Dun oldum cnim dun bekliyordm zaten hormon testi iki kez yaptrdm bi aralik bi subat cok iyi demislerdi uc ayda yumurta takibi yaptrdm wajinal ultrasn ile yumurta buyuyordu sonrada adetin 17. Gunu gidiyordm catlamis gayet iyi diyordu ama sonuc yok 4 aydir hc gdip baktirmadm akisina biraktm guyaNoldu canım geldi mi ki reglin. Benim bugün tam günüm ama hiç bişey yok bende ne Ağrı ne sızı. Galiba kimyasal Yüzünden döngüm şaşacak. Hiç stres yapma tatlım. Regln 3. Günü bi git hormonlarına bakılsın. Zaten sonuca göre Dr. Yönlendirir. Öyle iyi bir yer bulayım diye de acele etme bence olduğun il nereyse en büyük hastanesine git. Ben geçen ay öyle yaptım. Hormonlarım çok iyi çıktı şükür. Pko etkilemiyor artık seni dediler. Öyle mutlu oldumki. O psikolojiyle rahattım ve oldu. Kimyasal da olsa mutlu oldum. Demekki oluyo diye. Oğluma aşılama ile hamile kalmıştım çünkü. Bir de benim abim kadın doğum uzmanı ama başka şehirde. Ona hiç söylemedim bu sefer çocuk istediğimi. Çünkü bana hep söylediği şey stres yapma, glukophage iç ve zayıfla.aşılama ile olan hamileliklere doğal yolla olma ihtimali yüksekmiş. Şimdi ben önüme bakıyorum. Hayırlısı olur inş. Bide sana şunu söyleyim cnm. Ilk hamileliğimde tam 1bucuk yıl uğraştım. Abim o dönemde ankaradaydı. Tüm tedavimi o yaptı. 3. Aşılamamda tuttu. Ikincide oldu mu diye kan verdim ve olmadığını duyunca Dünyam yıkıldı. Ordaki bir hemşire dedikçi bana bir elmaya 7 kişi 7 tane Meryem Suresi okusun toplam 49 olacak, aşılama olacağı gün yarısını sen yarısını eşin yesin. Çok inandım ve oldu. Yine yapıcın ama 7 Kişiyi bulamamki söylemiyorum kimseye çocuk istediğimi. Benle eşim okuyacz inş. Ay çok yazdım kusuruma bakmayın.
Oldum cnim dun geldi hala tam cozulmedi wc ye cikinca oluyor pet kirletmedm henuz sancimda fazla dun daha azdi esimden kaynaklanblr artk ona bktrcz ramazan olmayaydiŞimdi regl misin peki. Ben ağustos gibi düşünüyorm. Eşim de problem olabilir ya .. önce ona baktircam bida. Bilmiom artık . Kendim de rahim filmi smear testi neyin çektirsem. Olmadı zaman yetmez se kış in burda asilama yaptıririm ailemden habersiz .. O da olmasa gelecek yaz tüp bebek falan arastircam. Yani olmaz die bişi yok. Kafanı rahatlat. Sperm var yumurtà var şükür en azından bunları biliyoruz
Hamileysem diye uzulunurmu kiz wahh :)Kizlar napiyonuz 2 gun once oylesine ovu testi yapm dedim baktim ikinci cizgide belirginlesti elim ayagim dolandi kardesime gosterdim oda arkadaslarina millet ayaga kalkti hamile diye sabahina gebelik testi yptim net tek cizgi bugunde adet oldum(( ilk hamileysem diye oturdum agladim daha cok erken diye simdide uzuldum biraz
Ay ne bilim telasa kapildim daha erken gibi duuncelere kapildim fos cikti :))Hamiley uzulunurmu kiz wahh :)
Neyse 2 güne çözülür . Olsun varsın. Yaa. Üzülme yelim hiç . Bizden kiymetli değil hiç birşeyOldum cnim dun geldi hala tam cozulmedi wc ye cikinca oluyor pet kirletmedm henuz sancimda fazla dun daha azdi esimden kaynaklanblr artk ona bktrcz ramazan olmayaydi
Alemsin kız . Ben de aralıkta oturup aglamistim.1 gün gecikme olmuştu da . :)Ay ne bilim telasa kapildim daha erken gibi duuncelere kapildim fos cikti :))
Kocamla kavga ettik test yaptr diyorm simdid orucum diyosun geleck ay bi bahane bulcksn yine ddm sonra hastaneyi aradm aksamda labaratuara vereblr snz diynce beyefndi bozuldu hazir dglm felan dio ya beni oyaliyosun iste dedmNeyse 2 güne çözülür . Olsun varsın. Yaa. Üzülme yelim hiç . Bizden kiymetli değil hiç birşey
