- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
evet ya ıkınızdende ümitliyim hadi bol bereketli ramazan olsun buralarVorones owu testi yap bugun bend umutluym sendn
Ayse Kiz naparsin . Ben gene somurtkan şiriné bağladım. . Nefret ediyorum valla regl den. O değil daha tam ramazan in tadına varmadan mahrum edio beni. Gelior bangır bangirAy ciddmsn bendn mi kiz siwilcm cikti kocaman umudumu yitrdm hemen simdi boyle dednya umutlandm yine hemen
umudunuzu hiç kaybetmeyin allahım müjdeli haberi verecek size ama bir an öyle hissettim haber vercen sanki bizeAy ciddmsn bendn mi kiz siwilcm cikti kocaman umudumu yitrdm hemen simdi boyle dednya umutlandm yine hemen
Kiz senin adt duzenin baya degisti bu adet olmamali ustne gormemi yoksaAy canım ya nasıl isterdim aranıza katılmayı. Ama benimkiler geliyor gene erkenden erkenden .az önce kendini belli etti. Yarına oruç tutabilirim insallah. Gelmesinnnnnbari iftara kadar gelmesin yaaa.. Ben şu ara spor yapıyorum falan ya oondan galiba.iki gün öne atio
.gecen ay da böyleydi . Hafif renkli akıntım varbu ay da tırt yani
Sana da kıyamam ki hiç. Hep umutlarını foss çıkarıyorm benevet ya ıkınızdende ümitliyim hadi bol bereketli ramazan olsun buralar
bak bak bak hemen tırtlara bağlamış geneCanimm nasılsın benim gene tırt yaa. Umutlanmistim oysaki
Ah keskee cnim cok isterimumudunuzu hiç kaybetmeyin allahım müjdeli haberi verecek size ama bir an öyle hissettim haber vercen sanki bize
oyyyy kıyamam sana bitanesi öyle deme hayırlısını versin rabbim sana inşallah gelecek gelecek inşallah anam senin mercimekte pek nazlıymış anasınamı çekmiş ne :)Sana da kıyamam ki hiç. Hep umutlarını foss çıkarıyorm ben
Canımcım iyi düşün iyi olsun. 2 aydır öne geliyorsa reglin o zaman 2 aydır daha erken yumurtluyorsun demekki. Eğer bu ay gelirse gelimiyesiceler ( inş. gelmeyecekte ) reglin biter bitmez çalışmalara başlayın. 2 günde ya da en kötü ihtimal 3 günde bir mutlaka olsun.Ay canım ya nasıl isterdim aranıza katılmayı. Ama benimkiler geliyor gene erkenden erkenden .az önce kendini belli etti. Yarına oruç tutabilirim insallah. Gelmesinnnnnbari iftara kadar gelmesin yaaa.. Ben şu ara spor yapıyorum falan ya oondan galiba.iki gün öne atio
.gecen ay da böyleydi . Hafif renkli akıntım varbu ay da tırt yani
Yok kız . 26 günde oluyorm ya 2 gün öne atio . Gecen ay 29 da bekliodum.. 27 de minnak kendini belli edio sonra 28 diye ilk gün saydım. . Bu ay da 21 diodu ya 19 de bugüne kendini belli edip 20 de gelcek belli kiKiz senin adt duzenin baya degisti bu adet olmamali ustne gormemi yoksa
allah seni öyle bi kahkaha atmışımkı eşim geldi yan odadan noluyo diyeama bak sanırım zorlanmıom . ben normal de değil pc başında olmak yerimden kalkamazdım . sanırım rejimin etkisi. sabah okula gittim geldim . makineden çamaşır çıkardım astım balkona . daha yemek yapcam . enerjikim kızgerçi daha çok var bayılırım birazdan . meşhurdur benim aile de herkes bilir beni . oruç dedim mi benim pimi çekilmiş bomba olurum ve kontağı kapatılmıış kamyonn
Evet öyle yapiyim hoş öyle yaptım geçen ay .yani 10. Günden sonra gün aşırı oldu... yum. Ü da hissettim zaten. . Stres olmiyim die. Kİ gerçekten olmadım. Test de yapmadım di. . Aman. Şimdiden 1000 lira ayırdım. Ağustosta tedaviye başlıcam. . Olmaması iyi şimdi diorum ya. Tatil de çok yol yapıcam engel olurdu. Napim boyle dusunmesem oturur ağlarım sanà aglamistm kışın hatırladin mi . Hep ömrümden ömür gidioCanımcım iyi düşün iyi olsun. 2 aydır öne geliyorsa reglin o zaman 2 aydır daha erken yumurtluyorsun demekki. Eğer bu ay gelirse gelimiyesiceler ( inş. gelmeyecekte ) reglin biter bitmez çalışmalara başlayın. 2 günde ya da en kötü ihtimal 3 günde bir mutlaka olsun.
