ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hem tam tahmin ettiğim gibi 32 den 14 çıkar yum günü 18 . Hadi hayirli olsunnnnn

vorones yok cnm bu ay hiç bir derece bile yükselmemiş kısmet öbür aya artıkın şimdi umudum sensin inşallah senin tutmuştur canım ya
Hayırlı sahurlar. . Ay ezanlar okunuyor bir bir ülkemde her ezan şahit olsun duamizà. Bizim de bebislerimiz olsun sağlıkla ve istediğimiz anda hayirlisiyla

Hayırlı Ramazan'lar kızlar. Kimlerin günü yakın. Belirtisi olan varmı. Benim daha çok var. Ayın 29 unu beklemem Lazım. Ama pek umutlu değilim bu sefer. Yinele Allahtan Ümit kesilmez. Şu mübarek Günler'de dua edelim bol bol birbirimize. Yer gök dua üstüne..

amiinn kuzum benim amin inşallah bu içten dualarını geri çevirmeyecek rabbim çok kısa zamanda alacaksın güzel haberi inşallahh
inşallah canımmmmmmm. nasılsın iyimisn oruç tutabilio musun kıyamam sana . bebişli göbüşlü mutlu

sana da hayırlı ramazanlar kuzummmm . ay mayışık mayışık geziorum . ne vardı 21 inde regle olmasam da hamiş olsam . şu ramazanı borçsuz bitirsemmmmmm

blueflower canımmmmmmm ne yaparsın arada gel topice yaz . sen siz bereketlisiniz . sürtelim kendimizi size . biz de hamişş olalımmm

sana da hayırlı ramazanlar kuzummmm . ay mayışık mayışık geziorum . ne vardı 21 inde regle olmasam da hamiş olsam . şu ramazanı borçsuz bitirsemmmmmm
Naslsn cnm dayanblymusn gece uyumuyp yiyp yatcktm bi uzanalm dedik uyandgmda sabah olmus su bile icmdm eve geldm oglen uyuym diyorum olmuyor

inşallah canımmmmmmm. nasılsın iyimisn oruç tutabilio musun kıyamam sana . bebişli göbüşlü mutlu
iyiyim canım şükür biraz önce doktordan geldim kalp atışını duyduk,minişide gördük doktor tutamazsın oruç saatler çok uzun besin değil ama sıvı alımı çok önemli dedi üzüldüm ama napalım bu sene böyle geçsinde borcumu zamanı gelince öderim inşallah. Ya ben bu ay senden çok umutluyum kuzum müjdeyi alacaksın gibi bir his var içimde ov. testi yapsana bi fikir verir en azından

Naslsn cnm dayanblymusn gece uyumuyp yiyp yatcktm bi uzanalm dedik uyandgmda sabah olmus su bile icmdm eve geldm oglen uyuym diyorum olmuyor
ayyy yapma yaaa kıyamaaammm sanaaaa. oyy rabbim yardım etsin . ben gece tıkabasa yedimde ne oldu . karnım sırtıma yapıştı . ben de okul vardı 8den beri gözler zombiii. uyumaya çalıştım yok anam yok .

ayyyy sahi mi dionn . yok be gıı bekliyimm ben 3 gün daha. bi belirti neyin yok zaten . tırt ımdır. ya ben de küçük de olsa umut var da bilmiom . sivilcem çıkmadı hala ..
ay yerim sizi ben maşallahh minişşş annişine oruç tutturmaz mıymışşş. ay kıyamamm. ay hamişlik için olsun olursa tutarız sonra borçları

ayyy yapma yaaa kıyamaaammm sanaaaa. oyy rabbim yardım etsin . ben gece tıkabasa yedimde ne oldu . karnım sırtıma yapıştı . ben de okul vardı 8den beri gözler zombiii. uyumaya çalıştım yok anam yok .
Sen rejim yapiodunya zorlanmazsn saniyodm saat 7 da uyandm bend uyuyum diyorm olmuyo 5 6 saat uyuyorm hep fazlasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…