İnşallah canım ya hiç gerek kalmadan olsa keşke . Yazık eşim çok huzursuz olmuştu. Bi da öyle bi durumda birakmasam keşke[/QUOTE
Hadi yaa..ama canim soyle dusun bizde doktora gidip deflarca alttan muayene oluyoruz..onlarda bi
canim sen onu yolla,ikna et bi sekilde :) elinizde test sonucu olsun o zman diledigin zman sende yeniden doktora gidersin..ama en azindan icin rahatlar..allahtan benimki hic gitmem demedi..ben dedim turkiyeye donunce gidersin diye..Benim esimde test yaptrmadi adet olda oyle gdcm diyor yine kandirdi beni off orucum olmaz dyck o zamanda
Öyle deme canım olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Gözüm hep üstündeBen de bu ay kafam rahattı .yani 5 aydır ilk kez bu kadar rahattı olması lazimmm mmm. Olmayacak ama
Ay gitmem demiyor dur yumurtlama donemi sperm kalitesini bozmaylm flan sonra adet olda ona gore diyor final but donemindyiz gozetmeniz wakit yok simdide cildircm yacanim sen onu yolla,ikna et bi sekilde :) elinizde test sonucu olsun o zman diledigin zman sende yeniden doktora gidersin..ama en azindan icin rahatlar..allahtan benimki hic gitmem demedi..ben dedim turkiyeye donunce gidersin diye..
Nagis dua et bize kiz hamilelrn duasi kabul olurmus bu ay bize d gelsn bebislerÖyle deme canım olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Gözüm hep üstünde
Uzulme kuzum bulursun bi caresini.. Bir de bakmissin gerek kalmadan gelmis bebisin..insallahAy gitmem demiyor dur yumurtlama donemi sperm kalitesini bozmaylm flan sonra adet olda ona gore diyor final but donemindyiz gozetmeniz wakit yok simdide cildircm ya
Nerdeee hc bi istdgm zamaninda olmazkiUzulme kuzum bulursun bi caresini.. Bir de bakmissin gerek kalmadan gelmis bebisin..insallah
Adet zamanı ağrısı gibi aynısı oluyir ben debiraz once yururken solda bi agri hissettim sanki kasik agrisi dedigin bu sanirim
Anladım canım teşekkürler sabah bi ağrı oldu hissettim daha önce dikkat etmemiştimAdet zamanı ağrısı gibi aynısı oluyir ben de
Dimi oldu çok şükür àma istediğimuz zamanda olmadı. Ama şöyle düşünüyorum ben ben im isteğim zaman hayırlı zaman değilmiş allahım az daha bekletmiss. İnsallah daha fazla beklet mezNerdeee hc bi istdgm zamaninda olmazki
İnsallah canim değerin de artmıştır. . Bebis vardir. Gelirse de kirmizilar üzülmeSlm kızlar bat yarın benim cuma günü en son beta 1.2 idi yinede içimde bir ümit var yarın gelmesz inşallah kırmızılarrr lütfen gelmesin artıkk
Takma ağrı falan . Bizimki hep stres merak.. Sen gün aşırı ilişki ne devam et . Rabbim verecektır inşallahAnladım canım teşekkürler sabah bi ağrı oldu hissettim daha önce dikkat etmemiştim
Etmez miyim hiç. Inşallah bu ay bi sürü hamiş haberi alırız da bayram erken gelir buralaraNagis dua et bize kiz hamilelrn duasi kabul olurmus bu ay bize d gelsn bebisler
Send atamayi beklemstn dimi kuzum kpss zor bend grdm iki yil kazanamamstm cok puan gerekiyordu zaten sen onu halletysen her sey olurDimi oldu çok şükür àma istediğimuz zamanda olmadı. Ama şöyle düşünüyorum ben ben im isteğim zaman hayırlı zaman değilmiş allahım az daha bekletmiss. İnsallah daha fazla beklet mez
Ayy ne guzel olurEtmez miyim hiç. Inşallah bu ay bi sürü hamiş haberi alırız da bayram erken gelir buralara
Aynen ve benim bölüm felsefe ya alım olmuyor du. Çok istiyordum ama olmuyor du . Bazen derim olsaydı eşimle tanışamazdim. Hayatım kötü olurdu onsuz .. Çok şükür hersey yoluna giriyor. Bu bebis olayını da rabbim ne yazdıysa p olacak. . Ben planlarım isterim ama hep allahin dediği oluyorSend atamayi beklemstn dimi kuzum kpss zor bend grdm iki yil kazanamamstm cok puan gerekiyordu zaten sen onu halletysen her sey olur
Ay insallah inşallah. Bayram ayın kaçındaydı yahu.o ara acaba yeni ay için çalışma sonucu bayram haberi verir MİYİZ KIEtmez miyim hiç. Inşallah bu ay bi sürü hamiş haberi alırız da bayram erken gelir buralara
Hmm hesaplamak lazmAy insallah inşallah. Bayram ayın kaçındaydı yahu.o ara acaba yeni ay için çalışma sonucu bayram haberi verir MİYİZ KI
Seninki yetisiyor benimki bayram bitimineAy insallah inşallah. Bayram ayın kaçındaydı yahu.o ara acaba yeni ay için çalışma sonucu bayram haberi verir MİYİZ KI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?