ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hadi inşallahh. İstediğin olur. çatlama tek gün oluyor biliosun. 1 3 5 te çalışmalar hep olacak demi.. benim de bu ay boşa gidecek gibi ramazan ve tatil misafirlik durumu dolayısıyla tek ilişki olacak sanırım belki o bile olmaz

Hadi inşallahh. İstediğin olur. çatlama tek gün oluyor biliosun. 1 3 5 te çalışmalar hep olacak demi.. benim de bu ay boşa gidecek gibi ramazan ve tatil misafirlik durumu dolayısıyla tek ilişki olacak sanırım belki o bile olmaz

Cok tesekkur ederim, insallah
Sizin icin de aynisini diliyorum, darisi tum isteyenlere insallah :)

tatlim etmem mi ediyorum tabiki innsallah ama innsallah en kisa surede hayirlisiyla senden ve vorones den guzel haberler alalim diye dua ediyorum
Canım yaa. Valla herkesler hamis olur da bı ben kalamam gibi geliyor bilmiyorum artık .duanİ eksik etme .kendine bebisine iyi bak

Kizlar hormon testlerim normal cikti cok sukur

Sevindim canım inşallah gebelik haberini alırız..

Iyi cnim aklinda suphe kalmasn benim cuma ameliyatm war hem film hem histereskopi cok cnim yanmaz sonu hayirli olur ins dua edin bana

Hayırlısıyla atlatırsın inşallah, Rabbim yardımcın olsun..

Canım yaa. Valla herkesler hamis olur da bı ben kalamam gibi geliyor bilmiyorum artık .duanİ eksik etme .kendine bebisine iyi bak

Böyle konuşma bence, inşallah Allah sana da nasip eder. Ümitsizliğe yer yok Allah büyük..

Haklısın rabbimin verdiğine verecegine karışilmaz da . His benimkisi . Kendimi çok uzak hisseder oldum. Bu bebek fikrine

Öyle bi etkisi mi olurmuş ki gebeligin. Valla hiç bilmiyorum. Anlamadım pek ..2 gun once ilişki oldu da o mu tutmuştur mu diyo sun
Evet daha önce yumurtladıysam diyorum gebelik varsa yumurta olmaz oyüzden ovulasyon testi negatif çıkar ama tabi benim dediğim düşük bi ihtimal

Voranes evet simdilik planimiz bu, bakalim. Dedigimiz gibi allah bilir, hayirlis ise gelir insallah. Daha akintim falan yok oluruna biraktim zaten.

Lutfen öyle deme, gerçekten vardır allahın bir bildiği ve her şey yeri geldiğinde gelir hayatımıza. Bak ben üniversiteyi bitirdiğinde master yapmaya başlamıştım ve tam bitireceğim zaman danışmanın gitti sonra zamanım doldu bitiremedi, bir yıl kendimi yedim neden , bu kadar basarikiyken neden vs diye geceleri uykum kkaçtı, derken af geldi surtanindi verdim ve diplomami aldım. Kmet diyorum, edile tanıştım vs getirileri geldiği an çok önemli.

Canım bak benimki de memlekette kaldı. Ben de olmaz olmaz diyordum. Bence bu ay gün aşırı çalışmayın zaten. Yumurtlama gününü az çok bilirsin. Çift çizgiden en az 3 gün öncesini boş bırakın. Çift çizgiyi gördün mü gördün. 2 gün üst üste çalışın. Bizim böyle oldu. Ayda 2 çalışmayla diyebilirim. Belki sizinki de memleket çocuğu olmak istiyordur bizimki gibi. Biz hep, o bir Balıkesirli diyoruz hadi inşallah canim

Bu arada ben 2. Çocuk istiyorum, ilk çocuğunda mayis ayında baslayacaktik korumasız ilişkiye, nisanda da deneyin vücut hazırladım kendisini dedi bir arkadaşım, nisan da , tek deneme ki tam yumurta çatlama zamanı bile değildi ve ben tek denemeyehamile kkaldım ooğlum 3 yasında simdi.

Ay çok tatlısın. Gene bana ümit oldunuz.. bugun arkadaşıma davetliyim bugün çift çizgi gördüm. Bu gün ve yarın dışında çalışma şansımız yok . İnşallah olur yaaa. Nasıl mutlu olurum. Ankara bebesi olur :)Oy Oy. ..

Tek deneme de dahi veren allahım veriyor demekki ..

Ama olmayınca da olmuyor gecen ay İlk defa demedim kimyasal gebeliklerde sonuçlandı. Rahat olunmazsa zihin çokyorar bedeni, kkimyayı bozar sen çalışmalarınıyap tevekkulu allaha bırak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…