ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

m3rv3_gkn, post: 41542135, member: 583476"]İnşallah tez zamanda yazabilirsin bu topiğin en başından beri buradayım herkesin müjdeli haberini almadan bırakmam [/QUOTE]
İnsallah Gun gun atacagim ovulasyonu siz de bana yardimci olun, bu konuda tecrubesizim :)

İnşallah, ben de sizden yardim istiyorum ovulasyon testi ilk defa kullananlardan im, gün gün ekleyecegim ffotoğrafı ne zaman ne yapmam gerek yonlendirme istiyorum :)

Geçen gün duydum ki 3 yıl şartı aranmicakmis. Akljma geldin.Gozun aydibak bebis kismetiyle geldi. Babasından ayrı kalmak istemiyor. Bizde durumlar acayip. Bulantilar kusmalar. ....
Evet nagişim sanırım babamiza ömür boyu ayrilmamacasina kavusacagiz..rabbim yavrumun yüzüne güldü şükürler olsun :)

Kızlar reglim devam ediyor . Yeni yum günü 2 si 3 ü gibi bakalım . Misafirlikte olucaz.. sahurda da uyumuyoruz nasıl olucak bilmiom .

Son="vorones, post: 41545559, member: 566866"]Kızlar reglim devam ediyor . Yeni yum günü 2 si 3 ü gibi bakalım . Misafirlikte olucaz.. sahurda da uyumuyoruz nasıl olucak bilmiom .[/QUOTE]
Dongun benden kisa ama sanirim yumurtlama zamanlarimiz ayni, bu da dwmek oluyor ki, ayni zamani bekleyecegiz :)

vogozo adınıza çok sevindim, ben oğlum doğduğunda bir yaşına kadar eşinden ayrı yaşadım, şubat es durumuyla tekrar istanbul'a döndüm.

Kızlar reglim devam ediyor . Yeni yum günü 2 si 3 ü gibi bakalım . Misafirlikte olucaz.. sahurda da uyumuyoruz nasıl olucak bilmiom .
Vorones benim umudm kalmadi artik doktora gitmeyi dusunuyorum nasl etsem ne zaman gtsem ona karar veremiyorum moralim cok bozuk hep uzulurdum ama bu ay son sans demistikya off offf

Vorones benim umudm kalmadi artik doktora gitmeyi dusunuyorum nasl etsem ne zaman gtsem ona karar veremiyorum moralim cok bozuk hep uzulurdum ama bu ay son sans demistikya off offf
Noldu canım geldi mi ki reglin. Benim bugün tam günüm ama hiç bişey yok bende ne Ağrı ne sızı. Galiba kimyasal Yüzünden döngüm şaşacak. Hiç stres yapma tatlım. Regln 3. Günü bi git hormonlarına bakılsın. Zaten sonuca göre Dr. Yönlendirir. Öyle iyi bir yer bulayım diye de acele etme bence olduğun il nereyse en büyük hastanesine git. Ben geçen ay öyle yaptım. Hormonlarım çok iyi çıktı şükür. Pko etkilemiyor artık seni dediler. Öyle mutlu oldumki. O psikolojiyle rahattım ve oldu. Kimyasal da olsa mutlu oldum. Demekki oluyo diye. Oğluma aşılama ile hamile kalmıştım çünkü. Bir de benim abim kadın doğum uzmanı ama başka şehirde. Ona hiç söylemedim bu sefer çocuk istediğimi. Çünkü bana hep söylediği şey stres yapma, glukophage iç ve zayıfla.aşılama ile olan hamileliklere doğal yolla olma ihtimali yüksekmiş. Şimdi ben önüme bakıyorum. Hayırlısı olur inş. Bide sana şunu söyleyim cnm. Ilk hamileliğimde tam 1bucuk yıl uğraştım. Abim o dönemde ankaradaydı. Tüm tedavimi o yaptı. 3. Aşılamamda tuttu. Ikincide oldu mu diye kan verdim ve olmadığını duyunca Dünyam yıkıldı. Ordaki bir hemşire dedikçi bana bir elmaya 7 kişi 7 tane Meryem Suresi okusun toplam 49 olacak, aşılama olacağı gün yarısını sen yarısını eşin yesin. Çok inandım ve oldu. Yine yapıcın ama 7 Kişiyi bulamamki söylemiyorum kimseye çocuk istediğimi. Benle eşim okuyacz inş. Ay çok yazdım kusuruma bakmayın.

