ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vorones aklımız sende. Ne yaptın canım? Bi de glsmhmt doktor sana da progestan mi verdi ? Hap verdi önlem olarak demiştin sanki. Bana bunu verdi de yan etki fena yapti. Sen ne durumdasin canim?
Oruç tutamıyorum lekem geldi dünden beri . Regl başladı yani. Gününden bir gün önce doktor lara da gıcık oluyorm vermiyorlar hiç bisi

Oruç tutamıyorum lekem geldi dünden beri . Regl başladı yani. Gününden bir gün önce doktor lara da gıcık oluyorm vermiyorlar hiç bisi
Olsun canım. Bi dahaki aya inşallah. Preseed jel kullanıyo musun canım.? Bi de bu ay gün aşırı calisma bi de öyle dene canım. Biz biriktirdik mesela. Vozogonun da öyle olmuştu hatırlıyo musun.

Kuzum yazmıştım sanırım ümit yok tırt tırt tırt ...
Canım ben bazı topiclerde okudum klomen yumurta geliştiriciyle çatlatma iğnesi kullanıyorlar yada preseed jel birçok kişi olumlu sonuç almış acaba onları mı denesen senin bebişin azıcık iteklenmeye ihtiyacı var sanırım pek nazlı

YA duydum onları da doktor desin yapayım kafama göre iş yapmim simdi.. ya ben artık ben den değil de eşimle alakali olduğunu düşünmeye başladım. . Sonucunu gören bi arkadaş hareketlilik çok düşük dedi. Doktorlar bişi demedi ama bilmiom ya .bakalım 1 ay sonra falan bi baktirirz olmadı yeniden

Olsun canım. Bi dahaki aya inşallah. Preseed jel kullanıyo musun canım.? Bi de bu ay gün aşırı calisma bi de öyle dene canım. Biz biriktirdik mesela. Vozogonun da öyle olmuştu hatırlıyo musun.
YA bu ay bilmiom hiç nasıl olacak .ailemin yanında hani misafirlikte ve oruç olacak.. Nasıl olur hiç fikrim yok

ayyyy çıldıracağım bugün 23. günüm ve hep silik çizgi görüyorum. ben nerede yanlış yapıyorum neredeee ((

Bi de derler ki. Ovu. Testi ile hep erkek bebek oluomus tırt yanı
Evet bende öyle duymuştum :) bu yüzden ilk basta korktm acikcasi hep kiz istiyrdm çünkü insallah bunu saglikli bi sekilde dunyaya getiririm artk ikinci erkek olsun

(( az kaldı reglime ama sanırım bir yerlerde yanlış yapıyorum 2 aydır... şimdi oruçluyum belki oruçluyken koyu çıkar dedim su içmediğim için demin yaptım yine silik çizgi
Lh seviyen düşük olabilir canm.

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor oruç. Varmı bir belirti ve değişiklik ne alemdesiniz. Ben bügünde Ovulasyon testi yapıyorum hala silik çıkıyor.geçen ay hamilelik olduğunda özellikle sabah akıntım çok fazla olmuştu. Bir hafta öncesinden başlamıştı bu durum. Bu sefer bir hafta var adetime ama kupkuruyum. Çok üzgünüm dua edin nolur

vorones aklımız sende. Ne yaptın canım? Bi de glsmhmt doktor sana da progestan mi verdi ? Hap verdi önlem olarak demiştin sanki. Bana bunu verdi de yan etki fena yapti. Sen ne durumdasin canim?
Evet canim progwstan verdi bende de yan etki yapti o yapiyor ya ama onu vajinadanda fitil gibi kullanabiliyomussun o zaman yapmiyomus ama bn normal kullandim bi kac gune vjceut alisiyor

Ay ben bugün hiç iyi değildim. Leke vardı kesildi ben de oruç tuttum 5 é kadar.. ovu testi yaptım. T Biraz belirdi . Derken açaba mi dedim. . Nerdeeeee. Geldi kırmızılar..Ama tabi şükrettim ya. Şiştim iyice regl rahatlatıyor beni tam günün de olmak da bi avantaj tabi

bu da Benim testler:) 14.gün çift çizgiyi yakaladık

Eklentiler

• 2015-06-21-3590.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…