ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ayse 8 canım çok tşkler inşallah seninki gibi bişiydir benimde gecici bir durumdur umarım

Canimmmm sen daha test yapmadin mi hadi kiz bi test patlak gor koyu cizgiyi hamislik.moduna girelim hep birlikteeee :)
Kız yok nerde ben de o şans . İftara kadar regl gelmeşe de orucum bozulmasà die bakiniom

Dollenmeden oluyo canim o dollenmeden hadi bakalim bat gelsin adet gekmesin bebis yerlessin :)
Ay Amina canım yaa. Inşallah Dediğin gibi olur.biliyorsun gecen ay kimyasal yaşadım. O zaman göğüs ucu ağrıdığında yumurtluyorum galiba deyip gün aşırı çalışmıştık. 3-4gün sonra kasıklarım çok ağrımıştı. Var bişey demiştim. Şimdi ise ovulasyon hiç koyu çıkmadı ve iyice silikleşince acımaya başladı göğüslerimde. Ya yumurtlamadım ya da mutlu haber. Inşallah ikinci ihtimaldir...

İnsallah canim insallah hayirlisidir :)

Strestende olablr hamile olmayi cok istyoruz adeti gormek istemyorz ondan gec geliyo belki hamilelik olsa cikardi galiba yine allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…