Evet nagişim sanırım babamiza ömür boyu ayrilmamacasina kavusacagiz..rabbim yavrumun yüzüne güldü şükürler olsun :)Geçen gün duydum ki 3 yıl şartı aranmicakmis. Akljma geldin.Gozun aydibak bebis kismetiyle geldi. Babasından ayrı kalmak istemiyor. Bizde durumlar acayip. Bulantilar kusmalar. ....
Vorones benim umudm kalmadi artik doktora gitmeyi dusunuyorum nasl etsem ne zaman gtsem ona karar veremiyorum moralim cok bozuk hep uzulurdum ama bu ay son sans demistikya off offfKızlar reglim devam ediyor . Yeni yum günü 2 si 3 ü gibi bakalım . Misafirlikte olucaz.. sahurda da uyumuyoruz nasıl olucak bilmiom .
Noldu canım geldi mi ki reglin. Benim bugün tam günüm ama hiç bişey yok bende ne Ağrı ne sızı. Galiba kimyasal Yüzünden döngüm şaşacak. Hiç stres yapma tatlım. Regln 3. Günü bi git hormonlarına bakılsın. Zaten sonuca göre Dr. Yönlendirir. Öyle iyi bir yer bulayım diye de acele etme bence olduğun il nereyse en büyük hastanesine git. Ben geçen ay öyle yaptım. Hormonlarım çok iyi çıktı şükür. Pko etkilemiyor artık seni dediler. Öyle mutlu oldumki. O psikolojiyle rahattım ve oldu. Kimyasal da olsa mutlu oldum. Demekki oluyo diye. Oğluma aşılama ile hamile kalmıştım çünkü. Bir de benim abim kadın doğum uzmanı ama başka şehirde. Ona hiç söylemedim bu sefer çocuk istediğimi. Çünkü bana hep söylediği şey stres yapma, glukophage iç ve zayıfla.aşılama ile olan hamileliklere doğal yolla olma ihtimali yüksekmiş. Şimdi ben önüme bakıyorum. Hayırlısı olur inş. Bide sana şunu söyleyim cnm. Ilk hamileliğimde tam 1bucuk yıl uğraştım. Abim o dönemde ankaradaydı. Tüm tedavimi o yaptı. 3. Aşılamamda tuttu. Ikincide oldu mu diye kan verdim ve olmadığını duyunca Dünyam yıkıldı. Ordaki bir hemşire dedikçi bana bir elmaya 7 kişi 7 tane Meryem Suresi okusun toplam 49 olacak, aşılama olacağı gün yarısını sen yarısını eşin yesin. Çok inandım ve oldu. Yine yapıcın ama 7 Kişiyi bulamamki söylemiyorum kimseye çocuk istediğimi. Benle eşim okuyacz inş. Ay çok yazdım kusuruma bakmayın.Vorones benim umudm kalmadi artik doktora gitmeyi dusunuyorum nasl etsem ne zaman gtsem ona karar veremiyorum moralim cok bozuk hep uzulurdum ama bu ay son sans demistikya off offf
Cokkk sagol canimmm cok kötüyum inanki kusmaktan bogazlarim yirtiliyor sanki cok kotu gece iykdan uyamip kusuyorum saabah uyanip kusuyorum her an bulanti ne zaman gececek bilmiyorum daaaa çok geçmiş olsun canım umarım . sen de bebiş de iyisindir şimdi. annesini üzmez o minişşş
Hemde ne kaadar zor sanirim.ben son hatlerine kadar yasiyorum anne olmak kolay degilmis rabbim sabir versin bulanti ve kusmaktan migdeme bisey girmiyor ama bos bos kusmaya calisiyorum sabir sabir sabir bebisler bize biraz naz ve eziyet edicek gibiBen de diyorum nerelerde bu kız. Geçmiş olsun canim. Serum alacak kadar değil henüz ama ben de çok kötüyüm. Kilo verdim. Hiçbir şey yiyemiyorum ki. Sütmus balikmis yumurtamis hikaye oldu hepsi. Adını bile duyarım yok. Yarın kalp için gidicez biz de. Inşallah geçer bi an once bulantilar. Zormuş cok
Çok teşekkür ederim..çok zor valla eşinden ayrı kalmak hele yavrun dünyaya geldikten sonra çok daha zordur eminim..inşallah rabbim bizi ayirmayacakvogozo adınıza çok sevindim, ben oğlum doğduğunda bir yaşına kadar eşinden ayrı yaşadım, şubat es durumuyla tekrar istanbul'a döndüm.
