canım işte onu hesaplayamıyoruz ben nisan ayının başındaydı sanırım adet olmayı beklerken gebelik öğrendim adet olmadım,sonra nisanın sonunda bebek düşünce kanamam başladı 10 gün civarı sürdü. Düşüğün üzerine adet görmeden tekrar hamile kalınca ne zaman adet olmam gerekiyordu hesaplayamıyorum kesenin boyutu ve bhcg sonucuna göre şuan 5,5 haftalık civarı olması lazım kese bugünkü ölçümlerde 18 mm hcgde 31bin civarında çıktı,önümüzdeki haftayı bekliycez sağlıklı olsunda geç olsun önemli değilIlginc olmus e testte ogrendgnde ne kadarliktiki yani normal gebelik gbi dusununce adete kac gun kala ogren ms oldun umarim anlatbildim :)
canım işte onu hesaplayamıyoruz ben nisan ayının başındaydı sanırım adet olmayı beklerken gebelik öğrendim adet olmadım,sonra nisanın sonunda bebek düşünce kanamam başladı 10 gün civarı sürdü. Düşüğün üzerine adet görmeden tekrar hamile kalınca ne zaman adet olmam gerekiyordu hesaplayamıyorum kesenin boyutu ve bhcg sonucuna göre şuan 5,5 haftalık civarı olması lazım kese bugünkü ölçümlerde 18 mm hcgde 31bin civarında çıktı,önümüzdeki haftayı bekliycez sağlıklı olsunda geç olsun önemli değil[/QUOTE Tabi cnim olduya bi hafta buyuk olsa ne kucuk olsa ne
Gittim doktora. Bu haftalarda yanılma payı yüksek kız gibi görünüyor muhtemelende oyledir ama 17. 18. Haftalarda gel tekrar netlestirelm dedi bakalm inşallah kızdırCinsiyeti öğrenince yaz mutlaka
ahh canım yaaaa. ben de keşke senin için tahminimi söleseydim . kız hissediom ben de . bakalım hayırlısı olsunnGittim doktora. Bu haftalarda yanılma payı yüksek kız gibi görünüyor muhtemelende oyledir ama 17. 18. Haftalarda gel tekrar netlestirelm dedi bakalm inşallah kızdırbi kızım olmasını cok istiyrm herseydn once sağlıklı olsn tabide hayırlısı bakalm :)
kız ben bıraktım çalışmaları 2 gün öncesinden sen napıon. ay olmuşsa olmuştr artık . çalışasım yok :)Way be ayni kilo olduk sen verdin ben ise aldim
Kiz doktora gdcktiya asilama ilac tedavisi olsun diye bu ay ramazan napczkız ben bıraktım çalışmaları 2 gün öncesinden sen napıon. ay olmuşsa olmuştr artık . çalışasım yok :)
Ilacla duzelir tatlim ins ay ne guzel ya tebrikler banada dua et cnim lutfnKızlar bugün keseyi gördük. Tam 5 haftalık benimki. Ama içerde bi kanama var dedi. Progestan hap verdi. Düşük riski varmış.
Inşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda insallahIlacla duzelir tatlim ins ay ne guzel ya tebrikler banada dua et cnim lutfn
Aminnnnahh canım yaaaa. ben de keşke senin için tahminimi söleseydim . kız hissediom ben de . bakalım hayırlısı olsunn
Canım benimki de 5 haftalık. Sac8.1mm yazıyor. 15 gun sonra kalp atışı dedi. Ama Icte kanama varmiscanım işte onu hesaplayamıyoruz ben nisan ayının başındaydı sanırım adet olmayı beklerken gebelik öğrendim adet olmadım,sonra nisanın sonunda bebek düşünce kanamam başladı 10 gün civarı sürdü. Düşüğün üzerine adet görmeden tekrar hamile kalınca ne zaman adet olmam gerekiyordu hesaplayamıyorum kesenin boyutu ve bhcg sonucuna göre şuan 5,5 haftalık civarı olması lazım kese bugünkü ölçümlerde 18 mm hcgde 31bin civarında çıktı,önümüzdeki haftayı bekliycez sağlıklı olsunda geç olsun önemli değil
Haftaya göre kese boyutu hakkında bi bilgim yok canım o yüzden karşılaştıramıyorum kanama varsa progestan vermiştir sanırım ilacını aksatma bol bol uzan dinlen Allahın izniyle bişey olmaz inşallahCanım benimki de 5 haftalık. Sac8.1mm yazıyor. 15 gun sonra kalp atışı dedi. Ama Icte kanama varmis
Nagihan hamilelik belirtilern neydi cnim dollenme oldugunu hissetin mi bana biraz tuyolar versene :)Canım benimki de 5 haftalık. Sac8.1mm yazıyor. 15 gun sonra kalp atışı dedi. Ama Icte kanama varmis
ayyyy yerım ben o bıcırığı bak nasılda oynuyo annesiyle :)teyzesi başımıza neler geldi,meğer bizim minnak bayaaa minnakmış ilk gittiğim doktor düşük yaptığım günü adetimin son günü saymıştı,bugün bebek kesede bile görünmedi,kendi doktorum minimum 10 gün geri çekicez gelişimini dedi. Geçen ay düşük yaparken kanamam 10 gün sürdü sonrasında bi 4-5 gün sonra yumurtlasam 15 gün sonra falan döllenme olmuştur bu da tabiii bizim bu hafta kalbi duymamızı imkansız kıldı haftaya gideceğiz kalp atışı için muhtemel önümüzdeki hafta duyulur dedi doktor
Gec olmaz bence tatlim sabah yap yarin daha guzl olurama kasığımda ağrıyo yumurta çatlamıştır diyorumkı yarın geçmi olur acaba bana bi akıl verin ya
demi doğru söylüyon sabah olsun sağol canım ıkı arada kalmıştım :)Gec olmaz bence tatlim sabah yap yarin daha guzl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?