Onu arkadasa sordum bu arada hani hafif geliyorya pet koymuyorz ama bi damla flan onu birinci gun sayacakmisz mesela gecen ay senin sali birinci gunundu sen tam kanama olunca saydgn icn yumurtlama gununu sasiriyosn senin yumurtlaman 10. Gun 12 13 dgl 26 dgl dongun 24Yok kız . 26 günde oluyorm ya 2 gün öne atio . Gecen ay 29 da bekliodum.. 27 de minnak kendini belli edio sonra 28 diye ilk gün saydım. . Bu ay da 21 diodu ya 19 de bugüne kendini belli edip 20 de gelcek belli ki
son kullanma tarihleri geçiyorAy bizm gec dollenme gbi bisiymz olmaz galiba yum gunlerndn sonra iliski olmuyo nerdyse adami atiyorm bi kenara umrumda olmuyo :)
Ay onu ben de yapiom bazen .kocam soruyorallah seni öyle bi kahkaha atmışımkı eşim geldi yan odadan noluyo diye
tabii canım hep düşün hep düşün nereye kadar :) kırışırız öyle kızAy onu ben de yapiom bazen .kocam soruyoray aman mutluyum ben . Bebis geleceği zamanı beklio benim bence.. gülelim eğlenelim
haklısin olsun.yanlış da hesaplasam KUZUM 10.günü boş geçmedi ki. . Neyse gelecek. Reglden hemen sonra basliyim diyecem de KİZZZZ. ... memlekette ve ramazan olacak.abdest bile alması zor. Oy kaçtı şimdiden geleck ay . Neyse belkim arkadasa giderimOnu arkadasa sordum bu arada hani hafif geliyorya pet koymuyorz ama bi damla flan onu birinci gun sayacakmisz mesela gecen ay senin sali birinci gunundu sen tam kanama olunca saydgn icn yumurtlama gununu sasiriyosn senin yumurtlaman 10. Gun 12 13 dgl 26 dgl dongun 24
Yani voronesim sen adetin 8. Gunu 9 ve 10 a agirlik wer uc gun ust uste iliski sperm saysni azaltrms ama onemli dglms dort gun ust uste olsa bile hadi dyelm bin sperme dusuyo mus yine cokmus bizm bi taneye ihtyc war snucta eger altta yatan baska problem yoksa bu ayda oyle deneyelm ama rahimd yara enfeksiyon var belki tuplerimz tikali bunlar hep bos tedawi lazm bize eger boyleyse onuda bayram bitimi iyi bi doktora gdp anliyczYok kız . 26 günde oluyorm ya 2 gün öne atio . Gecen ay 29 da bekliodum.. 27 de minnak kendini belli edio sonra 28 diye ilk gün saydım. . Bu ay da 21 diodu ya 19 de bugüne kendini belli edip 20 de gelcek belli ki
Canımsın yaa. Allah kalbine göre versin, çoook bekletmesin seni minik kuzun.Evet öyle yapiyim hoş öyle yaptım geçen ay .yani 10. Günden sonra gün aşırı oldu... yum. Ü da hissettim zaten. . Stres olmiyim die. Kİ gerçekten olmadım. Test de yapmadım di. . Aman. Şimdiden 1000 lira ayırdım. Ağustosta tedaviye başlıcam. . Olmaması iyi şimdi diorum ya. Tatil de çok yol yapıcam engel olurdu. Napim boyle dusunmesem oturur ağlarım sanà aglamistm kışın hatırladin mi . Hep ömrümden ömür gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?