ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Dun oldum cnim dun bekliyordm zaten hormon testi iki kez yaptrdm bi aralik bi subat cok iyi demislerdi uc ayda yumurta takibi yaptrdm wajinal ultrasn ile yumurta buyuyordu sonrada adetin 17. Gunu gidiyordm catlamis gayet iyi diyordu ama sonuc yok 4 aydir hc gdip baktirmadm akisina biraktm guya

Oldum cnim dun geldi hala tam cozulmedi wc ye cikinca oluyor pet kirletmedm henuz sancimda fazla dun daha azdi esimden kaynaklanblr artk ona bktrcz ramazan olmayaydi

Hamileysem diye uzulunurmu kiz wahh :)

Oldum cnim dun geldi hala tam cozulmedi wc ye cikinca oluyor pet kirletmedm henuz sancimda fazla dun daha azdi esimden kaynaklanblr artk ona bktrcz ramazan olmayaydi
Neyse 2 güne çözülür . Olsun varsın. Yaa. Üzülme yelim hiç . Bizden kiymetli değil hiç birşey

Neyse 2 güne çözülür . Olsun varsın. Yaa. Üzülme yelim hiç . Bizden kiymetli değil hiç birşey
Kocamla kavga ettik test yaptr diyorm simdid orucum diyosun geleck ay bi bahane bulcksn yine ddm sonra hastaneyi aradm aksamda labaratuara vereblr snz diynce beyefndi bozuldu hazir dglm felan dio ya beni oyaliyosun iste dedm

Uzuluyorum ya elimd dgl o akinti olunca olmuyck diyorm ama yine d adeti gorunceye kadar bi umut oluyor ikimizind akintisi oluyoya adetten once ayniyiz seninle

Kocamla kavga ettik test yaptr diyorm simdid orucum diyosun geleck ay bi bahane bulcksn yine ddm sonra hastaneyi aradm aksamda labaratuara vereblr snz diynce beyefndi bozuldu hazir dglm felan dio ya beni oyaliyosun iste dedm
Kız yazıktır adamın üzerine gitme.. Ben üzülüyorum problem onda dié düşününce . Ne bilim ben de ise tedaviye katlanırz da. . Bi de geçen gün gördüm sonuç un yorum kısmında bi ifade vardı netten araştırdım ileri hareketLilk de sorun demekmis. Bi an da rahatladım tabi . Hani olmama sebebi bu ise . Çözüm bulunur .aksi durumda sebep bilmeden olmasi kotu birsey.. ve ben bu yorumü eşime söyleyemedim henüz. .tedaviye yakın söyleyecem hatta o doktora gidip yüzüne carpcam bu nu neden söylemedin hersey iyi dedin die

Uzuluyorum ya elimd dgl o akinti olunca olmuyck diyorm ama yine d adeti gorunceye kadar bi umut oluyor ikimizind akintisi oluyoya adetten once ayniyiz seninle
Evet ayniyizzz. Keşke aynı anda istediğimiz anda da hamis olsak .ne sevinirim ya senle aynı şeyleri yasamayi

Ürolojiye gidecek biliyorsun değil mı. Yazık o da gıcık bi muayene imiş actirip dokunarak yapilio muş . Destek ol psikolojik olarak esine

Ürolojiye gidecek biliyorsun değil mı. Yazık o da gıcık bi muayene imiş actirip dokunarak yapilio muş . Destek ol psikolojik olarak esine
Ay simdi gttk sadce sperm werdi labaratuarda doktor yoktu bkck sonucuda yarn alcz yine doktora gosteremycz cunku bireysel gttk bird sali gunu iliski oldu en son

Yok cnim biz adet olduk sende durum ne

Su mubarek ayda guzel haberini aliriz insallah cnm. Ben de gecende bi test yaptim ikinci cizgi silik de olsa cikti, ondan iki gun sonra yaptim ikinci cizgi yoktu. Bugun de adetim geceli 3 gun oluyo. Pazartesiyi bekliyorum oyle canim.

Su mubarek ayda guzel haberini aliriz insallah cnm. Ben de gecende bi test yaptim ikinci cizgi silik de olsa cikti, ondan iki gun sonra yaptim ikinci cizgi yoktu. Bugun de adetim geceli 3 gun oluyo. Pazartesiyi bekliyorum oyle canim.
Aa war bisiler o zaman cnim ndn daha cok test yapmadnki ayy bi nobetci eczane bulup uc test al bence ne beklyon daha

Aa war bisiler o zaman cnim ndn daha cok test yapmadnki ayy bi nobetci eczane bulup uc test al bence ne beklyon daha

Cnm gecen ay da 5 gun gecmisti ya ondan. Gerci su ilk testteki cizgi kafami karistirmiyo degil ama cok umutlanmak esimi de umutlandirmak istemiyorum. Pazartesiyi bekliyim dedim ondan, kirmizilar gelirse bi de yarin falan diye

biz sadce sperm verdik doktor yok bu saatte ozel hastaneye gttk ama kafamiza gore sonucu da gosteremycez nasl yorumluyczki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…