Hadi yaaa. Çok üzüldüm .Cokkk sagol canimmm cok kötüyum inanki kusmaktan bogazlarim yirtiliyor sanki cok kotu gece iykdan uyamip kusuyorum saabah uyanip kusuyorum her an bulanti ne zaman gececek bilmiyorum da
Ben sırf öyle ayrı kalmak istemediğim den hiç hamilelik düşünmemiştim ondan ertelemistim . Askerliği bedelli yapınca şimdi istiyoz bebis gelmioÇok teşekkür ederim..çok zor valla eşinden ayrı kalmak hele yavrun dünyaya geldikten sonra çok daha zordur eminim..inşallah rabbim bizi ayirmayacak
Dongun benden kisa ama sanirim yumurtlama zamanlarimiz ayni, bu da dwmek oluyor ki, ayni zamani bekleyecegiz :)[/QUOTE]Son="vorones, post: 41545559, member: 566866"]Kızlar reglim devam ediyor . Yeni yum günü 2 si 3 ü gibi bakalım . Misafirlikte olucaz.. sahurda da uyumuyoruz nasıl olucak bilmiom .
Şimdi regl misin peki. Ben ağustos gibi düşünüyorm. Eşim de problem olabilir ya .. önce ona baktircam bida. Bilmiom artık . Kendim de rahim filmi smear testi neyin çektirsem. Olmadı zaman yetmez se kış in burda asilama yaptıririm ailemden habersiz .. O da olmasa gelecek yaz tüp bebek falan arastircam. Yani olmaz die bişi yok. Kafanı rahatlat. Sperm var yumurtà var şükür en azından bunları biliyoruzVorones benim umudm kalmadi artik doktora gitmeyi dusunuyorum nasl etsem ne zaman gtsem ona karar veremiyorum moralim cok bozuk hep uzulurdum ama bu ay son sans demistikya off offf
AŞimdi regl misin peki. Ben ağustos gibi düşünüyorm. Eşim de problem olabilir ya .. önce ona baktircam bida. Bilmiom artık . Kendim de rahim filmi smear testi neyin çektirsem. Olmadı zaman yetmez se kış in burda asilama yaptıririm ailemden habersiz .. O da olmasa gelecek yaz tüp bebek falan arastircam. Yani olmaz die bişi yok. Kafanı rahatlat. Sperm var yumurtà var şükür en azından bunları biliyoruz
Allaha sukur kuzum tip ilerledi caninizi sikmayin illaki olur biraz zmn sadeceŞimdi regl misin peki. Ben ağustos gibi düşünüyorm. Eşim de problem olabilir ya .. önce ona baktircam bida. Bilmiom artık . Kendim de rahim filmi smear testi neyin çektirsem. Olmadı zaman yetmez se kış in burda asilama yaptıririm ailemden habersiz .. O da olmasa gelecek yaz tüp bebek falan arastircam. Yani olmaz die bişi yok. Kafanı rahatlat. Sperm var yumurtà var şükür en azından bunları biliyoruz
Tayinin ciktimi cnm ildisi olduyaÇok teşekkür ederim..çok zor valla eşinden ayrı kalmak hele yavrun dünyaya geldikten sonra çok daha zordur eminim..inşallah rabbim bizi ayirmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?