çizgiler genelde birbirlerine yakın dediğin gibi vücudunda lh hormonun yüksek sanırım ama en son test daha koyu gibi yumurtlama dönemin gelmiş sanırım gün aşırı ilişkiyi deneyin benceHanımlar merhaba, benimde ovulasyon testlerimi yorumlarmısınız kafam iyice karıştı..
17. günüm dr. gittim yumurtamın 12mm olduğunu pazar günü çatlar ancak dedi bana bir yardımcı olurmusunuz ?
Sizce çatlamış mı çatlayacak mı ?
Kuzum nasılsın ne alemdesin nasıl gidiyor testlertmm canım cumaya adet olurum pzt gunude testlerimi yaptırcam
çizgiler genelde birbirlerine yakın dediğin gibi vücudunda lh hormonun yüksek sanırım ama en son test daha koyu gibi yumurtlama dönemin gelmiş sanırım gün aşırı ilişkiyi deneyin bence
Benim testlerimde hep silikti hiç eşit çizgiyi yakalayamamıştım benimde vücudumda lh düşüktü sanırım yani herkesin bir olmuyor bugünkü koyuluk gayet güzel bugünü değerlendirin yarın azda olsa silikleşme olursa yarınıda boş geçmeyin benceCuma başladım gün aşırıya ama inşallah tutar..
Buarada adaşız hem bizim hem kocişlerin adlarındann
Benim testlerimde hep silikti hiç eşit çizgiyi yakalayamamıştım benimde vücudumda lh düşüktü sanırım yani herkesin bir olmuyor bugünkü koyuluk gayet güzel bugünü değerlendirin yarın azda olsa silikleşme olursa yarınıda boş geçmeyin benceisimler ne güzel denk gelmiş
Belirsizlik çok yoruyor insanı inşallah sende bekleyen herkeste en yakın zamanda alırlar müjdeyiUsandımm ya testlerden artık
Neyse ben bugün yarın sonra gün aşırı bi çalışayım şu yoğun dönemi..
iyiyim kuzum sen nasılsın bebişimz nasıl :) kuzum ben hala sallamasyon dönemindeyimKuzum nasılsın ne alemdesin nasıl gidiyor testler
İyiyiz canım benim perşembe kalbini duyduk 3 hafta sonrasını bekliyoruz o zaman çağırdı doktor çok rahat geçiyor herşey ne bulantı ne kusma ne halsizlik hiçbirşeyim yok bebiş sağolsun hiç üzmüyor iyi mi kötü mü bilemedim valla,valla dikkat et ne yum.takibi ne doğru dürüst ilişki olmadan geldi büyük sürpriz yaptı sanada öyle olmasıniyiyim kuzum sen nasılsın bebişimz nasıl :) kuzum ben hala sallamasyon dönemindeyimtestler yapıyom ama asıl maksadım öğrenmek ne nasıl oluyor herşeyi yeni yeni öğrendiğim için ovu testlerine yönelik çalışma olmuyo ama bu ay yine aynı şekilde ovuya bağlı kalmadan ilşki olmasına rağmen yumurtlamayı denk getirmişiz
ayyy ne güzel maşallah maşallah hep böyle devam etsn canım :) kuzu valla ben zaten vajınısmusu yeneli 2.5 ay oldu hani balayı ayında gibiyiz :) gelirse tabiki mutlu olurum gelmezsede üzülmem hayırlısı diyorum artıkİyiyiz canım benim perşembe kalbini duyduk 3 hafta sonrasını bekliyoruz o zaman çağırdı doktor çok rahat geçiyor herşey ne bulantı ne kusma ne halsizlik hiçbirşeyim yok bebiş sağolsun hiç üzmüyor iyi mi kötü mü bilemedim valla,valla dikkat et ne yum.takibi ne doğru dürüst ilişki olmadan geldi büyük sürpriz yaptı sanada öyle olmasın
Insallahhhhh... sende saglikla hayirla alirsin insallah kucagina bebisini.. buarada eve geldim tekrar test yaptim 5 dk dolmadan ayni cizgi ciktiiiiBelirsizlik çok yoruyor insanı inşallah sende bekleyen herkeste en yakın zamanda alırlar müjdeyi
Hm seninki bariz koyu cikmis benimki koyulasirmi yoksa bugun cikmasi gerekiyormuyduYumurtlamadan sonra yaptın sanırım bu testi,bayanların vücudunda lh hormonu hep bulunurmuş o yüzden bu şekilde silik çıkması normal genelde adete 2-3 gün kala her iki çizgininde koyuluğu eşitse hamilelikten şüpheleniliyor bende ov.testiyle öğrendim gebeliğimi ama her iki çizgide çok koyuydu ama herkesin değerleri aynı değildir inşallah hamilesindir benim gebeliği öğrendiğim ov.testim buydu canımEki Görüntüle 1562967
valla 3 yıl olcak evleneli olmuyor hala aşılama yaptrdık tüp bebek yaptrdık olmadı artık iş şansa kaldı...Cok iyi cnim 14 gunde yumurtlamak en ideali gebelik sansn cok
evet fotoda tam belli değil ama 14.gün yumurtlama günüydü bakalım hayırlısı o günü değerlendirdikBulanık çıkmış da 14. Gun yum . Günü sanırsam. Haydi rastgelsin inşallah
Yaptir canim icinde suphe kalmasin hormon testi bi kan aliyolar o kadar degerlerin ne durumda ogreniriztmm canım cumaya adet olurum pzt gunude testlerimi yaptırcam
Ay ne bilim benim yum gunu 12. Gun doktor 14 idealidir erken seninki demisti sorun warmi peki sizde cnim rahim filmi cektirdin mi benimde bir ay sonra bir yil bitck film dusunuyorumvalla 3 yıl olcak evleneli olmuyor hala aşılama yaptrdık tüp bebek yaptrdık olmadı artık iş şansa kaldı...
Testindeki cizgi az ama yine d pempelik war sankim ben gecen ay adetim gecince yapmstm bu kadar bile dgldi yine d hamisler daha iyi yorumlar ben o asamaya hc gelemdmMrb arkadaslar gecen yil haziran ayindan beri cocuk istiyoruz ama olmuyor hic hamile kalamadim nette gezinirken bu siteyi buldum ovulasyon testi aldim bugun elime ulasti adetlerim duzenlidir yumurtladigim gunu farkettim o gun iliski oldu ve diger gun adetim persembe yada cuma gelecek tam hatirlamiyorum bugun testim geldi kargoyla gebelik olsa cikiyomus yumurta testinde bende yaptim kizlar bilen yardim etsin ne olur
hiç olmayacakmı diye düşünme canım elbette vardır bi zamanı o zamanda yakın bence az sabırvorones nabersin bebegm hc konusamiyoruz benim canim sikkin bu bebek olayina bu aya umutlu girdik nedn olmuyo hc olmuyckmi kafamda bin bir soru
hadi inşallah diyelim o zamanCesaret edemem ki(1 senedir her ay oldu diyip adet gormek kotu bir durum hastaneye ancak iki gun gecikme olunca gidebilirm
Bu gunlerde hc sabrim kalmadi ya sen cok sakinsn kuzum ewleneli bendn cok olmus ben bebek olsun bu ewde istyrm hemen:)hiç olmayacakmı diye düşünme canım elbette vardır bi zamanı o zamanda yakın bence az sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?