ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Selamlar hanimlarrr, iyisinuz umarim hersey yolundadir :)
Sizlere ufacik tefecik bisey sormak istiyorum. Ov.testi kullanmiyorum ben ama o konuyla icerik ayni gibi :) ben kendim yumurtlama zamanimi anliyorum. Son 4 adette takip ediyorum. Peki munasebet yumurta catlarken mi yoksa catladigi zaman mi olmali? Bir de o vakti kacirmamak icin her gun olmasinin bir sakincasi olur mu? Ben biraz baktim hadi sormayayim, kimseyi ugrastirmayayim dedim ama bulamadim

Cnim onu bi bilsem bend anlamyrm owu testind koyu gordm mesela o gun mu catladi ertesi gun mu dgr gun mu bilmyrm birde iliskidn sonra ne kadar uzansamda wcye ciktgm an tum spermlr cikiyor wucudumda kalmio eminim buna hamile kalanlarda oyle dgl rahimd sperm duruyo yumurta gelince de dolleniyor ama benim oyle dgl

Anladim cnm ayni durumdayiz sanirim. Dedigin gibi bende de oyle oluyor ama herkeste oyle olmadigina emin misin :s oyleyse bosa mi geciyor ki bizim gunler, calismalar ben burda birinin yorumunu okumustum bi kismi mutlaka dokulur bi kusmi rahime dogru gider diye yazmisti ben de sorun etmemistim, normal diye dusunuyordum. Hic hamile olanlara sordun mu peki cmm?

Nagihan hamilelik belirtilern neydi cnim dollenme oldugunu hissetin mi bana biraz tuyolar versene :)
Canım benim yumurtlamadan 7 8 gün sonra sağ kasigimda ağrı oldu. Tek sağda ama. Yumurtlama daki gibi. Bacagima vurdu. Başka da bişey olmadı. Ve biz olduğu ay gün aşırı calismadik. Daha önce öyle denedik olmamıştı. Sperm leri daha çok biriktirip yumurtlama günü 2 gun üst üste çalıştık. Böyle canım. Bi de preseed kullandım. Bi de sabaha kadar yattım. Bi de eşim o akşam kahve içti. Hangisi etkili oldu bilmiyom

Kızlar bence yumurtlamanizi bilirsiniz. Yumurtlama ya 3 4 gün kala çalışmayın bence. Bilmiyorum biz öyle yaptık oldu. 3 gün üst üste çalışma denk gelebiliyor o da yoruyor. biz bu ay bi sürü şeyi aynı anda yaptigimiz icin hangisinden oldu tam da bilemiyorum aslinda

Haftaya göre kese boyutu hakkında bi bilgim yok canım o yüzden karşılaştıramıyorum kanama varsa progestan vermiştir sanırım ilacını aksatma bol bol uzan dinlen Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
Dinlenicem canım okullar da bitti neyse ki. Dıştan bi kanama yok ama içten varmış işte. Inşallah bir şey olmaz

Nasılsın fistigimm
Ayyyy canım sorma akilsizligimin cezasini cekiyorum :-(
Bir temizlik yapmaya kalktim simdi de yattigim yerden kalkamiyorum
Belim cok agriyor sanki cıkmış gibi insallah bebisime zarar vermemisimdir dikkatli oldum ama yinede icim eahat degil hic :-(

Anladigim kadariyla hamilesin cnm hayirli olsun, tebrikler :)
Canim simdi benim carsamba persembe sagimda agri oldu, bu ay sag taraf ve 16.gune denk geliyor. Ama o gun munasebet olmadi hatta sali carsamba persembe olmadi. Cuma oldu. Acaba gec kalmis miyimdir onu anlayamadim bi turlu sen anliyor musun bu ov.gunlerinden :)

Ewet kuzum eminim aylardir bosuna bekliyorum yumurtanin catlama zamani ne zaman bi bilsem ona yakin iliski olsa o zaman tutar ama olmuyo

Ewet kuzum eminim aylardir bosuna bekliyorum yumurtanin catlama zamani ne zaman bi bilsem ona yakin iliski olsa o zaman tutar ama olmuyo
Anladim kuzum ya ramazan mubarek ay insallah denk gelir de tutar bu ay.. Rabbim daha fazla bekletmez de verir hayirlisiyla insallah..

Gulsumcum senin belirtin nasildi bu ay tutturdukmu acaba merak edyrm yumurtlamam yeni bitti tahminimce sen hep hissetmistnya

Evet canim 5 haftayı doldurduk. Yumurtlama Testte çıkıyor canım. Ki t koyu olduğunda sadece sağda değil kasıklarımda farklı bir ağrı oluyor. O günü ve bi sonrakini değerlendirdik. Yumurtlamadan da 3 gun once calosmamistik. Inşallah kacirmamissindir ama keşke çalışsaydin tatlım.

Tesekkur ederim canim, bakalim o zaman su an tek yapilacak sey beklemek. Umutlar bi dahaki aya kaldi artik..

Kizlar benim bu ayda umutlar tukendi..bugun kahverengi akinti geldi..karnimda agriyor..her ay reglimin baslangici boyle olur zaten kismetde yokmus demekki diyorum..tek guzel sey artik istanbulda evimdeyim..yurtdisi olayi bitti..en azindan doktora bile daha rahat gitcem..bakalim hayirlisi diyorum

Gulsumcum senin belirtin nasildi bu ay tutturdukmu acaba merak edyrm yumurtlamam yeni bitti tahminimce sen hep hissetmistnya
Ben yumrtlama bittikten hemen bir gun sinra sag kasikta batma sonra sol kasikta batma hissettim canim sanirim dollenip yumurta tüplere ilerliyordu o sirada :) daha sonra da adete yakin sag kasik bolgemden bacagima agri vurdu canim belimde bi agri vardi gogusum hassaslasti hala hassas dokunamiyorum :) insallah tutmustur canim bat ne zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…