ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay cok tatlisn bende oyleym hepsi dogurdu zaten

Alemsin ya bekle canım belki bir daha ki görüşmeye o karılara güzel haberi verirsin

O konuda da haklısın bende öyle yapıyodum kullanıyoruz resmen kocaları benimki anlıyordu hayırdır geçti dimi yum.günün diyodu
Ayyy buna cok guldm kiz ayni iste o yuzdn gec dollen me gbi olasilik nerdyse yok dus almak bile gozumd buyuyor sen gt yat geliyorm diyorm gittgmde uyumus oluyor :)

O konuda da haklısın bende öyle yapıyodum kullanıyoruz resmen kocaları benimki anlıyordu hayırdır geçti dimi yum.günün diyodu
Ayyy buna cok guldm kiz ayni iste o yuzdn gec dollen me gbi olasilik nerdyse yok dus almak bile gozumd buyuyor sen gt yat geliyorm diyorm gittgmde uyumus oluyor :)

Buralardayım canım, aralık annelerindeyim genelde ama hep buraları okuyorum. Nasıl gidiyor hamişlik. Voronesi de bu ay aramıza alacağız inşallah
iyi gidiyor canım şimdilik ,bugün kalp atışını da duyduk şükürler olsun. Artık vorones in zamanı geldi inşallah en yakın zamanda katılacak aramıza

benim bu ay garip şekilde fazlaca yum zamanı çıktı şimdi yok . bakalım inşallah hamilelik belirtim bu olur. senin de sivilcenin varlığı hamilelik belirtin olur
inşallah hamilesindir kuzum giremedim 2 gundur mısafırlerden daha var demi bata

Kızlar benim Ovulasyon hiç koyu çıkmadı. Galiba yumurta çatlamadı bu ay çok üzgünüm. Şimdi de çok sıkışıyorm afedersiniz tuvalete gidiyorum iki damla geliyo. Sistit oldum galiba.offf...
benimde yum zamanı koyulaşma fazla olmaz silik kalır ve yumurtlama zamanı aynen dediğin olay bendede oluyor çok sıkışmısım gibi oluyorum lavaboda 1-2 damla ve gece boyu böyle sürüyor uyutmuyor beni

ayyy yapma yaaa kıyamaaammm sanaaaa. oyy rabbim yardım etsin . ben gece tıkabasa yedimde ne oldu . karnım sırtıma yapıştı . ben de okul vardı 8den beri gözler zombiii. uyumaya çalıştım yok anam yok .
zaten şu ramazanda seminerlerde ne işimiz varsa...

kuzummmmm gözün aydın

Buralardayım canım, aralık annelerindeyim genelde ama hep buraları okuyorum. Nasıl gidiyor hamişlik. Voronesi de bu ay aramıza alacağız inşallah
Ay canım ya nasıl isterdim aranıza katılmayı. Ama benimkiler geliyor gene erkenden erkenden .az önce kendini belli etti. Yarına oruç tutabilirim insallah. Gelmesinnnnn bari iftara kadar gelmesin yaaa.. Ben şu ara spor yapıyorum falan ya oondan galiba.iki gün öne atio
.gecen ay da böyleydi . Hafif renkli akıntım var bu ay da tırt yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…