ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay ins canim daha cok war kuzu 13 gun gibi

Üzülme kuzummmm . Benim de rüyamà girdi bugün testte çift çizgi çıkıo du. Rüyamda bile inanmıyordum zamanı vardır .senin bebissss türkiye topraklarında tohumlanck gitme üstüne

Guzel anlatmışsın . Da ben bunları çok beklentiye girdigm tırt aylarımda yasadimmmm

Üzülme kuzummmm . Benim de rüyamà girdi bugün testte çift çizgi çıkıo du. Rüyamda bile inanmıyordum zamanı vardır .senin bebissss türkiye topraklarında tohumlanck gitme üstüne
Ay ruyanda ciktimi kuzu olmustur belki bu ayki calismadan umutlumusun

Aynen kasik agrisi hep oluyo ama gulsumde untmadgm bisey war akintisi coktu adete yakn dgl hep oldu oyle dmsti sanki
Evet akıntı konusu ayrı zaten . Kişiye göre değiştigi gibi. . Benim erken gebelik testi görevi görüyor 1 hafta öncesinde beyaz kıvamlı ise .pat adet geliooo

Aynen kasik agrisi hep oluyo ama gulsumde untmadgm bisey war akintisi coktu adete yakn dgl hep oldu oyle dmsti sanki
Senin bat a 13 gün mü varrrr çokmusss Kİz. Benim 22 si galiba bu kez.. Kaç dün kalmış oluo bakimmm. 8 gün var galiba

Evet akıntı konusu ayrı zaten . Kişiye göre değiştigi gibi. . Benim erken gebelik testi görevi görüyor 1 hafta öncesinde beyaz kıvamlı ise .pat adet geliooo
Ayni bende d oyle yazi bile paylastm ama az oluyor gulsum isemisim gbi oluyor demisti

Kesinlikle kafa rahatlığı istiyor Bebislerimiz. Ben geçen ay memleketteydim. Düşünmeye hiç fırsatım olmadı. Tuttu. Memleketini istermis meğer. Inşallah iyice tutunur şimdi de. Hayırlısı kızlar. Bir an önce mutlu haberlerinizi bekliyoruz

Kuzum takmayalm diyoruz ama burda olmamiz bile taktgmi gostermiyor mu iliski sonrasi aman kalkmym akmasin diyoruz buda takmak iste

Canim insallah ruyan cikar cift cizgiyi gorursun.. sen hamis kalda banada umut olursun :) demekki oyle olacak kuzum (insallah turkiye ugurlu gelir ) <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…