Ovu testi tam sonucu gostermioki bacm 36 saatmi 48 saatmi yoksa hemen mi catlyick tam emin olamiyozki rahimde bizm saglikli dglki sperm yasamiyo bizde bu belli yanihaklısin olsun.yanlış da hesaplasam KUZUM 10.günü boş geçmedi ki. . Neyse gelecek. Reglden hemen sonra basliyim diyecem de KİZZZZ. ... memlekette ve ramazan olacak.abdest bile alması zor. Oy kaçtı şimdiden geleck ay . Neyse belkim arkadasa giderimovu . Testlerimi goturuyim de . Tam koyu günü ve sonra sı değerlendirim bari.
Aynen cnim bugun iftar sonrasi tipci asistan arkadaslarla cafeye gttk aldm yanima kadini sordm herbiseyi adet bittgi an calis hemd hergun dedi yum zamani bi sabah bi aksam bile yapn dedi iki saat yatmak yetiyormusCanımsın yaa. Allah kalbine göre versin, çoook bekletmesin seni minik kuzun.
Sana tavsiyem öyle 10. günlere felan bekleme, 6 gün sonra bitiyorsa mesela reglin o günden itibaren başla. Bazı kişiler hemen regl bitimi hamile kalabiliyor.
YA benim esim de hareketlilik de de problem olabilir ya. Sonuca bi doktor çok iyi dedı. Biri hareketlilik düşük ama engel değil dedi..vallla bacim.ağustos gelsin . Ak Koyun kara koyun belli olurOvu testi tam sonucu gostermioki bacm 36 saatmi 48 saatmi yoksa hemen mi catlyick tam emin olamiyozki rahimde bizm saglikli dglki sperm yasamiyo bizde bu belli yani
Sen doktora gdip hormon testi yaptrdn mi cnim adetin ucuncu gunu gogus agrisi prolaktin yukseklgndn de oluyormusgeçen ay 2 hafta geç adet oldum bu ayda erkenmi olcam ne yumurtlamadan 3 gun sonrasından goğüslerimde nasıl bir ağrı var uçlarında özellikle dokunamıyom bile
Hayırlı sahurlar. . Ay ezanlar okunuyor bir bir ülkemde her ezan şahit olsun duamizà. Bizim de bebislerimiz olsun sağlıkla ve istediğimiz anda hayirlisiyla
tam zamanında olmuş gibi koyu çizgiden bir gün önce ve silikleştiği gunu makbul görüyorlararkadaslar merhaba ben bu ay ovulasyon testını yaptım kopkoyu cıft cızgı cıktı bı gun once ılıskı olmustu..kopkoyu olunca yıne ılıskıye gırdık..sabah kalktıgımda test tamamen sılık ve tek cızgıydı..anlamadım bu durumu..tam zamanındamı ılskı oldu anlamadım
randevu almıştım ama doktor yoktu bir sonraki adette malatyada olcam büyükşehir ya orda giderimSen doktora gdip hormon testi yaptrdn mi cnim adetin ucuncu gunu gogus agrisi prolaktin yukseklgndn de oluyormus
kuzum adette değilde yumurtlamadan 3 gun sonra başladı bugün 5. gün gittikçe şiddeti artıyorSen doktora gdip hormon testi yaptrdn mi cnim adetin ucuncu gunu gogus agrisi prolaktin yukseklgndn de oluyormus
amannnnn öylede adamın iflahı kesilir yaAynen cnim bugun iftar sonrasi tipci asistan arkadaslarla cafeye gttk aldm yanima kadini sordm herbiseyi adet bittgi an calis hemd hergun dedi yum zamani bi sabah bi aksam bile yapn dedi iki saat yatmak yetiyormus
kız o kadar kan tahllinde kolundamı şişmedi ben bi veriyom 4-5 gun şiş kalıyoda
Adettemi basladi dmedim adetin ucuncu gunu hormon testi yaptrdn mi buyuk ihtimal prolaktin yuksek adetn d gecikti ona bi baktir derim normal zamandada olculur en iyi adetin ucuncu gunukuzum adette değilde yumurtlamadan 3 gun sonra başladı bugün 5. gün gittikçe şiddeti artıyor
Ben daha oncede yazmsm bazi aylar yumurtalar catlamayap buyumeye dewam ediyormus gecici kistler oluyo bunlar o adetinde atiliyor sen farketmiyosun bile ama bazen adet oluyosun o halde bile atilmiyor buyumeye dewam ediyo ben bir ay farkettm adetimdf atilmadi buyumeye dewam etti diger ay sagda yumurtam solda kist kardes kards buyumus yani kistim oncedn yumurtaydi ama birbucuk buyumus 5 cm olmus ben d genel cerrahiye gtmstm apandiste bi baksn die kist war buyuk dedi ozeldki hep gttgm doktora gttm eskidn yoktu her kadinda olur cok normal dedi yumurtlama zamanimda yumurtamla ayni anda catlayp kayboldu yumdan sonra wajinal ultrasonla bkti yok olmustu adetim iki gun gec geldi o ay kist warken erken yada gec gelirmis tam gununde olmazsan erken yada gecse o ay yumurtlama olmuyo mus ama seninki nedir bilememSlmm kızlar bişiy soracam size benim bat 17 siydi ogün test yaptım 1.20 idi biliyosunux ama ben hala hastalanmadım hayatım boyunca hiç şaşmazdı reglim gec döllenmede olmaz valla en son 7 sinde birlikte olduk sonrası tık yok bende:)) sizce ne olabilir
Ayyy çok tatlısın. İnsallah kuzum ya. Dün abdest alıp oruca niyetliyim şimdi . Gelen giden yok.. insallah olmam .. hamişimdir.Günaydın kızlar. Voronescim canım yap bi test yaa. Rüyamda hamile dediler senin için. Hadi hayırlısı.
Ay gecikme iyidir hamilelik in en belirgin belirtisidir bilion. İnşallah hamişşşşizdirrr. Bi da mı yapsan kiSlmm kızlar bişiy soracam size benim bat 17 siydi ogün test yaptım 1.20 idi biliyosunux ama ben hala hastalanmadım hayatım boyunca hiç şaşmazdı reglim gec döllenmede olmaz valla en son 7 sinde birlikte olduk sonrası tık yok bende:)) sizce ne olabilir
Canimmmm sen daha test yapmadin mi hadi kiz bi test patlak gor koyu cizgiyi hamislik.moduna girelim hep birlikteeee :)Ayyy çok tatlısın. İnsallah kuzum ya. Dün abdest alıp oruca niyetliyim şimdi . Gelen giden yok.. insallah olmam .. hamişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?