Ay ins canim daha cok war kuzu 13 gun gibiBen yumrtlama bittikten hemen bir gun sinra sag kasikta batma sonra sol kasikta batma hissettim canim sanirim dollenip yumurta tüplere ilerliyordu o sirada :) daha sonra da adete yakin sag kasik bolgemden bacagima agri vurdu canim belimde bi agri vardi gogusum hassaslasti hala hassas dokunamiyorum :) insallah tutmustur canim bat ne zamn
Artik bosver hic kafana takma ben varya hic olucagini tahmin etmiyordum olmiyicak diyodum bide bi baktim olmus :)Ay ins canim daha cok war kuzu 13 gun gibi
bak ne cabuk buyumus 6 haftalik olmus takmiyim tamam unutym simdilik :)Artik bosver hic kafana takma ben varya hic olucagini tahmin etmiyordum olmiyicak diyodum bide bi baktim olmus :)
Üzülme kuzummmm . Benim de rüyamà girdi bugün testte çift çizgi çıkıo du. Rüyamda bile inanmıyordumKizlar benim bu ayda umutlar tukendi..bugun kahverengi akinti geldi..karnimda agriyor..her ay reglimin baslangici boyle olur zatenkismetde yokmus demekki diyorum..tek guzel sey artik istanbulda evimdeyim..yurtdisi olayi bitti..en azindan doktora bile daha rahat gitcem..bakalim hayirlisi diyorum
Kız harbiden ne çabuk geçti 6 hafta . Nice sağlıkli haftalara insallahhhArtik bosver hic kafana takma ben varya hic olucagini tahmin etmiyordum olmiyicak diyodum bide bi baktim olmus :)
Kız ben de gene his mis yok tırtGulsumcum senin belirtin nasildi bu ay tutturdukmu acaba merak edyrm yumurtlamam yeni bitti tahminimce sen hep hissetmistnya
Guzel anlatmışsın . Da ben bunları çok beklentiye girdigm tırt aylarımda yasadimmmmBen yumrtlama bittikten hemen bir gun sinra sag kasikta batma sonra sol kasikta batma hissettim canim sanirim dollenip yumurta tüplere ilerliyordu o sirada :) daha sonra da adete yakin sag kasik bolgemden bacagima agri vurdu canim belimde bi agri vardi gogusum hassaslasti hala hassas dokunamiyorum :) insallah tutmustur canim bat ne zamn
Ay ruyanda ciktimi kuzu olmustur belki bu ayki calismadan umutlumusunÜzülme kuzummmm . Benim de rüyamà girdi bugün testte çift çizgi çıkıo du. Rüyamda bile inanmıyordumzamanı vardır .senin bebissss türkiye topraklarında tohumlanck gitme üstüne
Çalışman tutar insallah kuzumm..seni bu ay hamis görecez bence ...Eki Görüntüle 1556842 kızlar ovu testim böyle bugun acayıp derecede kasığım ağrıyo beyaz akıntıda vardı ben ilişki yarın olsun dıyom doğrumu yapıyom sizce
Aynen kasik agrisi hep oluyo ama gulsumde untmadgm bisey war akintisi coktu adete yakn dgl hep oldu oyle dmsti sankiGuzel anlatmışsın . Da ben bunları çok beklentiye girdigm tırt aylarımda yasadimmmm
Evet akıntı konusu ayrı zaten . Kişiye göre değiştigi gibi. . Benim erken gebelik testi görevi görüyorAynen kasik agrisi hep oluyo ama gulsumde untmadgm bisey war akintisi coktu adete yakn dgl hep oldu oyle dmsti sanki
Senin bat a 13 gün mü varrrr çokmusss Kİz. Benim 22 si galiba bu kez.. Kaç dün kalmış oluo bakimmm. 8 gün var galibaAynen kasik agrisi hep oluyo ama gulsumde untmadgm bisey war akintisi coktu adete yakn dgl hep oldu oyle dmsti sanki
Ayni bende d oyle yazi bile paylastm ama az oluyor gulsum isemisim gbi oluyor demistiEvet akıntı konusu ayrı zaten . Kişiye göre değiştigi gibi. . Benim erken gebelik testi görevi görüyor1 hafta öncesinde beyaz kıvamlı ise .pat adet geliooo
Sen 29 mayistan iki gun once oldm bend iki gun sonraya o yuzdn sen 21 ben 26 snda oluruz heralde gecen ay ikimiznkide sastiSenin bat a 13 gün mü varrrr çokmusss Kİz. Benim 22 si galiba bu kez.. Kaç dün kalmış oluo bakimmm. 8 gün var galiba
Evet 21 de gelebilir haklısın .. İnşallah ikimizin de gelmez de hamis oluruzzzzSen 29 mayistan iki gun once oldm bend iki gun sonraya o yuzdn sen 21 ben 26 snda oluruz heralde gecen ay ikimiznkide sasti
Ah ins insEvet 21 de gelebilir haklısın .. İnşallah ikimizin de gelmez de hamis oluruzzzz
Kesinlikle kafa rahatlığı istiyor Bebislerimiz. Ben geçen ay memleketteydim. Düşünmeye hiç fırsatım olmadı. Tuttu. Memleketini istermis meğer. Inşallah iyice tutunur şimdi de. Hayırlısı kızlar. Bir an önce mutlu haberlerinizi bekliyoruzÜzülme kuzummmm . Benim de rüyamà girdi bugün testte çift çizgi çıkıo du. Rüyamda bile inanmıyordumzamanı vardır .senin bebissss türkiye topraklarında tohumlanck gitme üstüne
Kuzum takmayalm diyoruz ama burda olmamiz bile taktgmi gostermiyor mu iliski sonrasi aman kalkmym akmasin diyoruz buda takmak isteKesinlikle kafa rahatlığı istiyor Bebislerimiz. Ben geçen ay memleketteydim. Düşünmeye hiç fırsatım olmadı. Tuttu. Memleketini istermis meğer. Inşallah iyice tutunur şimdi de. Hayırlısı kızlar. Bir an önce mutlu haberlerinizi bekliyoruz
Canim insallah ruyan cikar cift cizgiyi gorursun.. sen hamis kalda banada umut olursun :) demekki oyle olacak kuzum (insallah turkiye ugurlu gelir ) <3Üzülme kuzummmm . Benim de rüyamà girdi bugün testte çift çizgi çıkıo du. Rüyamda bile inanmıyordumzamanı vardır .senin bebissss türkiye topraklarında tohumlanck gitme üstüne
Kac aydir bekliyosun tatlimCanim insallah ruyan cikar cift cizgiyi gorursun.. sen hamis kalda banada umut olursun :) demekki oyle olacak kuzum (insallah turkiye ugurlu gelir ) <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?