Benim de 5 ay. İlacı bırakalı bir sene . Evleneli 2 buçuk sene6 ay olmus yaaakismet bakalim sabirla bekliom
Korunmadan iliski oldgu zamanida katiyorum ben yumurtlamayi ogreneli 6 ay oluyorBenim de 5 ay. İlacı bırakalı bir sene . Evleneli 2 buçuk sene. Sen kac yıldır evlisin
Benimde 3 sene olacak eylulde canim..bende gecen ocak ayinda biraktim hapi..ama ilkel yollarla korunuyorduk alti ay oncesine kadarBenim de 5 ay. İlacı bırakalı bir sene . Evleneli 2 buçuk sene. Sen kac yıldır evlisin
Demi bak geciverdi bi anda bi vakcez allahin izniyle 6 ay :)Kız harbiden ne çabuk geçti 6 hafta . Nice sağlıkli haftalara insallahhh
Evet tatlım . Testin varsa test yap istersenkizlar uzayan akintiyi gorduysek yumurta catladi mi demek
Hadi bakalım. Daha daha sağlıkla ilerleyen haftalara insallahhhMerhaba canlarrrr bugun doktor kontrolum vardı :)
Gittimm ve bebegin kesesinin buyudugunu yolk kesesinin olustugunu ve princ tanesi kadar bebegi ama kucucuk bisey icinde onu gordük babasıyla cok mutlu olduk ki yine resmini almayi unuttik heyecandan :)
Ama kalp atisini duyamadik normal mi ki doktor bana 5 hafta 6 günlük gebelik dedi normalmis herhlde :)
Benimde 3 sene olacak eylulde canim..bende gecen ocak ayinda biraktim hapi..ama ilkel yollarla korunuyorduk alti ay oncesine kadar
testim var ama yapmiyim nasil olsa akintiyi gordum gerek var mi ?Evet tatlım . Testin varsa test yap istersen
Bazen akıntı 2 gün oluyor da ya da ilişki sonrası uzayan akıntı da olup karıştırilabilio. Ama tabi sen en iyi kendin anlarsın. Ağrı oldu mi peki kasık agrisitestim var ama yapmiyim nasil olsa akintiyi gordum gerek var mi ?
agri olmadi ama dongunun ortalarindayim baska zaman boyle bi akinti gormedimBazen akıntı 2 gün oluyor da ya da ilişki sonrası uzayan akıntı da olup karıştırilabilio. Ama tabi sen en iyi kendin anlarsın. Ağrı oldu mi peki kasık agrisi
sendee oluyormu kasik agrisi yumurtlamda ben onu hic farketmiyorumBazen akıntı 2 gün oluyor da ya da ilişki sonrası uzayan akıntı da olup karıştırilabilio. Ama tabi sen en iyi kendin anlarsın. Ağrı oldu mi peki kasık agrisi
İnsalah canim darisi basina bu ay bekliyorum ümitle :)Hadi bakalım. Daha daha sağlıkla ilerleyen haftalara insallahhh
masallllaaaaahhhh
Yok gi benim akıntı gelince koyu olanından. Olmuyo o ay. Gene tirtİnsalah canim darisi basina bu ay bekliyorum ümitle :)
Canimmmmm insalah hamis kalirsin allahtan umudunu kesmeee :) insalalh hamis kalirsim koyulasir o elbette bekleee kafana takma cunku biz oyle bi besi istiyoruz ki yakinda lh seviyesini dusurucez teatler koyulasmiyicak diye korkuyorumKızlar bi yorum yaparmısınız..hala silik çıkıyo.koyulaşacakmı acaba.gün aşırı çalışmalar devam. Daha öncede yazmıştım 32gunde bir adet döngüm ve gecen ay kimyasal gebelik geçirdim.inşallah bu ay olur glsmhmt arkadaşımız gibi. Bu arada bana umut oldun gülsümcüm. Inşallah kolay bi hamilelik geçirirsin ve bebişini hayırlısıyla alırsın kucağına
Bence koyulaşacak gibi daha. Sen gün aşırı devammm etKızlar bi yorum yaparmısınız..hala silik çıkıyo.koyulaşacakmı acaba.gün aşırı çalışmalar devam. Daha öncede yazmıştım 32gunde bir adet döngüm ve gecen ay kimyasal gebelik geçirdim.inşallah bu ay olur glsmhmt arkadaşımız gibi. Bu arada bana umut oldun gülsümcüm. Inşallah kolay bi hamilelik geçirirsin ve bebişini hayırlısıyla alırsın kucağına
Canimmm bak ne dicem ben her ay akintima dikkat ederdim gecen ay kimyasal gecirdim ondn oncede akintim kogulasti ve artt dedim hamileyim hemde kesin aslinda onceden de ayniymistir ama bn dikkat etmiyordum akinti koyu ve yogun bayada artıyor yumurtlamadan sonra tabiii o au olmadi ayni sry gecn ay da oldu hahhhh dedim kesin oldu ama kimyasal cikti simdi bu ay yine dikkat etmistim akinti 2 ay oncesiyle ayniydi ve hamileyim akintiya takilmamak lazim aslindaYok gi benim akıntı gelince koyu olanından. Olmuyo o ay. Gene tirt
Ay sahi mi Dion kız. Bak gene rüyama girer ha çift çizgili testler. Bu ay hamile oliyim mmm bebisine hediye gonderiyimm ellerimle yelek patik orerim gönderirim. Hazır da var da ben gülsüme diye niyetlenip orerimmmCanimmm bak ne dicem ben her ay akintima dikkat ederdim gecen ay kimyasal gecirdim ondn oncede akintim kogulasti ve artt dedim hamileyim hemde kesin aslinda onceden de ayniymistir ama bn dikkat etmiyordum akinti koyu ve yogun bayada artıyor yumurtlamadan sonra tabiii o au olmadi ayni sry gecn ay da oldu hahhhh dedim kesin oldu ama kimyasal cikti simdi bu ay yine dikkat etmistim akinti 2 ay oncesiyle ayniydi ve hamileyim akintiya takilmamak lazim aslindaakintiya takilma canim inanki adetten once gebelik belirtisi diye hic birsey yok tek belirti adet gecikmesi onun icjn gelmeyen adetten de ümit kesilmezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?