ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Vorones owu testi yap bugun bend umutluym sendn

sivilce çıkmaması iyiye işaret benimde adete yakın çıkan sivilcem görünmemişti ortalıkta,bekle bakalım kuzum ne kaldı ki şurda bata beklenmeyen bat olsun inşallah o

Sen rejim yapiodunya zorlanmazsn saniyodm saat 7 da uyandm bend uyuyum diyorm olmuyo 5 6 saat uyuyorm hep fazlasi yok
ama bak sanırım zorlanmıom . ben normal de değil pc başında olmak yerimden kalkamazdım . sanırım rejimin etkisi. sabah okula gittim geldim . makineden çamaşır çıkardım astım balkona . daha yemek yapcam . enerjikim kız gerçi daha çok var bayılırım birazdan . meşhurdur benim aile de herkes bilir beni . oruç dedim mi benim pimi çekilmiş bomba olurum ve kontağı kapatılmıış kamyonn

@Dolunay ikiz gebelik sayfalarında yazıo anam bize bakmazzzz. oysa yol arkaşıdıkkkk. beni hamiş bırakmadan gitme sen merveeeeeeeeeee
gider miyim canım buralardayım hep,yalnız oruç başına mı vurdu kuzum benim,seni hamile bırakacak ben değilim onun için eşine müracaat bi zahmet ama seni hamile görmeden bi yerlere gitmem

Walla iyisn ben markete gdcm ama gdmyrm bir saatdr kalkamiyorum

gider miyim canım buralardayım hep,yalnız oruç başına mı vurdu kuzum benim,seni hamile bırakacak ben değilim onun için eşine müracaat bi zahmet ama seni hamile görmeden bi yerlere gitmem
he yum . günüm gelince yanaşıom zaten kuzu gibi oluyom hiççç kavga edecek konular açmıom ki adam sağumasın . kız az değiliz biz. sonra yum geçio ki atar yapıom falan gelmese gelmesinnn diiimi amaa

uçtu bizim kız hem sıcak,hem oruç hem bat beklentisi ne dediğini şaşırdı ses solukta yok ov. testi mi yapmaya koştu acaba
yok kız burdayım .. ay keyfimi bozmiyim valla. dursun durduğu yerde test . yapmayın bacılar . orucum . ağlarım faln başım ağrırrr

he yum . günüm gelince yanaşıom zaten kuzu gibi oluyom hiççç kavga edecek konular açmıom ki adam sağumasın . kız az değiliz biz. sonra yum geçio ki atar yapıom falan gelmese gelmesinnn diiimi amaa
Kullanma kız adamı bi okusalar varya buraya yazdıklarımızı

yok kız burdayım .. ay keyfimi bozmiyim valla. dursun durduğu yerde test . yapmayın bacılar . orucum . ağlarım faln başım ağrırrr
Oyyy kıyamam haklısın ya bekle canım bazen geç döllenmeden hcg testinde bile geç çıkıyo boşu boşuna strese girme şimdi

Walla iyisn ben markete gdcm ama gdmyrm bir saatdr kalkamiyorum
yemek alışverişi mi yapcan . hadi kalk kuzum kalk . güzel totonu kaldırr . bi koşu gel . ben de mutfağa gitcem ama kalkamıorum . ama daha erken dimi iftara . 6 gibi başlıyım yada 5 buçuk . sıcak yemek seviom ben .önceden yapınca soğuyor falan ya. bazıları taaaa öğleden yapıo yemeği de

Oyyy kıyamam haklısın ya bekle canım bazen geç döllenmeden hcg testinde bile geç çıkıyo boşu boşuna strese girme şimdi
evet saydım yumdan beri 10 gün geçti sanırım . olsa çıkar sanırım da . boşver ben iiiyim böyle yarın arkadaşlarla iftar yapcaz . şimdi onların yanına umutlu gidim . böle tırt olduğunu bilince o karıları da hiiiiç göresim gelmioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…