Hadiiiiiiiii bakalım insallah bu mubarek ramazan ayindaaa rabbimmmm veriverir canimmmm insallah :)Günaydınlar herkese. . İçim de bi umit var yahu. . Ay bi dd hamis olurmusummmmm
Temmuz 13 gibi heralde canım. Senin bat ne zaman. Ayy inşallah olur bu ay. Bekliyoruzzz.Ay insallah inşallah. Bayram ayın kaçındaydı yahu.o ara acaba yeni ay için çalışma sonucu bayram haberi verir MİYİZ KI
@voronGünaydınlar herkese. . İçim de bi umit var yahu. . Ay bi dd hamis olurmusummmmm
Ayyyy insallah canim yaaa .. Valla ben de göğüs hassasiyeti başladı .inşallah bebis vardir. Regl olmazzzz si n insallahvorones canım benimde gece adet sancım oldu sabah hastalanmam gerekiyordu hastalanmadım allahım inşallah hamileyizdir kuzum yaa
Bu ay ki bat 21 ya da 22 canımm.Temmuz 13 gibi heralde canım. Senin bat ne zaman. Ayy inşallah olur bu ay. Bekliyoruzzz.
Diğeri de 17 temmuz olur büyük ihtimal.şaşmaz kendileriTemmuz 13 gibi heralde canım. Senin bat ne zaman. Ayy inşallah olur bu ay. Bekliyoruzzz.
Benim de 22 falan galiba bakalım bakalım umitsiz olma inşallah hamişşşşizdirrrgünaydın bende hamile olmadığımı düşünüyorumumudumu kaybettim sanırım gerçi bat 22 23 ü ama ne bileyim ne mazeret nede hamilelik belirtilerim var sadece sağ tarafımda bi ağrı var
21 ya da 22 kuzum yaaa. Ay ne sevinirim kizzZzHadiiiiiiiii bakalım insallah bu mubarek ramazan ayindaaa rabbimmmm veriverir canimmmm insallah :)
Bat ne zaman ?..
inş. canım yaa çok istiyoruz ama dediğim gbi sadece sağ tarafımda bi ağrı var başka birşey yok gerçi 10 aydır artık ne hamilelik ne adet belirtisi bilemiyorum tamm hamileyim diyorum ama sonuç hüsrann bakalım bu ay nasıl olacak inş. hamişizdir canımmmBenim de 22 falan galiba bakalım bakalım umitsiz olma inşallah hamişşşşizdirrr
Ayyyy insallah canim yaaa .. Valla ben de göğüs hassasiyeti başladı .inşallah bebis vardir. Regl olmazzzz si n insallah
evet biliorum . ama kullanmadım . 9 ya da 8 hazirandı canım. akıntı ve ağrımdan anladım . zaten hep adetin 12. 13. günü oluo benimvorones yumurtlama testi kullandın mı sen canım biliyor musun yumurtladığın tarihi
yok yahu az önce gene adete yakın ki akıntımı gördüm . boşuna ekşııın yapıorum işteeee :)vorones inşallah canım süper göğüs hassasiyeti iyiye işaret hadi seninde alırız bebiş haberini inşallah
@voronyok yahu az önce gene adete yakın ki akıntımı gördüm . boşuna ekşııın yapıorum işteeee :)
benimde aynı tarihler sayılır canım eğer dediğin tarihse belirtiler için erken değil mi rahme yerleşmesi bile nerdeyse 5 6 gün sürüyormuşş canım bende hiç belirti yoktaaevet biliorum . ama kullanmadım . 9 ya da 8 hazirandı canım. akıntı ve ağrımdan anladım . zaten hep adetin 12. 13. günü oluo benim
anaaammmm deliminnn kızzzz. eee iyi de sonrasını nasıl kaldırıo bünyen ben hiç kan tahlili yaptırmadım önce çift çizgi görmem lazım . onu göremeyince depresyon oluo. ben senin kadarını yapamam valllaavorones asıl sen benim ekşını bilsen kuzum adet olmadımya bugün koşa koşa gene kan tahlili vermeye gittim artık utanıyorum değişik hastsnelere gidiyorum sürekli bu ay 3 beta 5 erken gebelik 4 normal gebelik testi yaptım:))) nasıl ekşın amaaaa
Vorones kasik batmasi war diyodmya bugun izinlydm gezdm gune gttm dund gezdm kasik batmasi flan yok kendmi dinlemdm psikolojm duzeldiya rahatlamsm ev d iste aklmda hep hamilelik oluyor beynim oyun oynuyoryok yahu az önce gene adete yakın ki akıntımı gördüm . boşuna ekşııın yapıorum işteeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?