ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vorones yumurtlama testi kullandın mı sen canım biliyor musun yumurtladığın tarihi
kuzummm ben belirti yaşadım yaşıorum demedim ki. o dediklerim yumurtlama belirtileriydı. şimdi safça bi bekleyiş ve adet öncesi gelen beyaz akıntım benle. sivilcem de çıkar iki güne

Vorones kasik batmasi war diyodmya bugun izinlydm gezdm gune gttm dund gezdm kasik batmasi flan yok kendmi dinlemdm psikolojm duzeldiya rahatlamsm ev d iste aklmda hep hamilelik oluyor beynim oyun oynuyor
aynen canım yaaa. deli gibi belirti arayınca hepsini yaşıyor insan . iyisimi suussssssssup adeti beklicezzz

aynen canım yaaa. deli gibi belirti arayınca hepsini yaşıyor insan . iyisimi suussssssssup adeti beklicezzz
Ay ama ciddn agriyodu bana oyle gelmiyodu bildgn agri wardi ama gezdm iki gun boyu bktmki agri sizi yok beyin emir gondiriyo dmekki

Ay ama ciddn agriyodu bana oyle gelmiyodu bildgn agri wardi ama gezdm iki gun boyu bktmki agri sizi yok beyin emir gondiriyo dmekki
ama belki senin yerleşme oluyordur.. hani öyle kısa süreli batma falan oluomus ya. sonrasında yasamaman doğal yani

ama belki senin yerleşme oluyordur.. hani öyle kısa süreli batma falan oluomus ya. sonrasında yasamaman doğal yani
Yok iste cnim ewdyken isteykn war ama biriyle oturunca kalabalikta yok bugun tm gun arkadaslarlaydm ewe yeni geldm ne agri oldu ne bisi tas gibi dolu dolu iki sivilcm hep 10 gun once dn cikar oglend cikmaya basladi simdi kocaman oldular

Yok iste cnim ewdyken isteykn war ama biriyle oturunca kalabalikta yok bugun tm gun arkadaslarlaydm ewe yeni geldm ne agri oldu ne bisi tas gibi dolu dolu iki sivilcm hep 10 gun once dn cikar oglend cikmaya basladi simdi kocaman oldular
amaannn üzülmeyelim olmadğımıza. sadece hamiş olduğumuza sevinelimmmm. allahım bilir işini. ramazan sizlere de mübarek olsun . inşallah hakkını verebilirz. benim gözüm şimdiden regli beklio gelse de tutmasam çok zor tutuyourm da ben

Bende cok zorlanrm simdidn boyle dmeylm allah sabir werir ins

vorones yok cnm alıştı artık bünyem bugünki beta da 1.20 çıktı bugün bat günü hala hastalanmadım hiç şaşmazdı

kuzummm ben belirti yaşadım yaşıorum demedim ki. o dediklerim yumurtlama belirtileriydı. şimdi safça bi bekleyiş ve adet öncesi gelen beyaz akıntım benle. sivilcem de çıkar iki güne
demek ki hepimiz paşa paşa bekleyeceğiz günümüzü keşke hemen öğrenebilsek dediğiniz gibi evde kaldıkça düşündükçe bi dünya belirti varmış gibi geliyor

Kızlar benim Ovulasyon hiç koyu çıkmadı. Galiba yumurta çatlamadı bu ay çok üzgünüm. Şimdi de çok sıkışıyorm afedersiniz tuvalete gidiyorum iki damla geliyo. Sistit oldum galiba.offf...

Kızlar uyudu mu herkes. Bi yorum yaparmısınız haklımızın sizce. Bu saatten sonra ilişkinin bi anlamı Varım sizce

Eklentiler

• image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar uyudu mu herkes. Bi yorum yaparmısınız haklımızın sizce. Bu saatten sonra ilişkinin bi anlamı Varım sizce
Senin 18 de en koyu galiba o gün de iliski olmuş. İçini ferah tut. Kaç günde bir adet oluyorsun. İlişki dün olmadysa oladabilir zorlama kendini canın istemiyorsa yapma derim

Senin 18 de en koyu galiba o gün de iliski olmuş. İçini ferah tut. Kaç günde bir adet oluyorsun. İlişki dün olmadysa oladabilir zorlama kendini canın istemiyorsa yapma derim
Yorumun için çok sağol Canım. 32 günde bir oluyorum. Ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Belki bozulmuştur döngüm. Dün gece rüyamda gebelik testim pozitif çıkıyordu. Eşime rüya mı bu dedim yok gerçek dedi. Çok sevinmiştim. Ama hiçbir belirtim geçen ay ki gibi değil.

Vorones kiz hamile olmak istyrm bugun arkadaslr sordu dusunuyo musn ewet dedm anladilar olmadgni ustme gelmdilr allahtan senin hc belrtn varmi goguslrnd damarlar flan
Ay ben de çok istiyorum hatta akintima rağmen acaba mi diorum.. bir halsizlik falan çöktü üstüme de sanırım havalardan. Bugün çok yağmur kapalıdı. . Yok ya damar neyin olsa kesin hamileyim derim.. Az. Kaldı ya.

Hımm ben de aynı rüyadan gördüm.
. Töbe ya sana hani kimyasal yaşayanlara bile ozeniyorum. Hani en azından spermin yum.la tanışması olabilmis sizde .benim ki yanına uğramıyor. .. Oy ben doğurgan değilim mı Diom artık . Sen sevin. Hamilelikle muhatap olmuşsun bi şekilde. Bu ay yoksa gelecek ay olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…