ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Nasil bi testki bend tahlil yaptrdm normal cikti adetin ucuncu gunu oluyoya onda cikmiyormu yoksa
kusura bakma canım nete giremedim şimdi cevap vereyim ne olduğunu tam bilmiyorum ama o gün benden tam 10 tüp kan aldılar 2si genetik için diğerlerini kadın doğumcum istedi genel bi test sanırım onların sonucunda kadın doğum doktorum dedi tiroit yüksek diye beni endokrin tiroit bölümüne yönlendirdi

Merhaba kızlar Ovulasyon testi bugün koyulaşır diye bekliyordum ama çok daha silik çıktı. Çok moralim bozuldu.acaba bu ay yumurtlamayacakmıyım ben ya. Bugün 21. Günümdü

@haklısın canım bugünde gebelik testi yaptım hayali çizgi dahi çıkmadı yarın hastalanayımda doktora gidecem aşılama düşünüyoruz bu ay canım daha fazla beklemek istemiyoruz
canım kaç aydır istiyorsunuz bende beklemek istemiyorum ama doktorum bi sorunun yok 12 ay bekleyelim olmadı ilaç dedi acaba bu doktordan doktora değişiyor mu

pusatmk canım 9 aydır bir kürtajım var Kalbi durdu bebeğimin benim yaşım 34 doktorum aşılama yapmak istiyor yaşımdan dolayı
benimde 2013 aralıkta oldu kürtajım benimde bebeğimin kalp atışı durdu canım ama benim yaşım 24 canım belkide ondan dolayı doktorlar bekle diyor

benimde 2013 aralıkta oldu kürtajım benimde bebeğimin kalp atışı durdu canım ama benim yaşım 24 canım belkide ondan dolayı doktorlar bekle diyor
pusatmk canım sana bekle demeleri çok normal allah izin verirse inşallah hamile kalırsın bir kere kalmışssın yine olur inşallah benim her gecen gün aleyhime işliyor doktorumda bu yüzden beklemek istemiyor

anladım canım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla bebişlerine kavuştursun inş.

Ay sahi mi Dion kız. Bak gene rüyama girer ha çift çizgili testler. Bu ay hamile oliyim mmm bebisine hediye gonderiyimm ellerimle yelek patik orerim gönderirim. Hazır da var da ben gülsüme diye niyetlenip orerimmm
kuzum benim ya allahım dileklerini kabul etsin

canım sıvı alımına dikkat ettin mi ki. yarın böyle saat 10 gibi falan ilk idrar olmayacak sekilde bidaa yap istersen

Günaydınlar herkese. . İçim de bi umit var yahu. . Ay bi dd hamis olurmusummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…