ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Benim esimde test yaptrmadi adet olda oyle gdcm diyor yine kandirdi beni off orucum olmaz dyck o zamanda
canim sen onu yolla,ikna et bi sekilde :) elinizde test sonucu olsun o zman diledigin zman sende yeniden doktora gidersin..ama en azindan icin rahatlar..allahtan benimki hic gitmem demedi..ben dedim turkiyeye donunce gidersin diye..

canim sen onu yolla,ikna et bi sekilde :) elinizde test sonucu olsun o zman diledigin zman sende yeniden doktora gidersin..ama en azindan icin rahatlar..allahtan benimki hic gitmem demedi..ben dedim turkiyeye donunce gidersin diye..
Ay gitmem demiyor dur yumurtlama donemi sperm kalitesini bozmaylm flan sonra adet olda ona gore diyor final but donemindyiz gozetmeniz wakit yok simdide cildircm ya

Ay gitmem demiyor dur yumurtlama donemi sperm kalitesini bozmaylm flan sonra adet olda ona gore diyor final but donemindyiz gozetmeniz wakit yok simdide cildircm ya
Uzulme kuzum bulursun bi caresini.. Bir de bakmissin gerek kalmadan gelmis bebisin..insallah

Slm kızlar bat yarın benim cuma günü en son beta 1.2 idi yinede içimde bir ümit var yarın gelmesz inşallah kırmızılarrr lütfen gelmesin artıkk

Nerdeee hc bi istdgm zamaninda olmazki
Dimi oldu çok şükür àma istediğimuz zamanda olmadı. Ama şöyle düşünüyorum ben ben im isteğim zaman hayırlı zaman değilmiş allahım az daha bekletmiss. İnsallah daha fazla beklet mez

Slm kızlar bat yarın benim cuma günü en son beta 1.2 idi yinede içimde bir ümit var yarın gelmesz inşallah kırmızılarrr lütfen gelmesin artıkk
İnsallah canim değerin de artmıştır. . Bebis vardir. Gelirse de kirmizilar üzülme

Dimi oldu çok şükür àma istediğimuz zamanda olmadı. Ama şöyle düşünüyorum ben ben im isteğim zaman hayırlı zaman değilmiş allahım az daha bekletmiss. İnsallah daha fazla beklet mez
Send atamayi beklemstn dimi kuzum kpss zor bend grdm iki yil kazanamamstm cok puan gerekiyordu zaten sen onu halletysen her sey olur

Send atamayi beklemstn dimi kuzum kpss zor bend grdm iki yil kazanamamstm cok puan gerekiyordu zaten sen onu halletysen her sey olur
Aynen ve benim bölüm felsefe ya alım olmuyor du. Çok istiyordum ama olmuyor du . Bazen derim olsaydı eşimle tanışamazdim. Hayatım kötü olurdu onsuz .. Çok şükür hersey yoluna giriyor. Bu bebis olayını da rabbim ne yazdıysa p olacak. . Ben planlarım isterim ama hep allahin dediği oluyor

Merhaba arkadaşlar laboquick marka ovulasyon testi aldım demin kullandım sonuç negatif çıktı fakat uzayan şeffaf akıntım var ve yumurtlama dönemim hesapladığımda, şimdi ben neye göre hareket edeyim moralim bozuldu. lütfen fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…