ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ilginc olmus e testte ogrendgnde ne kadarliktiki yani normal gebelik gbi dusununce adete kac gun kala ogren ms oldun umarim anlatbildim :)
canım işte onu hesaplayamıyoruz ben nisan ayının başındaydı sanırım adet olmayı beklerken gebelik öğrendim adet olmadım,sonra nisanın sonunda bebek düşünce kanamam başladı 10 gün civarı sürdü. Düşüğün üzerine adet görmeden tekrar hamile kalınca ne zaman adet olmam gerekiyordu hesaplayamıyorum kesenin boyutu ve bhcg sonucuna göre şuan 5,5 haftalık civarı olması lazım kese bugünkü ölçümlerde 18 mm hcgde 31bin civarında çıktı,önümüzdeki haftayı bekliycez sağlıklı olsunda geç olsun önemli değil

Ta

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay Ovulasyon testine başladım.malesef geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Çok üzüldüm çünkü bir Yıldır istiyorduk. Burda kimyasaldan sonra gebe kalanları okuyunca çok sevindim.insallah sağlıkla alırlar kucaklarına tüm bebek bekleyenler miniklerini. Kimyasaldan sonra gebe olan arkadaşlar Ovulasyon testlerinin fotoları varsa atabilirlermi acaba. Benim bugun18. Günüm hala silik çıkıyor..

Cinsiyeti öğrenince yaz mutlaka
Gittim doktora. Bu haftalarda yanılma payı yüksek kız gibi görünüyor muhtemelende oyledir ama 17. 18. Haftalarda gel tekrar netlestirelm dedi bakalm inşallah kızdır bi kızım olmasını cok istiyrm herseydn once sağlıklı olsn tabide hayırlısı bakalm :)

ahh canım yaaaa. ben de keşke senin için tahminimi söleseydim . kız hissediom ben de . bakalım hayırlısı olsunn

Kızlar bugün keseyi gördük. Tam 5 haftalık benimki. Ama içerde bi kanama var dedi. Progestan hap verdi. Düşük riski varmış.

Canım benimki de 5 haftalık. Sac8.1mm yazıyor. 15 gun sonra kalp atışı dedi. Ama Icte kanama varmis

Canım benimki de 5 haftalık. Sac8.1mm yazıyor. 15 gun sonra kalp atışı dedi. Ama Icte kanama varmis
Haftaya göre kese boyutu hakkında bi bilgim yok canım o yüzden karşılaştıramıyorum kanama varsa progestan vermiştir sanırım ilacını aksatma bol bol uzan dinlen Allahın izniyle bişey olmaz inşallah

ayyyy yerım ben o bıcırığı bak nasılda oynuyo annesiyle :)

kızlar ovu testim böyle bugun acayıp derecede kasığım ağrıyo beyaz akıntıda vardı ben ilişki yarın olsun dıyom doğrumu yapıyom sizce

ama kasığımda ağrıyo yumurta çatlamıştır diyorumkı yarın geçmi olur acaba bana bi akıl verin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…