- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Kan tahlili yaptr cnim iki gund bir artarsa sorun olmaz
Kan tahlili yaptr cnim iki gund bir artarsa sorun olmazAnladim tatljm cok sagol destegin icin. Umarim bi problem yoktur
Kizzzzz anammmmm. .. hamilesinnnnnAnladim tatljm cok sagol destegin icin. Umarim bi problem yoktur
Daha ne olsunnn. Yupppiii iiii. Masallahhhhh. .Oy hamis var bacilarr kosunnnnn gelinnnnnnnnDun gece demistin ya cnm farkli marka test al diye. Yarini bekleyemedim, nobetci eczaneyi buldum iki tane test aldim ve yaptim
Canimsn ya cok sagol destegin icin, Rabbim sana ve isteyen herkese nasipp etsin diye dua ediyorum. ins guzel haberlerinizi alicaz burda. Bu duyguyu siz de yasayin cok isterimDaha ne olsunnn. Yupppiii iiii. Masallahhhhh. .Oy hamis var bacilarr kosunnnnn gelinnnnnnnn
hamilesin çok belli çıkmış çizgiler,gözün aydın sağlıkla kucağında görürsün inşallahhDun gece demistin ya cnm farkli marka test al diye. Yarini bekleyemedim, nobetci eczaneyi buldum iki tane test aldim ve yaptim
Kiz hamis dua et bize bol bolCanimsn ya cok sagol destegin icin, Rabbim sana ve isteyen herkese nasipp etsin diye dua ediyorum. ins guzel haberlerinizi alicaz burda. Bu duyguyu siz de yasayin cok isterim
hamilesin çok belli çıkmış çizgiler,gözün aydın sağlıkla kucağında görürsün inşallahh
Kiz hamis dua et bize bol bol
Canim aklina kotu kotu seylergetirme bu ar mevsimslmi nedir gecikme cok duydum hamile olanda vrdi benim gibi fos cikanda ama sunu biliyom gecikme oldugunda adet hem yogun hem cok agrli oluyrAh kuzum ya gece gece uzuldum simdi. Ben kimyasal gebeligi bilmiyordum. Meger cok yayginmis. Geoladetim 5 gun gecikerek gelmisti ve hayatimda ilk defa cok yogundu. Belki de gecen ay boyle bir durum vardi. Insallah dedigin gibidir, bebiş vardir. Rabbim su guzel ayda hepimizin yuzunu guldursun insallah..
Sagol cnm. Bugun kan verdim degerim iyi cikti cok sukur bi sorun yokmus, kafamdan attim hepsini.Canim aklina kotu kotu seylergetirme bu ar mevsimslmi nedir gecikme cok duydum hamile olanda vrdi benim gibi fos cikanda ama sunu biliyom gecikme oldugunda adet hem yogun hem cok agrli oluyr
Amannn hamilemisin ayy hayirli olsunn nasil sevindim anlatamam allahim sglickla kucagina almayi nasip etsinCok tesekkur ederim, insallah
Sizin icin de aynisini diliyorum, darisi tum isteyenlere insallah :)
tatlim etmem mi ediyorum tabiki innsallah ama innsallah en kisa surede hayirlisiyla senden ve vorones den guzel haberler alalim diye dua ediyorum
Evet canim cok sagoolll :) amin amin amin. Sira sizde, sizden bekliyoruz artik bu guzel haberleri. Insallah dahafazla beklemeden olur hayirlisiyla. Rabbim bekletmesin ins cnmAmannn hamilemisin ayy hayirli olsunn nasil sevindim anlatamam allahim sglickla kucagina almayi nasip etsin
Geldim geldim yyy nasil sevindim voronesim haydi sira sndeDaha ne olsunnn. Yupppiii iiii. Masallahhhhh. .Oy hamis var bacilarr kosunnnnn gelinnnnnnnn
İnsallh canim allahim hyirlisini nasip etsinEvet canim cok sagoolll :) amin amin amin. Sira sizde, sizden bekliyoruz artik bu guzel haberleri. Insallah dahafazla beklemeden olur hayirlisiyla. Rabbim bekletmesin ins cnm
Canim sizin calimalar nasil olmustu genellikle cift cizgiden bir gun oncesi ve sonrasi diyorlarEvet canim cok sagoolll :) amin amin amin. Sira sizde, sizden bekliyoruz artik bu guzel haberleri. Insallah dahafazla beklemeden olur hayirlisiyla. Rabbim bekletmesin ins cnm
Canim sizin calimalar nasil olmustu genellikle cift cizgiden bir gun oncesi ve sonrasi diyorlar
Yani anladigim suu canim gun asiri yaptiniz yumurtlamadan once 3 gun bostu yumurtlma gunu oldu sonra tekrr gun asiriTatlim ben ov.testi kullanmadim hic. Yumurtlama donemimi anliyordum. Bu ay tam o sira baslangicinda 3gun ara girdi. Sonra her gun. Ama ben kuvvetli ihtimal aradan sonraki ilk calismanin faydali oldugunu dusunuyorum. Gun asiri yapmak mantikli. Hergun olunca ihtimal azaliyor sanirim.
Merhba ins kisa zamanda guzl haberleri alrsin adetin bittikten snra baslayabilrsin ben ilk oyle yapmstim dongun kac gunMerhaba kızlar, bugün siparişimi verdim. laboquik diye bir markanın testini aldım. Bugün de adetimin 4. günü. Burayı özenle takip edeceğim ovulasyon testi hakkında hiç bilgim yok. İlk kez deneyeceğim. Yarın gelir testim. Ne zaman yapmaya başlayayım? Normalde adetim 6 gün sürüyor. Cuma başlasam erken olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?