- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Yani anladigim suu canim gun asiri yaptiniz yumurtlamadan once 3 gun bostu yumurtlma gunu oldu sonra tekrr gun asiri
İnşallah canım, adet döngüsü çok düzenli değil. 26 gün, 27 gün, 29 gün değişiyor. Adetim çarşamba biter, cuma başlarım testi yapmaya hem de ilişkiye..Merhba ins kisa zamanda guzl haberleri alrsin adetin bittikten snra baslayabilrsin ben ilk oyle yapmstim dongun kac gun
Anladim cnm kader kismet isteBiz kurala pek uymadik cnm. Gecen ay her gun olunca olmadi. Bu ay 3 gun araya bosluk girince oldugunu dusunuyorum sonra hergun oldu ama demek istedigim dogrusu bu olmayabilir. Gun asiri olmasi daha mantikli. Ama bizim pek oyle olmadi.
Anladim cnm kader kismet iste
Hayırlı ugurlu olsun canım. Tebrik ederimDun gece demistin ya cnm farkli marka test al diye. Yarini bekleyemedim, nobetci eczaneyi buldum iki tane test aldim ve yaptim
Coook tesekkur ederim canim. Darisi tum isteyenlere olsun insallah..Hayırlı ugurlu olsun canım. Tebrik ederim
Kizlar bugun doktora gttm rahim filmi istedim cuma gunu gobekten girecek iki islem var tam anlamadm hitereskopimi ne bide rahm filmi yapalm dedi bakalm ne olck
Ins cnim benimHayirlisiyla guzel haberler alirsin ins cnm.
gözün aydın canım bir sorun çıkmamasına sevindimKizlar hormon testlerim normal cikti cok sukur
Iyi cnim aklinda suphe kalmasn benim cuma ameliyatm war hem film hem histereskopi cok cnim yanmaz sonu hayirli olur ins dua edin banaKizlar hormon testlerim normal cikti cok sukur
İnşallah bir sorun yaşamadan atlatırsın canım hayırlı haberler alırsın umarımIyi cnim aklinda suphe kalmasn benim cuma ameliyatm war hem film hem histereskopi cok cnim yanmaz sonu hayirli olur ins dua edin bana
Ins cnim insallahİnşallah bir sorun yaşamadan atlatırsın canım hayırlı haberler alırsın umarım
Ameliyat deme yahu .korkuyor insanIyi cnim aklinda suphe kalmasn benim cuma ameliyatm war hem film hem histereskopi cok cnim yanmaz sonu hayirli olur ins dua edin bana
Öyle bi etkisi mi olurmuş ki gebeligin. Valla hiç bilmiyorum. Anlamadım pek ..2 gun once ilişki oldu da o mu tutmuştur mu diyo sunArkadaslar merhaba ovula ovuluasyon testi kullanıyorum daha önce yaptım çift çizgileri gördüm ama şuan doğurgan dönemdeyim dün kasık ağrım oldu 2. Çizgi silik olmalıydı ama hiç çıkmadı sizce hamile kalmış olabilir miyim yani 2 günlük gebelik bunu etkiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?