze de ne hacet. .. iyi geceler kuzummm. İyi Düşün iyiler gelsinnnn
Amiinnn duanı tez zamanda duysun rabbim bizde sevinçten havalara uçalım inşallahhhinşallah bizim de olurrr. ay benim oğlum olsunnn alllammmm lütfeeennnnnnn . yabi sağlıkla ... kız verse de çoookk sevinirimmm
Var ya şu ara yum.günlerindeyim. ilişkiyi bu kadar tiiiye alacağim aklıma gelmezdi. Aman iyi böyle. . Herif istemese tırt varsın olmasın diuorim. Neyse ben ona kalori yakmak için saldırıyimbebis için değil [/zaten ne zaman kafan rahat olur takmazsan ozaman isteklerimiz olmuyormu ? Enbiyisini yapiyorsun
Iyi geceler tatlım yarın bebek icin calısirz artk esimi doktora götrcktm götrmuycm yumurtlama dönemleri uc gun onumu beklycem doktor icn uç gun sartı warya gelck hafta artıkBir de okul un son günleri saçma sapan teslim evrakları falan ... yorucu şu ara ...
Hıı evetIyi geceler tatlım yarın bebek icin calısirz artk esimi doktora götrcktm götrmuycm yumurtlama dönemleri uc gun onumu beklycem doktor icn uç gun sartı warya gelck hafta artık
Adet cuma bitti cnımHıı evet
.yum . Günü geçsin sonra götür eşini. .insallah sonucu güZEL çıkar ..bana da fotosunu at bakım. Karşılastiris sonuçları . Değerleri. .Senin bitti demi adet
Haydi gelsinçalışmalar :) günaydınAdet cuma bitti cnım
O zaman fasulye gibi olucak :) o ilk görüntü paha bicilemez :)Cok sagol bebeğim :) inanamiyorum yaaaa orda minicik bi nokta sonucta kalp arltislarinida duyunca hah tamam dicyicem 15 haziranda randevumuz var o zamn bebek sekillenmis olurmuki acaba kalbini duyarmiyimki :)
GünaydınANNİŞ Nasılsın. Okuldatatil ohmis bize Çıkamadım hala yataktan :) çıkmadan iş başardım M :)O zaman fasulye gibi olucak :) o ilk görüntü paha bicilemez :)
Gunaydun kuzumm. Ay size tatil bize degill malesefffGünaydınANNİŞ Nasılsın. Okuldatatil ohmis bize Çıkamadım hala yataktan :) çıkmadan iş başardım M :)
Aaa kıyamam üzüldüm bak. Neyse sağlığına dikkat et. Bebişe deGunaydun kuzumm. Ay size tatil bize degill malesefffbugün hic cikasim gelmedi zaten yataktan uyuklaya uyuklaya geldim.
Ayyyy fasulyemmm benim :) canim o zaman icinde bebek oldugu belli olurmu ki korkuyorum ben ya bi terslik olur diye dojtorda dusuk tehlikesi icin bana progestan verdi hazir ejektorlu igne verdi kendim yapiyorum bide kan sulandrcimi na aspirin verdi korkuyorum bunlarin tehlikesi varmi acaba diye arastrdim zarari yokmusta iste icim rahat degilO zaman fasulye gibi olucak :) o ilk görüntü paha bicilemez :)
Anamm bukadın bu bebeği nasıl getirecek. Kız Az Rahat OL. Rabbe emanet onlarDoktor Kontrollüolduğunsürece Korkma :) Sevimli Anniş SeniAyyyy fasulyemmm benim :) canim o zaman icinde bebek oldugu belli olurmu ki korkuyorum ben ya bi terslik olur diye dojtorda dusuk tehlikesi icin bana progestan verdi hazir ejektorlu igne verdi kendim yapiyorum bide kan sulandrcimi na aspirin verdi korkuyorum bunlarin tehlikesi varmi acaba diye arastrdim zarari yokmusta iste icim rahat degil
Ayyy sorma canim 4 ay boyunca ha olacak ha oldu derken bu ay 4. Denememde olmiyicak derken bi baktim oldu sasirdim halada inanamiyorum acikcasi :) o bebegi icinde gorup kalp atisini duyunca hahh oldu diyicem ne zormus be bu is anammm :) zaten bi istah acikligi var gobek cikti bi haftada aldi basini gidiyor ilaclar zaten bi sersemlik yapiyor ben bu miniği doğurucam ama nasıl hic bilmiyorum teyzesi :)Anamm bukadın bu bebeği nasıl getirecek. Kız Az Rahat OL. Rabbe emanet onlarDoktor Kontrollüolduğunsürece Korkma :) Sevimli Anniş Seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?