ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay çok tatlı . Sen de çok tatlısın yaa. Deliyiz biz bak hamis haberini bu emzik le yaparsın kocana. Ceketinin cebinde bir notla.. Ay ben de alıyim emzik
Aynen send al cnim mavis olsun bu ay ugurumuz olsun bugun aldm send yarn al:)

Ayy insallahh kuzum yaa..amiiinnn.. Ama turkiyeye geldim bu ayda deniycem eger olmazsa şu rahim filmi aklimda..
Aaa geldin mi . Hoş geldin. Sefa geldin.. hemmen çalışmalara başlarsın. . Aynennnn ben de ankaraya biletim 29 unda . .. bayram dan sonraki ay gidip para yatırcam ozellere. Rahim filmi . .Yeniden eşime test yaptırcam..

Kendi ewimdym cnim bize tatil yok siznki gbi tatil ramazndan sonra ins sen gdcen mi tatile memleket harici
Evet canim annem lerden.tatile gitcem nasip se. Planimda izmir.var..Ama şehir gezmesi yapcam çokk. . Hamis olmak zaten riskli olurdu die bu ay ıstemiom aslında . Bursa istanbul kayseri balıkesir .. gideceğim kesin yerler gözüküyor şimdilik tabi allahım sağlık sıhhat verirse

Aynen send al cnim mavis olsun bu ay ugurumuz olsun bugun aldm send yarn al:)
Ay ben hamis olduğumu görmeden alamam. Üzülürüm tırt çıkarsam. Benim ped im bitti kız hiç gidip alaşım gelmio nasıl zoruma gidio markete gidip almak

Ewet cnim gebe olursan cok zor ama bu gezme isin tehlikeli olur en iyisi asilama yi tedawiyi tatil donusu yaptrmak

Aaa geldin mi . Hoş geldin. Sefa geldin.. hemmen çalışmalara başlarsın. . Aynennnn ben de ankaraya biletim 29 unda . .. bayram dan sonraki ay gidip para yatırcam ozellere. Rahim filmi . .Yeniden eşime test yaptırcam..
Aynen canim adet bitsin..calismalara devam..aynen bende senin gibi ozellere para dokcem benim esim daha once sperm test yaptirmadi oda yaptircak.bakalim canim 1 ay daha deniyim diyorum banada bayramdan snra mantikli geliyor..sende gez toz canimm bi bakmissin beklemedigimiz bi zmanda gelmis bebisimiz:) ay insallah yaaa

Benim esimde test yaptrmadi adet olda oyle gdcm diyor yine kandirdi beni off orucum olmaz dyck o zamanda

Ay ben hamis olduğumu görmeden alamam. Üzülürüm tırt çıkarsam. Benim ped im bitti kız hiç gidip alaşım gelmio nasıl zoruma gidio markete gidip almak
Bunu yeni okudum cnim bend gecn ay pet almamstm olmam ins die gece olunca eczane aradik nobetci eczandn aldk :)

Canimmm adete yakin aslinda kuru gunler olur ama enfeksiyon vs. Varsa eger akinti devam eder doktor bana ilk gebelik muayenemde engeksiyonun var bundan dolayi akintin cok fazla demisti hem de hamile oldugumu ogrendigimde
Aa oylemi bend sana yazmistm akintm cok demistn enfeksiyon vardr diye bizde d war kesin o gebe kalmayi cok engelliyormus caresi fitil iste ama sen d olmaz bebis zarar gorur adet gelince alirm ben iki uc tane adet bitimind yapim spermler rahimd iltihap warsa hemen etkisiz kaliyo mus sende sorun olmadi ama bizde oluyor daha cok bizdki enfeksiyn belkide bugun hamile arkadasmla knustm o yumurtlamaya 4 gun kala tek iliskiyle hamile kalms spermlr o kadar yasamis rahmi cok sagliklyms simir testinde d hc enfeksiyonu yokmus millet boyle gebe kaliyor yumurtlamayi bilmdn bikac ay icinde

İnşallah canım ya hiç gerek kalmadan olsa keşke . Yazık eşim çok huzursuz olmuştu. Bi da öyle bi durumda birakmasam keşke

Kızlar yorum ve destekleriniz için teşekkürler. Gülsümcüm inşallah Dediğin gibi bugün görürüm koyu çizgiyi. Artık bugün 21.gün olacak ramazanda zor olur. Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Tez vakitte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…