- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
bu aralar azaldıkmı neKimse yazmiyor artik cnim
Cogunluk hamile o forumlara takiliyor bizlerind artk umudu kalmadi morallar bozukbu aralar azaldıkmı ne
Cnim yarin bekliyorm adet sancim dun basladi iki tane d yeni sivilcem cikti umut kalmadi bende senin adt ne zamandiSelam kızlar nabersiniz. Ayşecim bağrın merak ettim varmı gelen giden. İnşallah gelmez de güzel haberini alırız. Benimde akıntım başladı 3-4gündür. Olmazdı hiç hadi hayırlısı. Dua edelim birbirimize.
Bende pazartwsi duydum canim girdum de pit pit harewt edyrdu kalbinin oldugu yee sanirim doktor gosterdi ben kac gundr serumlarla duruyorum cok asiri kusmalarim oluyor nasil olucek bilmiyorum ama insallah uzun surmez cunku kilo verdim bir an once gecsin istyrum bulantilarbbende pek geçmedi etkiler canım. Belki de kendi mide bulantılarım da basladi bilemiyorum. Hiçbir şey yiyemez oldum. Cumartesi kalp atislarina gidicez hapı da bıraktirsa keşke. Sen kalbi duydun mu?
ay ben baktım gene dertli dertli düşünür oldum bebiş işini tekrar diyet forumlarına yöneldim . burda stres yapıom bazenKimse yazmiyor artik cnim
aaa çok geçmiş olsun canım umarım . sen de bebiş de iyisindir şimdi. annesini üzmez o minişşşBende pazartwsi duydum canim girdum de pit pit harewt edyrdu kalbinin oldugu yee sanirim doktor gosterdi ben kac gundr serumlarla duruyorum cok asiri kusmalarim oluyor nasil olucek bilmiyorum ama insallah uzun surmez cunku kilo verdim bir an once gecsin istyrum bulantilar
kuzummm moraller bozuk yahu . regl kiminde kapıda . ben de hala mevcut 2 güne gönderirim gider. ama biliom gene gelir gıcık . aman gelsin p.tesi tatile gidiom . önce misafirlik tabi . umarım herşey iyi olur . sen nasılsın . ankara da mı yaşayacaksınızHu hu kizlarrrrr ben geldim :) ev ara eşya al derdine düşünce giremedim hiç topigenapiyosunuz okuyamadim geçmişi umarım herseyden önce moraliniz yüksektir. .en büyük düşman stres cunku
Kıyamam kuzum benim ya..hep dua ediyorum senin için,Rabbim en kisa zamanda gonlundeki arzuyu gerçekleştirir. . Es durumu atamalariyla ilgili gelişmeler olacak gibi sanırım tayin olabilecegim :) zaten en kötü ocakta Ankaradayımkuzummm moraller bozuk yahu . regl kiminde kapıda . ben de hala mevcut 2 güne gönderirim gider. ama biliom gene gelir gıcık . aman gelsin p.tesi tatile gidiom . önce misafirlik tabi . umarım herşey iyi olur . sen nasılsın . ankara da mı yaşayacaksınız
Ben de diyorum nerelerde bu kız. Geçmiş olsun canim. Serum alacak kadar değil henüz ama ben de çok kötüyüm. Kilo verdim. Hiçbir şey yiyemiyorum ki. Sütmus balikmis yumurtamis hikaye oldu hepsi. Adını bile duyarım yok. Yarın kalp için gidicez biz de. Inşallah geçer bi an once bulantilar. Zormuş cokBende pazartwsi duydum canim girdum de pit pit harewt edyrdu kalbinin oldugu yee sanirim doktor gosterdi ben kac gundr serumlarla duruyorum cok asiri kusmalarim oluyor nasil olucek bilmiyorum ama insallah uzun surmez cunku kilo verdim bir an once gecsin istyrum bulantilar
Geçen gün duydum ki 3 yıl şartı aranmicakmis. Akljma geldin.Gozun aydiKıyamam kuzum benim ya..hep dua ediyorum senin için,Rabbim en kisa zamanda gonlundeki arzuyu gerçekleştirir. . Es durumu atamalariyla ilgili gelişmeler olacak gibi sanırım tayin olabilecegim :) zaten en kötü ocakta Ankaradayım
İnşallah hem sana hem burada ümitle bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda nasip eder rabbim canımAysecim benim de bugün yarın gelir. Ovulasyon testi Yaptım silik bile çıkmadı. Sabaha bıkmadım gebelik testi yaptım. Tabiki o da negatif. Stresten regl olamıyorum bazen. O Yüzden yaptım gebelik testini. Umutlarım tükendi bu ay çok üzgünüm. Kimyasaldan sonra toparlanamadım. Hersey Allahtan tabiki. Inşallah bekletmeden verir hayırlı sağlıklı evlatlarımızı tüm isteyenlere.
Yazina amin demek istedim. Umarım ben de tekrardan yazarım hamileyim diye. Bir ay sure bakalım ne olacak.İnşallah hem sana hem burada ümitle bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda nasip eder rabbim canım
İnşallah tez zamanda yazabilirsin bu topiğin en başından beri buradayım herkesin müjdeli haberini almadan bırakmamYazina amin demek istedim. Umarım ben de tekrardan yazarım hamileyim diye. Bir ay sure bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?