ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

çizgiler genelde birbirlerine yakın dediğin gibi vücudunda lh hormonun yüksek sanırım ama en son test daha koyu gibi yumurtlama dönemin gelmiş sanırım gün aşırı ilişkiyi deneyin bence

çizgiler genelde birbirlerine yakın dediğin gibi vücudunda lh hormonun yüksek sanırım ama en son test daha koyu gibi yumurtlama dönemin gelmiş sanırım gün aşırı ilişkiyi deneyin bence

Cuma başladım gün aşırıya ama inşallah tutar..
Buarada adaşız hem bizim hem kocişlerin adlarındann

Eklentiler

• 2206.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 82
Cuma başladım gün aşırıya ama inşallah tutar..
Buarada adaşız hem bizim hem kocişlerin adlarındann
Benim testlerimde hep silikti hiç eşit çizgiyi yakalayamamıştım benimde vücudumda lh düşüktü sanırım yani herkesin bir olmuyor bugünkü koyuluk gayet güzel bugünü değerlendirin yarın azda olsa silikleşme olursa yarınıda boş geçmeyin bence isimler ne güzel denk gelmiş

Usandımm ya testlerden artık
Neyse ben bugün yarın sonra gün aşırı bi çalışayım şu yoğun dönemi..

Kuzum nasılsın ne alemdesin nasıl gidiyor testler
iyiyim kuzum sen nasılsın bebişimz nasıl :) kuzum ben hala sallamasyon dönemindeyim testler yapıyom ama asıl maksadım öğrenmek ne nasıl oluyor herşeyi yeni yeni öğrendiğim için ovu testlerine yönelik çalışma olmuyo ama bu ay yine aynı şekilde ovuya bağlı kalmadan ilşki olmasına rağmen yumurtlamayı denk getirmişiz

İyiyiz canım benim perşembe kalbini duyduk 3 hafta sonrasını bekliyoruz o zaman çağırdı doktor çok rahat geçiyor herşey ne bulantı ne kusma ne halsizlik hiçbirşeyim yok bebiş sağolsun hiç üzmüyor iyi mi kötü mü bilemedim valla,valla dikkat et ne yum.takibi ne doğru dürüst ilişki olmadan geldi büyük sürpriz yaptı sanada öyle olmasın

ayyy ne güzel maşallah maşallah hep böyle devam etsn canım :) kuzu valla ben zaten vajınısmusu yeneli 2.5 ay oldu hani balayı ayında gibiyiz :) gelirse tabiki mutlu olurum gelmezsede üzülmem hayırlısı diyorum artık

Belirsizlik çok yoruyor insanı inşallah sende bekleyen herkeste en yakın zamanda alırlar müjdeyi
Insallahhhhh... sende saglikla hayirla alirsin insallah kucagina bebisini.. buarada eve geldim tekrar test yaptim 5 dk dolmadan ayni cizgi ciktiiii

Eklentiler

• 2015-06-22 19.15.06.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 104
Hm seninki bariz koyu cikmis benimki koyulasirmi yoksa bugun cikmasi gerekiyormuydu

valla 3 yıl olcak evleneli olmuyor hala aşılama yaptrdık tüp bebek yaptrdık olmadı artık iş şansa kaldı...
Ay ne bilim benim yum gunu 12. Gun doktor 14 idealidir erken seninki demisti sorun warmi peki sizde cnim rahim filmi cektirdin mi benimde bir ay sonra bir yil bitck film dusunuyorum

Testindeki cizgi az ama yine d pempelik war sankim ben gecen ay adetim gecince yapmstm bu kadar bile dgldi yine d hamisler daha iyi yorumlar ben o asamaya hc gelemdm

vorones nabersin bebegm hc konusamiyoruz benim canim sikkin bu bebek olayina bu aya umutlu girdik nedn olmuyo hc olmuyckmi kafamda bin bir soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…