Canim senin yarin yada yarindan sonra tam koyu goruceksin onun icin bugun iliski olmasin yarindan itibaren 3 gun olsun iliskki olsunnn...Kızlar bi yorum yaparmısınız..hala silik çıkıyo.koyulaşacakmı acaba.gün aşırı çalışmalar devam. Daha öncede yazmıştım 32gunde bir adet döngüm ve gecen ay kimyasal gebelik geçirdim.inşallah bu ay olur glsmhmt arkadaşımız gibi. Bu arada bana umut oldun gülsümcüm. Inşallah kolay bi hamilelik geçirirsin ve bebişini hayırlısıyla alırsın kucağına
Ayyyy canimmmmmm insallah hamis kalirsinda kendine orersinAy sahi mi Dion kız. Bak gene rüyama girer ha çift çizgili testler. Bu ay hamile oliyim mmm bebisine hediye gonderiyimm ellerimle yelek patik orerim gönderirim. Hazır da var da ben gülsüme diye niyetlenip orerimmm
İnsallah canim kendime ordm kız .kışın kafayı sıyırıp bak foto atim hepsini ben yaptımAyyyy canimmmmmm insallah hamis kalirsinda kendine orersingirsin canim sen yeterki stres yapma kendini oyala hic dusunme stres cok kotu bir düşman ben her ay ayni seyi yaptim ama olmadi bir problem.uoktu sadece bu ay hic takmadim ve oldu :)))
Gulsum akintiyi takma diyosunya ben aylardr farkettmki adete dort gun basliyo az bi akinti sonra adt geliyor voronesind oyle ama sen anlatmstn gecen ay cok akintiydi ve yumurtlamadan sonra oldu dimi yani 5 6 gun sonra dollenme olduysa akinti basliyo benim yine kasik batmam war yumurtlamam cumaydi buyuk ihtimal test yapmadm dort gun oldu kasikta batma warAy sahi mi Dion kız. Bak gene rüyama girer ha çift çizgili testler. Bu ay hamile oliyim mmm bebisine hediye gonderiyimm ellerimle yelek patik orerim gönderirim. Hazır da var da ben gülsüme diye niyetlenip orerimmm
Owwwww kasikta batma . Ciddi belirti. HamişsindirinşallahGulsum akintiyi takma diyosunya ben aylardr farkettmki adete dort gun basliyo az bi akinti sonra adt geliyor voronesind oyle ama sen anlatmstn gecen ay cok akintiydi ve yumurtlamadan sonra oldu dimi yani 5 6 gun sonra dollenme olduysa akinti basliyo benim yine kasik batmam war yumurtlamam cumaydi buyuk ihtimal test yapmadm dort gun oldu kasikta batma war
Ay ay yerim bunlari benimd war ama hazir aldm bu ayda market alsweristnde emzik aldkBir de cinsiyet kız erkek karışıkonca is arasında yapmışm sonraki resim de en son yaptığım oğluma diye
Canimmm adete yakin aslinda kuru gunler olur ama enfeksiyon vs. Varsa eger akinti devam eder doktor bana ilk gebelik muayenemde engeksiyonun var bundan dolayi akintin cok fazla demisti hem de hamile oldugumu ogrendigimdeGulsum akintiyi takma diyosunya ben aylardr farkettmki adete dort gun basliyo az bi akinti sonra adt geliyor voronesind oyle ama sen anlatmstn gecen ay cok akintiydi ve yumurtlamadan sonra oldu dimi yani 5 6 gun sonra dollenme olduysa akinti basliyo benim yine kasik batmam war yumurtlamam cumaydi buyuk ihtimal test yapmadm dort gun oldu kasikta batma war
Emzik haaAy ay yerim bunlari benimd war ama hazir aldm bu ayda market alsweristnde emzik aldk
Heoside cok guzel ilki oglan ikincisi kiz :) giydirirsinBir de cinsiyet kız erkek karışıkonca is arasında yapmışm sonraki resim de en son yaptığım oğluma diye
Ahahahahaa gece gece cok guldum kiz yakinda oyunck bebek alcaz bu gidisleEmzik haa) iyice sıyırıp dellendik valla
Güzel paylaşım kuzum da ben stres olmiyim. Die ayak neyin dikemiom diktigim de olmadı zatenKizlar birde hepimiz bebis istiyoruz onun icin bunu soylememde pek bi sakinca yoktur sanirim ben koyu gormeden bir gun once koyu gun ve silik oldugu gun 3 gun ust uste iliski oldu ve emegimizin karsiligini rabbimin izniyle aldik
Simdi ben size ilsiki icin bir oneride bulunucam
İliskiden once idrar gidin sivi almauin idrariniz gelmesin
İliskide mutlaka bel altina yumusak ama cok yüksek degil yastik koyun
İliskide supermanleri son damlasina kadar yumoslara gonderin :)
Ve kesinlikle kalkmayin hemen boscerin silmeyin hemen dusa gitmeyin bile :)
Daha sonra da yarim saat ayaklarinizi rahat bir sekilde biraz havada tutun ben tam 20 25 dakika tuttum ve hic akmadi ve 1 bucuk saat kadar lavaboya da gitmedim gunah ama dusumu da sabah yaptim alalahim affetsin insallah...
insallah bebisinizi saglicakla kucağınıza alirsiniz
Ahahahahaa gece gece cok guldum kiz yakinda oyunck bebek alcaz bu gidisle
Aynen canim bende bilmiyordum hic bisey :) ovulasyon testini falanda cok sonra ogrendim..ayy insallah cok bekletmez kuzular bizi yaaabenin de ekim de 3 olacak ayniyizzz Kiz. Hap kullanan yok pek buralarda . Ben de bilmez bilmez.ilişki sonrası hemmen wc giderdim.. al sana doğal koruma. Bir de hiç bilmezdim yum. Günü falan
Ay çok tatlı . Sen de çok tatlısın yaa. Deliyiz biz
Her ay batiyor kasiklarima birsey cnim galiba batma olmadgnda hamile olcmOwwwww kasikta batma . Ciddi belirti. Hamişsindirinşallah
Ortak noktalarıMİZ ÇOK İNŞALLAH BEBİSLER DE VAKTİN DE GELEREK İKİMİZ aynı anda hamis oluruZAynen canim bende bilmiyordum hic bisey :) ovulasyon testini falanda cok sonra ogrendim..ayy insallah cok bekletmez kuzular bizi yaaa
Her ay batiyor kasiklarima birsey cnim galiba batma olmadgnda hamile olcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?