Uzuluyorum ya elimd dgl o akinti olunca olmuyck diyorm ama yine d adeti gorunceye kadar bi umut oluyor ikimizind akintisi oluyoya adetten once ayniyiz seninleNeyse 2 güne çözülür . Olsun varsın. Yaa. Üzülme yelim hiç . Bizden kiymetli değil hiç birşey
Kız yazıktır adamın üzerine gitme.. Ben üzülüyorum problem onda dié düşününce . Ne bilim ben de ise tedaviye katlanırz da. . Bi de geçen gün gördüm sonuç un yorum kısmında bi ifade vardı netten araştırdım ileri hareketLilk de sorun demekmis. Bi an da rahatladım tabi . Hani olmama sebebi bu ise . Çözüm bulunur .aksi durumda sebep bilmeden olmasi kotu birsey.. ve ben bu yorumü eşime söyleyemedim henüz. .tedaviye yakın söyleyecem hatta o doktora gidip yüzüne carpcam bu nu neden söylemedin hersey iyi dedin dieKocamla kavga ettik test yaptr diyorm simdid orucum diyosun geleck ay bi bahane bulcksn yine ddm sonra hastaneyi aradm aksamda labaratuara vereblr snz diynce beyefndi bozuldu hazir dglm felan dio ya beni oyaliyosun iste dedm
Evet ayniyizzz. Keşke aynı anda istediğimiz anda da hamis olsak .ne sevinirim ya senle aynı şeyleri yasamayiUzuluyorum ya elimd dgl o akinti olunca olmuyck diyorm ama yine d adeti gorunceye kadar bi umut oluyor ikimizind akintisi oluyoya adetten once ayniyiz seninle
Ürolojiye gidecek biliyorsun değil mı. Yazık o da gıcık bi muayene imiş actirip dokunarak yapilio muş . Destek ol psikolojik olarak esineKocamla kavga ettik test yaptr diyorm simdid orucum diyosun geleck ay bi bahane bulcksn yine ddm sonra hastaneyi aradm aksamda labaratuara vereblr snz diynce beyefndi bozuldu hazir dglm felan dio ya beni oyaliyosun iste dedm
Il dışı istemedim canım ağustosta eş durumu isteyecegim insallahTayinin ciktimi cnm ildisi olduya
Ay simdi gttk sadce sperm werdi labaratuarda doktor yoktu bkck sonucuda yarn alcz yine doktora gosteremycz cunku bireysel gttk bird sali gunu iliski oldu en sonÜrolojiye gidecek biliyorsun değil mı. Yazık o da gıcık bi muayene imiş actirip dokunarak yapilio muş . Destek ol psikolojik olarak esine
Ay ins beraber olcz galibaEvet ayniyizzz. Keşke aynı anda istediğimiz anda da hamis olsak .ne sevinirim ya senle aynı şeyleri yasamayi
Yok cnim biz adet olduk sende durum neHerkese iyi aksamlar kizlar :) ins hamisler artmistir :)
Yok cnim biz adet olduk sende durum ne
Aa war bisiler o zaman cnim ndn daha cok test yapmadnki ayy bi nobetci eczane bulup uc test al bence ne beklyon dahaSu mubarek ayda guzel haberini aliriz insallah cnm. Ben de gecende bi test yaptim ikinci cizgi silik de olsa cikti, ondan iki gun sonra yaptim ikinci cizgi yoktu. Bugun de adetim geceli 3 gun oluyo. Pazartesiyi bekliyorum oyle canim.
Aa war bisiler o zaman cnim ndn daha cok test yapmadnki ayy bi nobetci eczane bulup uc test al bence ne beklyon daha
biz sadce sperm verdik doktor yok bu saatte ozel hastaneye gttk ama kafamiza gore sonucu da gosteremycez nasl yorumluyczkiKız yazıktır adamın üzerine gitme.. Ben üzülüyorum problem onda dié düşününce . Ne bilim ben de ise tedaviye katlanırz da. . Bi de geçen gün gördüm sonuç un yorum kısmında bi ifade vardı netten araştırdım ileri hareketLilk de sorun demekmis. Bi an da rahatladım tabi . Hani olmama sebebi bu ise . Çözüm bulunur .aksi durumda sebep bilmeden olmasi kotu birsey.. ve ben bu yorumü eşime söyleyemedim henüz. .tedaviye yakın söyleyecem hatta o doktora gidip yüzüne carpcam bu nu neden söylemedin hersey iyi dedin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?