aaa çok geçmiş olsun canım umarım . sen de bebiş de iyisindir şimdi. annesini üzmez o minişşş
Cokkk sagol canimmm cok kötüyum inanki kusmaktan bogazlarim yirtiliyor sanki cok kotu gece iykdan uyamip kusuyorum saabah uyanip kusuyorum her an bulanti ne zaman gececek bilmiyorum da

Hemde ne kaadar zor sanirim.ben son hatlerine kadar yasiyorum anne olmak kolay degilmis rabbim sabir versin bulanti ve kusmaktan migdeme bisey girmiyor ama bos bos kusmaya calisiyorum sabir sabir sabir bebisler bize biraz naz ve eziyet edicek gibi

vogozo adınıza çok sevindim, ben oğlum doğduğunda bir yaşına kadar eşinden ayrı yaşadım, şubat es durumuyla tekrar istanbul'a döndüm.
Çok teşekkür ederim..çok zor valla eşinden ayrı kalmak hele yavrun dünyaya geldikten sonra çok daha zordur eminim..inşallah rabbim bizi ayirmayacak

Cokkk sagol canimmm cok kötüyum inanki kusmaktan bogazlarim yirtiliyor sanki cok kotu gece iykdan uyamip kusuyorum saabah uyanip kusuyorum her an bulanti ne zaman gececek bilmiyorum da
Hadi yaaa. Çok üzüldüm . Ne ilginç ama ya. Hastalık ister mi insan. Bebis gelsin de kusup hasta olmak istiyor insan

Çok teşekkür ederim..çok zor valla eşinden ayrı kalmak hele yavrun dünyaya geldikten sonra çok daha zordur eminim..inşallah rabbim bizi ayirmayacak
Ben sırf öyle ayrı kalmak istemediğim den hiç hamilelik düşünmemiştim ondan ertelemistim . Askerliği bedelli yapınca şimdi istiyoz bebis gelmio

Son="vorones, post: 41545559, member: 566866"]Kızlar reglim devam ediyor . Yeni yum günü 2 si 3 ü gibi bakalım . Misafirlikte olucaz.. sahurda da uyumuyoruz nasıl olucak bilmiom .
Dongun benden kisa ama sanirim yumurtlama zamanlarimiz ayni, bu da dwmek oluyor ki, ayni zamani bekleyecegiz :)[/QUOTE]
Evet ya benimm kısa 25 günde bir oluyir.

Şimdi regl misin peki. Ben ağustos gibi düşünüyorm. Eşim de problem olabilir ya .. önce ona baktircam bida. Bilmiom artık . Kendim de rahim filmi smear testi neyin çektirsem. Olmadı zaman yetmez se kış in burda asilama yaptıririm ailemden habersiz .. O da olmasa gelecek yaz tüp bebek falan arastircam. Yani olmaz die bişi yok. Kafanı rahatlat. Sperm var yumurtà var şükür en azından bunları biliyoruz

Kizlar napiyonuz 2 gun once oylesine ovu testi yapm dedim baktim ikinci cizgide belirginlesti elim ayagim dolandi kardesime gosterdim oda arkadaslarina millet ayaga kalkti hamile diye sabahina gebelik testi yptim net tek cizgi bugunde adet oldum (( ilk hamileysem diye oturdum agladim daha cok erken diye simdide uzuldum biraz

A
Allaha sukur kuzum tip ilerledi caninizi sikmayin illaki olur biraz zmn sadece

Merhaba arkadaşlar ben ovulasyon testini günlük ekliyordum ya onları birleştirdim simdi gittikçe koyulaşacak ve esitlenecek değil mi ben her gün ilk 5 dk içindeo olanı cekiyorum bana gore koyulaşıyor gittikçe, belki 4-5 güne yakalarim gibi geldi. Normalde 30 haziran ile 5 temmuz yumurtlama görünüyor takvimde. Yardımcı olur musunuz.

Eklentiler

• 20150627024255.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 20150627024255.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 38
İlki reglin 7/si sonra sırasıyla regkin 8. Günü ve 9./günü yani bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…