ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

günaydın bende hamile olmadığımı düşünüyorum umudumu kaybettim sanırım gerçi bat 22 23 ü ama ne bileyim ne mazeret nede hamilelik belirtilerim var sadece sağ tarafımda bi ağrı var

günaydın bende hamile olmadığımı düşünüyorum umudumu kaybettim sanırım gerçi bat 22 23 ü ama ne bileyim ne mazeret nede hamilelik belirtilerim var sadece sağ tarafımda bi ağrı var
Benim de 22 falan galiba bakalım bakalım umitsiz olma inşallah hamişşşşizdirrr

Benim de 22 falan galiba bakalım bakalım umitsiz olma inşallah hamişşşşizdirrr
inş. canım yaa çok istiyoruz ama dediğim gbi sadece sağ tarafımda bi ağrı var başka birşey yok gerçi 10 aydır artık ne hamilelik ne adet belirtisi bilemiyorum tamm hamileyim diyorum ama sonuç hüsrann bakalım bu ay nasıl olacak inş. hamişizdir canımmm

vorones asıl sen benim ekşını bilsen kuzum adet olmadımya bugün koşa koşa gene kan tahlili vermeye gittim artık utanıyorum değişik hastsnelere gidiyorum sürekli bu ay 3 beta 5 erken gebelik 4 normal gebelik testi yaptım:))) nasıl ekşın amaaaa

evet biliorum . ama kullanmadım . 9 ya da 8 hazirandı canım. akıntı ve ağrımdan anladım . zaten hep adetin 12. 13. günü oluo benim
benimde aynı tarihler sayılır canım eğer dediğin tarihse belirtiler için erken değil mi rahme yerleşmesi bile nerdeyse 5 6 gün sürüyormuşş canım bende hiç belirti yoktaa inş. hamileyizdir ikimizde canım ne güzel beraber doğururuz

anaaammmm deliminnn kızzzz. eee iyi de sonrasını nasıl kaldırıo bünyen ben hiç kan tahlili yaptırmadım önce çift çizgi görmem lazım . onu göremeyince depresyon oluo. ben senin kadarını yapamam valllaa

yok yahu az önce gene adete yakın ki akıntımı gördüm . boşuna ekşııın yapıorum işteeee :)
Vorones kasik batmasi war diyodmya bugun izinlydm gezdm gune gttm dund gezdm kasik batmasi flan yok kendmi dinlemdm psikolojm duzeldiya rahatlamsm ev d iste aklmda hep hamilelik oluyor beynim oyun oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…