kusura bakma canım nete giremedim şimdi cevap vereyim ne olduğunu tam bilmiyorum ama o gün benden tam 10 tüp kan aldılar 2si genetik için diğerlerini kadın doğumcum istedi genel bi test sanırım onların sonucunda kadın doğum doktorum dedi tiroit yüksek diye beni endokrin tiroit bölümüne yönlendirdiNasil bi testki bend tahlil yaptrdm normal cikti adetin ucuncu gunu oluyoya onda cikmiyormu yoksa
@voronİnsallah canim değerin de artmıştır. . Bebis vardir. Gelirse de kirmizilar üzülme
Naparsin alıştirdi bizi nazlilarrrvorones inşallah artmıştır canı m yok üzülmem fazla kendimi hazırladım kırmızılara
Serpilcm olsa yukselirdi degerin bend adete 9 gun kala kan wermstm olsa cikarms@voron
Naparsin alıştirdi bizi nazlilarrr
Naparsin alıştirdi bizi nazlilarrr
@haklısın canım bugünde gebelik testi yaptım hayali çizgi dahi çıkmadı yarın hastalanayımda doktora gidecem aşılama düşünüyoruz bu ay canım daha fazla beklemek istemiyoruzSerpilcm olsa yukselirdi degerin bend adete 9 gun kala kan wermstm olsa cikarms
canım kaç aydır istiyorsunuz bende beklemek istemiyorum ama doktorum bi sorunun yok 12 ay bekleyelim olmadı ilaç dedi acaba bu doktordan doktora değişiyor mu@haklısın canım bugünde gebelik testi yaptım hayali çizgi dahi çıkmadı yarın hastalanayımda doktora gidecem aşılama düşünüyoruz bu ay canım daha fazla beklemek istemiyoruz
Bende bu ay dusunuyodm ama oruc tutcm orucken o is zor@haklısın canım bugünde gebelik testi yaptım hayali çizgi dahi çıkmadı yarın hastalanayımda doktora gidecem aşılama düşünüyoruz bu ay canım daha fazla beklemek istemiyoruz
canım kaç aydır istiyorsunuz bende beklemek istemiyorum ama doktorum bi sorunun yok 12 ay bekleyelim olmadı ilaç dedi acaba bu doktordan doktora değişiyor mu
Bende bu ay dusunuyodm ama oruc tutcm orucken o is zor
benimde 2013 aralıkta oldu kürtajım benimde bebeğimin kalp atışı durdu canım ama benim yaşım 24 canım belkide ondan dolayı doktorlar bekle diyorpusatmk canım 9 aydır bir kürtajım var Kalbi durdu bebeğimin benim yaşım 34 doktorum aşılama yapmak istiyor yaşımdan dolayı
benimde 2013 aralıkta oldu kürtajım benimde bebeğimin kalp atışı durdu canım ama benim yaşım 24 canım belkide ondan dolayı doktorlar bekle diyor
anladım canım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla bebişlerine kavuştursun inş.pusatmk canım sana bekle demeleri çok normal allah izin verirse inşallah hamile kalırsın bir kere kalmışssın yine olur inşallah benim her gecen gün aleyhime işliyor doktorumda bu yüzden beklemek istemiyor
anladım canım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla bebişlerine kavuştursun inş.
Haklisn cnim cok bile beklemissnayse 8 canım allah affetsin sonra borcumu tutacam allah izin verirse artık bir gün bile beklemeye sabrım kalmadı
kuzum benim ya allahım dileklerini kabul etsinAy sahi mi Dion kız. Bak gene rüyama girer ha çift çizgili testler. Bu ay hamile oliyim mmm bebisine hediye gonderiyimm ellerimle yelek patik orerim gönderirim. Hazır da var da ben gülsüme diye niyetlenip orerimmm
canım sıvı alımına dikkat ettin mi ki. yarın böyle saat 10 gibi falan ilk idrar olmayacak sekilde bidaa yap istersenMerhaba arkadaşlar laboquick marka ovulasyon testi aldım demin kullandım sonuç negatif çıktı fakat uzayan şeffaf akıntım var ve yumurtlama dönemim hesapladığımda, şimdi ben neye göre hareket edeyim moralim bozuldu. lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?