Ay cok tatlisn bende oyleym hepsi dogurdu zatenevet saydım yumdan beri 10 gün geçti sanırım . olsa çıkar sanırım da . boşver ben iiiyim böyle yarın arkadaşlarla iftar yapcaz . şimdi onların yanına umutlu gidim . böle tırt olduğunu bilince o karıları da hiiiiç göresim gelmioo
Alemsin ya bekle canım belki bir daha ki görüşmeye o karılara güzel haberi verirsinevet saydım yumdan beri 10 gün geçti sanırım . olsa çıkar sanırım da . boşver ben iiiyim böyle yarın arkadaşlarla iftar yapcaz . şimdi onların yanına umutlu gidim . böle tırt olduğunu bilince o karıları da hiiiiç göresim gelmioo
ben gidim azıcık . enerjimi burda harcarsam . kocam iftar da kafamı yerAy cok tatlisn bende oyleym hepsi dogurdu zaten
ay inşallaahh ağızlarına pay veriririmm :) dua ile kal kzummm öpüyorum seni deAlemsin ya bekle canım belki bir daha ki görüşmeye o karılara güzel haberi verirsin
Benimki 7 de geliyor hic ugramam onun oruc hali tripleriyleben gidim azıcık . enerjimi burda harcarsam . kocam iftar da kafamı yer. nasıl sinirli kız sorma . deli mi ne
O konuda da haklısın bende öyle yapıyodum kullanıyoruz resmen kocaları benimki anlıyordu hayırdır geçti dimi yum.günün diyoduAy bizm gec dollenme gbi bisiymz olmaz galiba yum gunlerndn sonra iliski olmuyo nerdyse adami atiyorm bi kenara umrumda olmuyo :)
Ayyy buna cok guldm kiz ayni iste o yuzdn gec dollen me gbi olasilik nerdyse yok dus almak bile gozumd buyuyor sen gt yat geliyorm diyorm gittgmde uyumus oluyor :)O konuda da haklısın bende öyle yapıyodum kullanıyoruz resmen kocaları benimki anlıyordu hayırdır geçti dimi yum.günün diyodu
Buralardayım canım, aralık annelerindeyim genelde ama hep buraları okuyorum. Nasıl gidiyor hamişlik. Voronesi de bu ay aramıza alacağız inşallah
Ayyy buna cok guldm kiz ayni iste o yuzdn gec dollen me gbi olasilik nerdyse yok dus almak bile gozumd buyuyor sen gt yat geliyorm diyorm gittgmde uyumus oluyor :)O konuda da haklısın bende öyle yapıyodum kullanıyoruz resmen kocaları benimki anlıyordu hayırdır geçti dimi yum.günün diyodu
iyi gidiyor canım şimdilik ,bugün kalp atışını da duyduk şükürler olsun. ArtıkBuralardayım canım, aralık annelerindeyim genelde ama hep buraları okuyorum. Nasıl gidiyor hamişlik. Voronesi de bu ay aramıza alacağız inşallah
İnşallah canımiyi gidiyor canım şimdilik ,bugün kalp atışını da duyduk şükürler olsun. Artıkvorones in zamanı geldi inşallah en yakın zamanda katılacak aramıza
inşallah hamilesindir kuzum giremedim 2 gundur mısafırlerden daha var demi batabenim bu ay garip şekilde fazlaca yum zamanı çıktı şimdi yok . bakalım inşallah hamilelik belirtim bu olur. senin de sivilcenin varlığı hamilelik belirtin olur
kız o kadar kan tahllinde kolundamı şişmedi ben bi veriyom 4-5 gun şiş kalıyodavorones yok cnm alıştı artık bünyem bugünki beta da 1.20 çıktı bugün bat günü hala hastalanmadım hiç şaşmazdı
benimde yum zamanı koyulaşma fazla olmaz silik kalır ve yumurtlama zamanı aynen dediğin olay bendede oluyor çok sıkışmısım gibi oluyorum lavaboda 1-2 damla ve gece boyu böyle sürüyor uyutmuyor beniKızlar benim Ovulasyon hiç koyu çıkmadı. Galiba yumurta çatlamadı bu ay çok üzgünüm. Şimdi de çok sıkışıyorm afedersiniz tuvalete gidiyorum iki damla geliyo. Sistit oldum galiba.offf...
benimde içime öyle doğuyor hatta senden haber gelcek gibi hissediyorumSik idrara cikiyo musn flan dikkat et bence biz ayni anda hamile kalcz
zaten şu ramazanda seminerlerde ne işimiz varsa...ayyy yapma yaaa kıyamaaammm sanaaaa.oyy rabbim yardım etsin . ben gece tıkabasa yedimde ne oldu . karnım sırtıma yapıştı . ben de okul vardı 8den beri gözler zombiii. uyumaya çalıştım yok anam yok .
kuzummmmm gözün aydıniyiyim canım şükür biraz önce doktordan geldim kalp atışını duyduk,minişide gördük doktor tutamazsın oruç saatler çok uzun besin değil ama sıvı alımı çok önemli dedi üzüldüm ama napalım bu sene böyle geçsinde borcumu zamanı gelince öderim inşallah. Ya ben bu ay senden çok umutluyum kuzum müjdeyi alacaksın gibi bir his var içimde ov. testi yapsana bi fikir verir en azından
Ay canım ya nasıl isterdim aranıza katılmayı. Ama benimkiler geliyor gene erkenden erkenden .az önce kendini belli etti. Yarına oruç tutabilirim insallah. GelmesinnnnnBuralardayım canım, aralık annelerindeyim genelde ama hep buraları okuyorum. Nasıl gidiyor hamişlik. Voronesi de bu ay aramıza alacağız inşallah
Ay ciddmsn bendn mi kiz siwilcm cikti kocaman umudumu yitrdm hemen simdi boyle dednya umutlandm yine hemenbenimde içime öyle doğuyor hatta senden haber gelcek gibi hissediyorum
Canimm nasılsın benim gene tırt yaa. Umutlanmistim oysakikuzummmmm gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?