ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Evet canim progwstan verdi bende de yan etki yapti o yapiyor ya ama onu vajinadanda fitil gibi kullanabiliyomussun o zaman yapmiyomus ama bn normal kullandim bi kac gune vjceut alisiyor
bbende pek geçmedi etkiler canım. Belki de kendi mide bulantılarım da basladi bilemiyorum. Hiçbir şey yiyemez oldum. Cumartesi kalp atislarina gidicez hapı da bıraktirsa keşke. Sen kalbi duydun mu?

Mrb arkadaslar gecen yil haziran ayindan beri cocuk istiyoruz ama olmuyor hic hamile kalamadim nette gezinirken bu siteyi buldum ovulasyon testi aldim bugun elime ulasti adetlerim duzenlidir yumurtladigim gunu farkettim o gun iliski oldu ve diger gun adetim persembe yada cuma gelecek tam hatirlamiyorum bugun testim geldi kargoyla gebelik olsa cikiyomus yumurta testinde bende yaptim kizlar bilen yardim etsin ne olur

Eklentiler

• 20150622_125934.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 201
Adettemi basladi dmedim adetin ucuncu gunu hormon testi yaptrdn mi buyuk ihtimal prolaktin yuksek adetn d gecikti ona bi baktir derim normal zamandada olculur en iyi adetin ucuncu gunu
tmm canım cumaya adet olurum pzt gunude testlerimi yaptırcam

yumurtlamandan sonramı yaptın bu testi eğer öyleyse bence hamilesin

hamılesın tatlım eger bu gebelık testıyse...ovulasyon testı ıse yumurtlama donemın bır gun durup bır gun ılıskıye gır

Hanımlar merhaba, benimde ovulasyon testlerimi yorumlarmısınız kafam iyice karıştı..
17. günüm dr. gittim yumurtamın 12mm olduğunu pazar günü çatlar ancak dedi bana bir yardımcı olurmusunuz ?
Sizce çatlamış mı çatlayacak mı ?

Eklentiler

• ov..webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 227
Bu ovulasyon testi gebelikte ogrenenler olmus burda onu denedim canim gebelik testi olsaydi keske
anladım tatlım o zaman yumurtlaman gelıo demektır.ertesı gun kıpkırmızı olur ıkıncı cızgı 24 saat sonra ılıskı olsun.cıft cızgı oldugu an 24 saat sonra catlıo yumurtan ılıskıyı kacırma..bende beklıorum bu ay bakalım ne olacktam teste gore ılıskı oldu hayırlısı.adet belırtılerımde var ama umudumu kaybetmedım

cok tuhaf senınkı arkadsım yumurtlama donemı en fazla 5gun olur senın kıpkırmızı oldugu donemı goremedım ben hep aynı sekılll ınankı anlamadım.benım testler 4gun ıcınde sılıkten koyuya dogru oldu kıpkırmızı oldugu gunun ertesı gunu tamammen sılık cıkıodu...normal olan bu benım bıldıgım.sanırım senın gec dollenme durumun mevcuttt....yanı kıpkırmızı cıktıgının ertesı gunu catlıor yumurta

Off bende anlayamıyorum.. Herkesin normalde silik ama benim lh yüksek olduğundan hep kırmızı çizgi var ama teste çıplak gözle bakınca hiç iki çizgi aynı koyulukta olmadı..

Yumurtlamadan sonra yaptın sanırım bu testi,bayanların vücudunda lh hormonu hep bulunurmuş o yüzden bu şekilde silik çıkması normal genelde adete 2-3 gün kala her iki çizgininde koyuluğu eşitse hamilelikten şüpheleniliyor bende ov.testiyle öğrendim gebeliğimi ama her iki çizgide çok koyuydu ama herkesin değerleri aynı değildir inşallah hamilesindir benim gebeliği öğrendiğim ov.testim buydu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…