Halt etmiş kimyasal Dien. O çift boşuna cikmamisss. Hamişsindir allahın izniyleBenim de 3 gun gecikti cnm. Iki test yaptim once poz.sonra neg.cikti. sasirdim. Bakalim ins guzel haberler veririz birbirimize :) gerci bana kimyasal gebelik olabilir diyen de oldu ya hayirlisi ins..
Halt etmiş kimyasal Dien. O çift boşuna cikmamisss. Hamişsindir allahın izniyle
Neden üzüldün üzülme yaa..yaygınsa yaygın bizde sen de oldu olacak değil ya.. kimyasal da olsa gebelikle alakali olman .şükür edilecek bişi bence .. bizim sperm ler yumurtanın yanından geçemiyor ki...Ah kuzum ya gece gece uzuldum simdi. Ben kimyasal gebeligi bilmiyordum. Meger cok yayginmis. Gecen ay adetim 5 gun gecikerek gelmisti ve hayatimda ilk defa cok yogundu. Belki de gecen ay boyle bir durum vardi. Insallah dedigin gibidir, bebiş vardir. Rabbim su guzel ayda hepimizin yuzunu guldursun insallah..
Neden üzüldün üzülme yaa..yaygınsa yaygın bizde sen de oldu olacak değil ya.. kimyasal da olsa gebelikle alakali olman .şükür edilecek bişi bence .. bizim sperm ler yumurtanın yanından geçemiyor ki...
Aynen öyle uğurlu topic burası ama müjdeler yavaşladı bu ara ha gayret kızlar güzel haberler gelecek inşallahKizzzzz belkimmmm sen de hamişsindir. Ay topic eski günlerine döner mı acep ..var ya burda hafta 2 hamis haberi alırdık bazen
Yok canım duramadım test Yaptım sabah negatif. Belimde ağrımaya başladı. Bu ay geçti sanırım. Hayırlısı artık Ramazan'ı değerlendirip bi kaç kilo versem önümüzdeki ay için müthiş olacak.Kizzzzz belkimmmm sen de hamişsindir. Ay topic eski günlerine döner mı acep ..var ya burda hafta 2 hamis haberi alırdık bazen
Hayırlısı canım. Ya. Kilo vermek çok güzel birşey . Ben 8 kilo verdim. Çok mutluyum. Bazen diyorum iyiki o kiloların üstüne gelmemiş bebis. Senin boy kilo kacYok canım duramadım test Yaptım sabah negatif. Belimde ağrımaya başladı. Bu ay geçti sanırım. Hayırlısı artık Ramazan'ı değerlendirip bi kaç kilo versem önümüzdeki ay için müthiş olacak.
Ay tatlım nasıl verdin kilolarını süper olmuş.bnim boy 1.64 kilomda 67buçuk. Çok kilo aldım malesef.Hayırlısı canım. Ya. Kilo vermek çok güzel birşey . Ben 8 kilo verdim. Çok mutluyum. Bazen diyorum iyiki o kiloların üstüne gelmemiş bebis. Senin boy kilo kac
Valla kafamı dağıttim ekmek yemedim spor yaptım . Ben de senle aynı boydayim. 67 ler kötü duruyor bizde onu da gördüm zamanındaAy tatlım nasıl verdin kilolarını süper olmuş.bnim boy 1.64 kilomda 67buçuk. Çok kilo aldım malesef.
Anne olmak zormuş tabii. Ben iki gündür bir nebze daha iyiyim canım. Progestan da çok kötü etkiledi beni. Doktor gerek kalmamış dedi çok şükür. Bıraktım. Şimdi az yiyebiliyorum sık açıkiyorum. Bi an once iyilesirsin insallahHemde ne kaadar zor sanirim.ben son hatlerine kadar yasiyorum anne olmak kolay degilmis rabbim sabir versin bulanti ve kusmaktan migdeme bisey girmiyor ama bos bos kusmaya calisiyorum sabir sabir sabir bebisler bize biraz naz ve eziyet edicek gibi
Burdaym tatlm
Dun gece demistin ya cnm farkli marka test al diye. Yarini bekleyemedim, nobetci eczaneyi buldum iki tane test aldim ve yaptimBurdaym tatlm
Way pozitif hamilesin cnimDun gece demistin ya cnm farkli marka test al diye. Yarini bekleyemedim, nobetci eczaneyi buldum iki tane test aldim ve yaptim
Ins cnm hala tedirginlik yok degil ama icimdeWay pozitif hamilesin cnim
Normal o cnim keseyi gorum kalp atisini duyum herkeste olan duygular endise etme korunuyodn dmi neyle korundn bu ucuncu ayindi dimiIns cnm hala tedirginlik yok degil ama icimde
3 aydir korunmayi birakmistik cnm bu ucuncu aydi. Benim tedirginligim kimyasal falan dediler ya ondan. 3 ay oncesine kadar da hap falan kullanmadim. Esim korundu hep.Normal o cnim keseyi gorum kalp atisini duyum herkeste olan duygular endise etme korunuyodn dmi neyle korundn bu ucuncu ayindi dimi
Kimyasalda cizgi cok hafif oluyor bu koyu we kimysal dmek adet demek kanamayla dusuk yapiyosun normal adt gununde kimse farketmio fark edend zaten gunundn once test yapan3 aydir korunmayi birakmistik cnm bu ucuncu aydi. Benim tedirginligim kimyasal falan dediler ya ondan. 3 ay oncesine kadar da hap falan kullanmadim. Esim korundu hep.
Anladim tatljm cok sagol destegin icin. Umarim bi problem yokturKimyasalda cizgi cok hafif oluyor bu koyu we kimysal dmek adet demek kanamayla dusuk yapiyosun normal adt gununde kimse farketmio fark edend zaten gunundn once test yapan
Kan tahlili yaptr cnim iki gund bir artarsa sorun olmazAnladim tatljm cok sagol destegin icin. Umarim bi problem yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?