Testte cizgyi gormen tamam dmektir belki kimyasal ne bilm daha fark li bisy allah gostermesn ogrenki hemen doktora gdip neymis ogrenebilesin canim bence hamilesin en buyuk belirti gogus bend hic sis acima olmadi mesela send nasl gogus durumuCnm gecen ay da 5 gun gecmisti ya ondan. Gerci su ilk testteki cizgi kafami karistirmiyo degil ama cok umutlanmak esimi de umutlandirmak istemiyorum. Pazartesiyi bekliyim dedim ondan, kirmizilar gelirse bi de yarin falan diye
Testte cizgyi gormen tamam dmektir belki kimyasal ne bilm daha fark li bisy allah gostermesn ogrenki hemen doktora gdip neymis ogrenebilesin canim bence hamilesin en buyuk belirti gogus bend hic sis acima olmadi mesela send nasl gogus durumu
Tbi cnim ben olsam simdiye on test almstm ohoo nerde o gunler :)Dogru diyorsun cnm aslinda. Benim gogusler cok sisti yaklasik 8 gundur boyle ama acima yok. Kasillarim sagli sollu uzun agrilar oluyo. Bilmiyorum ama bunlar 10 gundur var kasik ve az az bel agrisi, ya adete yordum ya da usutmusumdur dedim. Antalyadayim 10 gundur evde corapla geziyorum usuttum diye belki. Pazartesi bi test daha yapayim duruma gore doktora gidecegim.
Testte bikez onu gormen yeter pozitif test yanls olmazms negatif yanls olabilirken ne guzel ya darisi basima seni simdidn kutluyorumDogru diyorsun cnm aslinda. Benim gogusler cok sisti yaklasik 8 gundur boyle ama acima yok. Kasillarim sagli sollu uzun agrilar oluyo. Bilmiyorum ama bunlar 10 gundur var kasik ve az az bel agrisi, ya adete yordum ya da usutmusumdur dedim. Antalyadayim 10 gundur evde corapla geziyorum usuttum diye belki. Pazartesi bi test daha yapayim duruma gore doktora gidecegim.
Tbi cnim ben olsam simdiye on test almstm ohoo nerde o gunler :)
Umutlandirmym ama cizgi olmasi war gbi bend hc o cizgi olmadiBen oyle yapamiyorum yaa, bu ay hep adete odaklandim bi de. Bi adet olayim temizlik yapcam, sunu bunu yapcam dedim durdum hep ama bi yanim hala emin degil ve adet olabilirim diyo, o yuzden bu bekleyisim biraz da :)
ah cnm tebrigin icin sagol ama ben emin degilim hic, hala kirmizilari bekliyorum
Umutlandirmym ama cizgi olmasi war gbi bend hc o cizgi olmadi
Ben gordm hafif bi cizgi ama war yaniCikamadim. Teste bi bak bakalim yorumun ne olacak tatlim
Evet cnm, durum boyle isteBen gordm hafif bi cizgi ama war yani
Farkli markanin testleriyle dne bidaha cnim artk koyu cikar hem geciktinyaEvet cnm, durum boyle iste
Farkli markanin testleriyle dne bidaha cnim artk koyu cikar hem geciktinya
Ayy kuzum bi tuhaf oldum ya oldu diye sevindim niye bu kdr erken oldu diye uzuldum :))Alemsin kız . Ben de aralıkta oturup aglamistim.1 gün gecikme olmuştu da . :)
İnsallah olur cnimIl dışı istemedim canım ağustosta eş durumu isteyecegim insallah
Sonucu alınca at buraya bakalım. Benimkisi ile karşılaştıralım. Özelden de atabilirsin .az anlar oldum.ben spermogram testindenbiz sadce sperm verdik doktor yok bu saatte ozel hastaneye gttk ama kafamiza gore sonucu da gosteremycez nasl yorumluyczki
Ayyy kuzuuuu . Hamilesin insallah güzel haberlerle gellllllOyle yapayim cnm, sagolasin
Ayyy kuzuuuu . Hamilesin insallah güzel haberlerle gellllll
Ayy inşallah hamilesindir canım. Benimde bugün olmam gerekiyordu hala gelen giden yok. Hayırlısı bakalım. Dün bişey çıkmadı testimde umudum yok aslında ama olana kadarSagol tatlim, insallah guzel haberler alirim :)
Benim de 3 gun gecikti cnm. Iki test yaptim once poz.sonra neg.cikti. sasirdim. Bakalim ins guzel haberler veririz birbirimize :) gerci bana kimyasal gebelik olabilir diyen de oldu ya hayirlisi ins..Ayy inşallah hamilesindir canım. Benimde bugün olmam gerekiyordu hala gelen giden yok. Hayırlısı bakalım. Dün bişey çıkmadı testimde umudum yok aslında ama olana kadar
Heyecan sürüyor işte huyum kurusun
Kizzzzz belkimmmm sen de hamişsindir. Ay topic eski günlerine döner mı acep ..var ya burda hafta 2 hamis haberi alırdık bazenAyy inşallah hamilesindir canım. Benimde bugün olmam gerekiyordu hala gelen giden yok. Hayırlısı bakalım. Dün bişey çıkmadı testimde umudum yok aslında ama olana kadar
Heyecan sürüyor işte huyum kurusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?