- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
sakın değilde sabır taşıyımdır :)))) kuzum evleneli temmuzda 2 yıl olcakta ilişki olalı 3 ay olmadı :))Bu gunlerde hc sabrim kalmadi ya sen cok sakinsn kuzum ewleneli bendn cok olmus ben bebek olsun bu ewde istyrm hemen:)
Cok kotu ben evlenince d 2 ay iliski olmadi wajinusmus yazilarini az okumadm egzersiz felan cok sacma parmak la iyy doktora gtmstm ben 25 gunluk ewlykn duwar war icimd die :) siz nasl durdnz o kadar zaman hc iliski olmadimi biz cok uzulmustuk bu ne degsik bi durum diye cabuk atlattk kas gewseti iki sinir hapi icmistm o gece 5 6 saat calsip sonuca ulastksakın değilde sabır taşıyımdır :)))) kuzum evleneli temmuzda 2 yıl olcakta ilişki olalı 3 ay olmadı :))
yok kuzum 1.5 yıl boyunca hç ilişki olmadı her denemede hüsran eşimin desteği bu süreci atlatmamı sağladı bende dediğin şeyleri çok denedim ama olmadı özel bir klinikte tedavi oldum en sonunda kurtuldum çok şükürCok kotu ben evlenince d 2 ay iliski olmadi wajinusmus yazilarini az okumadm egzersiz felan cok sacma parmak la iyy doktora gtmstm ben 25 gunluk ewlykn duwar war icimd die :) siz nasl durdnz o kadar zaman hc iliski olmadimi biz cok uzulmustuk bu ne degsik bi durum diye cabuk atlattk kas gewseti iki sinir hapi icmistm o gece 5 6 saat calsip sonuca ulastk
canım rahm filmi de çektrdim histeroskopide yaptrdım sebepsiz dyorlar hiçbir sorun yok eşimde de bende deAy ne bilim benim yum gunu 12. Gun doktor 14 idealidir erken seninki demisti sorun warmi peki sizde cnim rahim filmi cektirdin mi benimde bir ay sonra bir yil bitck film dusunuyorum
Bu sebebsizlik daha kotu galiba allah sabir versin tum bekleyenlerecanım rahm filmi de çektrdim histeroskopide yaptrdım sebepsiz dyorlar hiçbir sorun yok eşimde de bende de
Canim bu test hamile oldugunu gostermez. Bende ov. Testiyle ogrenmstm ama daha koyuydu duzenli yapmaya devam et koyulasma devam ederse hamile olma ihtimalin cok yüksek olur.Mrb arkadaslar gecen yil haziran ayindan beri cocuk istiyoruz ama olmuyor hic hamile kalamadim nette gezinirken bu siteyi buldum ovulasyon testi aldim bugun elime ulasti adetlerim duzenlidir yumurtladigim gunu farkettim o gun iliski oldu ve diger gun adetim persembe yada cuma gelecek tam hatirlamiyorum bugun testim geldi kargoyla gebelik olsa cikiyomus yumurta testinde bende yaptim kizlar bilen yardim etsin ne olur
evet canım sebepsiz bence daha kötü bi neden bulamıyorlarBu sebebsizlik daha kotu galiba allah sabir versin tum bekleyenlere
Cocuk olmadan evlilikte manasiz geliyor artik bana asilama da olmadi dimi allah vermeyince vermiyor demkki etrafimda cocugu olmayanda yok bir iki denemde hamile kaliyolarevet canım sebepsiz bence daha kötü bi neden bulamıyorlar
Ben de bu yaz sonu düşünüyorum rahim filmi nasıl zor mu .yapması. .uf hiç gerek kalmasa keşke . Tedavi değil hem araştırma niyetlı oluyo dimicanım rahm filmi de çektrdim histeroskopide yaptrdım sebepsiz dyorlar hiçbir sorun yok eşimde de bende de
Ay Tobe hiç öyle düşünmüyorum. Çocuk olmasa da olur . Kocam eşim ben ona o bana çocuk oluruz. Mana için bebek şart değil . Huzur olsun yeter ki.Cocuk olmadan evlilikte manasiz geliyor artik bana asilama da olmadi dimi allah vermeyince vermiyor demkki etrafimda cocugu olmayanda yok bir iki denemde hamile kaliyolar
Sanırım bizimki de sebepsizevet canım sebepsiz bence daha kötü bi neden bulamıyorlar
Tam bi aile olamadk hep bisi eksik gbi geliyor bana cocuk olup huzur olmamasida elbet kotuSanırım bizimki de sebepsiz
Adet oncesi akintim basladi bu ayda tirt[/QUOTE Alıştıkvalla. Hayırlısı
rabbim başka dert vermesin inşallah bizlerinde olur aşılamada olmadı tüp bebekte ilki tutmadı temmuzda dondurulmuş embriyo transferi yaptırcaz...Cocuk olmadan evlilikte manasiz geliyor artik bana asilama da olmadi dimi allah vermeyince vermiyor demkki etrafimda cocugu olmayanda yok bir iki denemde hamile kaliyolar
rahim filmi 3-5 dakikalık birşey yani çokta sıkıntılı geçmiyor ağrı eşiğinede bağlı biraz..niyetliykende olur ama ben aç gitmiştim işlemden sonra başm döndü istifar etmştim yani kişiden kişiye değişiyor...Ben de bu yaz sonu düşünüyorum rahim filmi nasıl zor mu .yapması. .uf hiç gerek kalmasa keşke . Tedavi değil hem araştırma niyetlı oluyo dimi
Ben hiç alttan muayene falan da olmadım da çok çekiniyor ve korkuyorum. Bayramdan sonra giderim galiba .rabbim başka dert vermesin inşallah bizlerinde olur aşılamada olmadı tüp bebekte ilki tutmadı temmuzda dondurulmuş embriyo transferi yaptırcaz...
rahim filmi 3-5 dakikalık birşey yani çokta sıkıntılı geçmiyor ağrı eşiğinede bağlı biraz..niyetliykende olur ama ben aç gitmiştim işlemden sonra başm döndü istifar etmştim yani kişiden kişiye değişiyor...
ilk bikaç muaynede tedirgin oluyorsun ama sonra alışıyorsun inşallah bunlara gerek kalmadan olur yaş kaç nerelisin :)Ben hiç alttan muayene falan da olmadım da çok çekiniyor ve korkuyorum. Bayramdan sonra giderim galiba .
Ben uc ay yumurta takibi yaptrdm ayda iki kez alttan bktirdm ilkinde bagrdm walla sonra citim cikmadi wajinal ultrasn en guzeli zatenilk bikaç muaynede tedirgin oluyorsun ama sonra alışıyorsun inşallah bunlara gerek kalmadan olur yaş kaç nerelisin :)
Kimse yazmiyor artik cnimbizim kızçeler tatil modunamı girdi acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?