Dollenmeden oluyo canim o dollenmeden hadi bakalim bat gelsin adet gekmesin bebis yerlessin :)Bugün benim sol kasığımda ağrıvar bide Göğüs uçlarım sızlıyo. Daha çoklar reglime. Acaba nedenböyle oldu.inşallah kist olmamıştır
Ben daha oncede yazmsm bazi aylar yumurtalar catlamayap buyumeye dewam ediyormus gecici kistler oluyo bunlar o adetinde atiliyor sen farketmiyosun bile ama bazen adet oluyosun o halde bile atilmiyor buyumeye dewam ediyo ben bir ay farkettm adetimdf atilmadi buyumeye dewam etti diger ay sagda yumurtam solda kist kardes kards buyumus yani kistim oncedn yumurtaydi ama birbucuk buyumus 5 cm olmus ben d genel cerrahiye gtmstm apandiste bi baksn die kist war buyuk dedi ozeldki hep gttgm doktora gttm eskidn yoktu her kadinda olur cok normal dedi yumurtlama zamanimda yumurtamla ayni anda catlayp kayboldu yumdan sonra wajinal ultrasonla bkti yok olmustu adetim iki gun gec geldi o ay kist warken erken yada gec gelirmis tam gununde olmazsan erken yada gecse o ay yumurtlama olmuyo mus ama seninki nedir bilemem
Ay gecikme iyidir hamilelik in en belirgin belirtisidir bilion. İnşallah hamişşşşizdirrr. Bi da mı yapsan ki
Kız yok nerde ben de o şans . İftara kadar regl gelmeşe de orucum bozulmasà die bakiniomCanimmmm sen daha test yapmadin mi hadi kiz bi test patlak gor koyu cizgiyi hamislik.moduna girelim hep birlikteeee :)
Ay Amina canım yaa. Inşallah Dediğin gibi olur.biliyorsun gecen ay kimyasal yaşadım. O zaman göğüs ucu ağrıdığında yumurtluyorum galiba deyip gün aşırı çalışmıştık. 3-4gün sonra kasıklarım çok ağrımıştı. Var bişey demiştim. Şimdi ise ovulasyon hiç koyu çıkmadı ve iyice silikleşince acımaya başladı göğüslerimde. Ya yumurtlamadım ya da mutlu haber. Inşallah ikinci ihtimaldir...Dollenmeden oluyo canim o dollenmeden hadi bakalim bat gelsin adet gekmesin bebis yerlessin :)
İnşallah bi problem cikmAzzvorones canım hiç ihtimal vermiyorum artık pazartesi doktora gidecem bakayım neyim varmış
Yaa canımın hadi bi test yap. Inanıyorum ben çıkacak bişey. Ovulasyon yap gebelik testinden korkuyorsan. OlmazmıKız yok nerde ben de o şans . İftara kadar regl gelmeşe de orucum bozulmasà die bakiniom
Bu kadar insani kirma hadi test yapİnşallah bi problem cikmAzz
Ayyyy ne kadar karamsarsrin suan bebis gibusundeyse annem ne kadarda umitsizmis bendn diyicek ya :)Kız yok nerde ben de o şans . İftara kadar regl gelmeşe de orucum bozulmasà die bakiniom
İnsallah canim insallah hayirlisidir :)Ay Amina canım yaa. Inşallah Dediğin gibi olur.biliyorsun gecen ay kimyasal yaşadım. O zaman göğüs ucu ağrıdığında yumurtluyorum galiba deyip gün aşırı çalışmıştık. 3-4gün sonra kasıklarım çok ağrımıştı. Var bişey demiştim. Şimdi ise ovulasyon hiç koyu çıkmadı ve iyice silikleşince acımaya başladı göğüslerimde. Ya yumurtlamadım ya da mutlu haber. Inşallah ikinci ihtimaldir...
@voronİnşallah bi problem cikmAzz
@voron
Strestende olablr hamile olmayi cok istyoruz adeti gormek istemyorz ondan gec geliyo belki hamilelik olsa cikardi galiba yine allah bilirvorones inşallah canım en son 7 sinde ilişki olmuştu 17 sinde test yaptırmıştım yani geç döllenme olmadığı kesin o yüzden olsa çıkardı gebelik kist olabilir belki pazartedi belli olur artık
Strestende olablr hamile olmayi cok istyoruz adeti gormek istemyorz ondan gec geliyo belki hamilelik olsa cikardi galiba yine allah bilir
Orucmusun canim idrar testi yapsydn ya bugunayse 8 aynen cnm strestendir
Orucmusun canim idrar testi yapsydn ya bugun
@voroİnşallah bi problem cikmAzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?