ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hu hu kizlarrrrr ben geldim :) ev ara eşya al derdine düşünce giremedim hiç topige napiyosunuz okuyamadim geçmişi umarım herseyden önce moraliniz yüksektir. .en büyük düşman stres cunku

Selam kızlar nabersiniz. Ayşecim bağrın merak ettim varmı gelen giden. İnşallah gelmez de güzel haberini alırız. Benimde akıntım başladı 3-4gündür. Olmazdı hiç hadi hayırlısı. Dua edelim birbirimize.

Cnim yarin bekliyorm adet sancim dun basladi iki tane d yeni sivilcem cikti umut kalmadi bende senin adt ne zamandi

bbende pek geçmedi etkiler canım. Belki de kendi mide bulantılarım da basladi bilemiyorum. Hiçbir şey yiyemez oldum. Cumartesi kalp atislarina gidicez hapı da bıraktirsa keşke. Sen kalbi duydun mu?
Bende pazartwsi duydum canim girdum de pit pit harewt edyrdu kalbinin oldugu yee sanirim doktor gosterdi ben kac gundr serumlarla duruyorum cok asiri kusmalarim oluyor nasil olucek bilmiyorum ama insallah uzun surmez cunku kilo verdim bir an once gecsin istyrum bulantilar

aaa çok geçmiş olsun canım umarım . sen de bebiş de iyisindir şimdi. annesini üzmez o minişşş

Hu hu kizlarrrrr ben geldim :) ev ara eşya al derdine düşünce giremedim hiç topige napiyosunuz okuyamadim geçmişi umarım herseyden önce moraliniz yüksektir. .en büyük düşman stres cunku
kuzummm moraller bozuk yahu . regl kiminde kapıda . ben de hala mevcut 2 güne gönderirim gider. ama biliom gene gelir gıcık . aman gelsin p.tesi tatile gidiom . önce misafirlik tabi . umarım herşey iyi olur . sen nasılsın . ankara da mı yaşayacaksınız

Kıyamam kuzum benim ya..hep dua ediyorum senin için,Rabbim en kisa zamanda gonlundeki arzuyu gerçekleştirir. . Es durumu atamalariyla ilgili gelişmeler olacak gibi sanırım tayin olabilecegim :) zaten en kötü ocakta Ankaradayım

Merhaba arkadaslar reglimden hemen once kimyasal gebelik yasadim,yalniz kanda çok erken öğrendim değerinde çok yükselmeden geri düşüşe geçti , regl günüm şaşmadı, yalniz bir sıkıntim var, bitti sanıyorum 24 saat bir şey yok , doktor muayenesinden sonra veya cinsel birleşmeden sonra peceteye pembe kan geliyor. şimdi yine yok. Neyse benim ovulasyon hesaplayicilara gore 30 haziran 5. Temmuz arası yumurtlama günüm, 31 -32 günde bir oluyorum, ben reglimin 7. Günu lh testi yamaya başladım, simdi ilk yaptığım aşağıda ekte. En son bu çizgiyi gebeliklerimde görmüştüm, gerçekten çok heyecanlı. Her gün yapıp ekleyecegim. Umarım bu ay isteyen ve deneyen herkesin ki hayırlı ise olur.

Eklentiler

• IMG_20150625_151006.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 76
Bu arada gecen ay 18 haziranda olmam gereken reglde yani, 1-2 mayis yumurtlama tarihimdi tahminimce akintim da oyle gosteriyordu, o ara olan iliskiden sonra hecmeyen kasik agrisi ile 6 haziranda doktor kontrolüne gittim, kand baktı ve gebelik yok tabi ama 10 haziranda başka doktor baktı agrim gelmeyince , yine kan testinde çıkmadıama 15 haziranda yanireglimden 3-4 gün önce kanda cikti. Demem o ki erkenden test yapıp hayal kırıklığı yasamayin.

Aysecim benim de bugün yarın gelir. Ovulasyon testi Yaptım silik bile çıkmadı. Sabaha bıkmadım gebelik testi yaptım. Tabiki o da negatif. Stresten regl olamıyorum bazen. O Yüzden yaptım gebelik testini. Umutlarım tükendi bu ay çok üzgünüm. Kimyasaldan sonra toparlanamadım. Hersey Allahtan tabiki. Inşallah bekletmeden verir hayırlı sağlıklı evlatlarımızı tüm isteyenlere.

Ben de diyorum nerelerde bu kız. Geçmiş olsun canim. Serum alacak kadar değil henüz ama ben de çok kötüyüm. Kilo verdim. Hiçbir şey yiyemiyorum ki. Sütmus balikmis yumurtamis hikaye oldu hepsi. Adını bile duyarım yok. Yarın kalp için gidicez biz de. Inşallah geçer bi an once bulantilar. Zormuş cok

Geçen gün duydum ki 3 yıl şartı aranmicakmis. Akljma geldin.Gozun aydibak bebis kismetiyle geldi. Babasından ayrı kalmak istemiyor. Bizde durumlar acayip. Bulantilar kusmalar. ....

Ben bu ay deneyecegim ama tam yumurtlama zamanının ardından eşimden ayrı memlekete gideceğim, bir haftaya donup, reglimden 2 gün önce yurt dışına çikacagiz, yanımda gebelik testi goturmeyecegim, döndüğümde hala olmaz ise, yani reglimden tam 7 gun geçmiş olacak, o zaman kan testi yaptiririm.

İnşallah hem sana hem burada ümitle bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda nasip eder rabbim canım

Bu da reglim 8. Günü yaptığım testim

Eklentiler

• IMG_20150626_163101.webp
    20 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…