Sik idrara cikiyo musn flan dikkat et bence biz ayni anda hamile kalczAy ben de çok istiyorum hatta akintima rağmen acaba mi diorum.. bir halsizlik falan çöktü üstüme de sanırım havalardan. Bugün çok yağmur kapalıdı. . Yok ya damar neyin olsa kesin hamileyim derim.. Az. Kaldı ya.
Hem tam tahmin ettiğim gibi 32 den 14 çıkar yum günü 18 . Hadi hayirli olsunnnnnYorumun için çok sağol Canım. 32 günde bir oluyorum. Ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Belki bozulmuştur döngüm. Dün gece rüyamda gebelik testim pozitif çıkıyordu. Eşime rüya mı bu dedim yok gerçek dedi. Çok sevinmiştim. Ama hiçbir belirtim geçen ay ki gibi değil.
Ben diyet dolayısıyla çok su içiyorum wc bana çeşme yoluSik idrara cikiyo musn flan dikkat et bence biz ayni anda hamile kalcz
1.20 yok demek mi ay bilmiom kusura bakma da. Artar belkim..Adet gelmediyse umit kesilmezzz
Hayırlı sahurlar. . Ay ezanlar okunuyor bir bir ülkemde her ezan şahit olsun duamizà. Bizim de bebislerimiz olsun sağlıkla ve istediğimiz anda hayirlisiylavorones yok cnm bu ay hiç bir derece bile yükselmemiş kısmet öbür aya artıkın şimdi umudum sensin inşallah senin tutmuştur canım ya
Oooo cok az kalmissss canimmmm :)21 ya da 22 kuzum yaaa. Ay ne sevinirim kizzZz
amiinn kuzum benim amin inşallah bu içten dualarını geri çevirmeyecek rabbim çok kısa zamanda alacaksın güzel haberi inşallahhHayırlı sahurlar. . Ay ezanlar okunuyor bir bir ülkemde her ezan şahit olsun duamizà. Bizim de bebislerimiz olsun sağlıkla ve istediğimiz anda hayirlisiyla
inşallah canımmmmmmm. nasılsın iyimisn oruç tutabilio musun kıyamam sana . bebişli göbüşlü mutluamiinn kuzum benim amin inşallah bu içten dualarını geri çevirmeyecek rabbim çok kısa zamanda alacaksın güzel haberi inşallahh
ümit yok ama ne ovu testi ne de hcg testi yapasım var. bekliorum saf safOooo cok az kalmissss canimmmm :)
sana da hayırlı ramazanlar kuzummmm . ay mayışık mayışık geziorum . ne vardı 21 inde regle olmasam da hamiş olsam . şu ramazanı borçsuz bitirsemmmmmmHayırlı Ramazan'lar kızlar. Kimlerin günü yakın. Belirtisi olan varmı. Benim daha çok var. Ayın 29 unu beklemem Lazım. Ama pek umutlu değilim bu sefer. Yinele Allahtan Ümit kesilmez. Şu mübarek Günler'de dua edelim bol bol birbirimize. Yer gök dua üstüne..
Naslsn cnm dayanblymusn gece uyumuyp yiyp yatcktm bi uzanalm dedik uyandgmda sabah olmus su bile icmdmsana da hayırlı ramazanlar kuzummmm . ay mayışık mayışık geziorum . ne vardı 21 inde regle olmasam da hamiş olsam . şu ramazanı borçsuz bitirsemmmmmm
iyiyim canım şükür biraz önce doktordan geldim kalp atışını duyduk,minişide gördük doktor tutamazsın oruç saatler çok uzun besin değil ama sıvı alımı çok önemli dedi üzüldüm ama napalım bu sene böyle geçsinde borcumu zamanı gelince öderim inşallah. Ya ben bu ay senden çok umutluyum kuzum müjdeyi alacaksın gibi bir his var içimde ov. testi yapsana bi fikir verir en azındaninşallah canımmmmmmm. nasılsın iyimisn oruç tutabilio musun kıyamam sana . bebişli göbüşlü mutlu
ayyy yapma yaaa kıyamaaammm sanaaaa.Naslsn cnm dayanblymusn gece uyumuyp yiyp yatcktm bi uzanalm dedik uyandgmda sabah olmus su bile icmdmeve geldm oglen uyuym diyorum olmuyor
Canım ben hep okuyorum sizi, sizleri takipteyim. Güzel haberlerinizi bekliyorumblueflower canımmmmmmm ne yaparsın arada gel topice yaz . sen siz bereketlisiniz . sürtelim kendimizi size . biz de hamişş olalımmm
ben sürekli bakıyorum canım ama blueflowerda dolunayda yok ortalıkla göremiyorum ne zamandırblueflower canımmmmmmm ne yaparsın arada gel topice yaz . sen siz bereketlisiniz . sürtelim kendimizi size . biz de hamişş olalımmm
ayyyy sahi mi dionniyiyim canım şükür biraz önce doktordan geldim kalp atışını duyduk,minişide gördük doktor tutamazsın oruç saatler çok uzun besin değil ama sıvı alımı çok önemli dedi üzüldüm ama napalım bu sene böyle geçsinde borcumu zamanı gelince öderim inşallah. Ya ben bu ay senden çok umutluyum kuzum müjdeyi alacaksın gibi bir his var içimde ov. testi yapsana bi fikir verir en azından
Sen rejim yapiodunya zorlanmazsn saniyodm saat 7 da uyandm bend uyuyum diyorm olmuyo 5 6 saat uyuyorm hep fazlasi yokayyy yapma yaaa kıyamaaammm sanaaaa.oyy rabbim yardım etsin . ben gece tıkabasa yedimde ne oldu . karnım sırtıma yapıştı . ben de okul vardı 8den beri gözler zombiii. uyumaya çalıştım yok anam yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?