ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canim insallah ruyan cikar cift cizgiyi gorursun.. sen hamis kalda banada umut olursun :) demekki oyle olacak kuzum (insallah turkiye ugurlu gelir ) <3
ay ben gene malum akıntımı gördümmmm. gelir gene kırmızılarr bu ay da tırt çıktım .. ama hayırlısı zaten tatil planlarım var. hamiş olmak işi beklesin azıcık. kışa kalsa fena olmaz. inşallah sen bana umut olursun

Nasl akinti dgsiklik varmi ayni mi

Slm kızlar bat 17 hairan 3 gün var az önce erken gebelik testi normal ucuz test ve ovulasyon testi üçünü aynı anda yaptım kocaman sadece tek çizgi vardı bu ay artık benden umut yok umarım güzel haberleri sizden alırızzzz

Bugünkü ovulasyon testim arkadaşlar çift çizgi mi sizce yoksa açık mı henüz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 56
Hayırlısı canım. . Alıştım ben artık tırt geçen aylara . Bekliyoruz hep beraber

Kuzum takmayalm diyoruz ama burda olmamiz bile taktgmi gostermiyor mu iliski sonrasi aman kalkmym akmasin diyoruz buda takmak iste
Kesinlikle. Iste benim geçen ay buraya takilmaya bile vaktim olmamıştı. Takamamistim yani. Iliskiden önce de lavaboya gittim sonra tuvalete kalkmak gerekmesin diye. Öyle uyudum. Gece 2 gibi oldu çalışmalar. Onun da faydası olmuş olabilir mi bilmiyorum.

Dur daha belli olmaz o is,hemen umutsuzluga kapilma kuzum..yine gidersin tatile :) bol dinlenmeceli bi tatil olur :)

Merhaba arkadaşlar, bende bu ay Ovulasyon testi yapıyorum ama silik çıkıyor.geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bir Yıldır uğraşıyorduk.çok üzüldüm ama umutlar tükenir miinşallah bekleyen herkes yakında kavuşur bebişlerine. Bende pko var. Testlerde etkisinin olmadığı hormonlarımın iyi çalıştığı görünüyor.32 gün adet döngüm. Foto yükleyemiyorum malesef olmadı az önce galiba yanlış yapıyorum. Bi açıklarmısınız fikrinize ihtiyacım var

Ben de bu ay kafam rahattı .yani 5 aydır ilk kez bu kadar rahattı olması lazimmm mmm. Olmayacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…