İşte ben de hiç bir kıpırti yok yani hiç çalışmams gibi pat adet geliyor . Kimyasal ikinci çocuk mevzusu olmayınca .bana uzak geliyo hamis kalmakAma olmayınca da olmuyor gecen ay İlk defa demedim kimyasal gebeliklerde sonuçlandı. Rahat olunmazsa zihin çokyorar bedeni, kkimyayı bozar sen çalışmalarınıyap tevekkulu allaha bırak derim.
Stres yapma bence .nasip bence 2 3 görürsün. Uzayan şeffaf akintina da bak.Kızlar bir arkadaşım doğum kontrol bapi kullanıyor, reglini duzenlesin diye , dun merak etti kendisi oruç tutuyor, öğleden sonra test yaptı tam ovulasyon zamanıcivarinda ve koyu cçift çizgi çıktı. :) diyorum ki ah ben bunu bekliyorum kaç gündür. Benim takvime gore 4-5 temmuz gibi ovulasyonum ve ben bugün reglin 14. Gunundeyim hala silik cizgileri görüyorum. Simdi 2-3 gün sonra tam koyuyu görürüm inşallah. Esimden ayrı memlekete gitmeme kaldı 4 gün 6 si yolcuyum ve belkide çatlama 5-6 si gibi olacak zor bir karar, saçma bir tarihe bilet almisim. Allah büyük bbakalım hayırlısı iyorum.
Şimdi yapman iyi olur . İlk idrar olmasın yeter. 17.00 de yapan vardı. Ben hep 12 gibi yapardım bugün 16.00 dà yaptımArkadaşlar bu ovulasyon testini gün içinde ne zaman denemeliyiz? Bugün ilk defa deneyeceğim geç mi kaldım acaba? Su içme olayım yok zaten niyetliyim.
Kıyamam yaa . Yorgunluk resmen bida düşündrtmuş.Sen yine de sakin ol. Ben 2. Çocuğuydu araları4 yas olsun, ubüyük zaten bir yildir kreşte, bebek olursa da iznini kullanarak baya evde kalacağım, sonra babaanne bakar sonra da kreşte veririm, buyur diye planladim ama olmayınca olmuyor. Ve bugün oğlum kreşte değildi markette, mağazada o kadar yordu ki beni, hemen ya acaba biraz daha bekleşen mi ama ilişki de oldu olursa amenna ama olmazsa seneye artik diye düşünmeye başladım, bugün sıcakta çok fena Yoruldum ben :)
Allahim yardimci olsun canim ins. bi sorun cikmazIyi cnim aklinda suphe kalmasn benim cuma ameliyatm war hem film hem histereskopi cok cnim yanmaz sonu hayirli olur ins dua edin bana
Tobe tobe kiz niye oyle diyonSıra bana gelmiyor gelmez de kuzummmm ya . Ben kim hamile kalmak kim..
İnsallah insllah kuzumAy çok tatlısın. Gene bana ümit oldunuz.. bugun arkadaşıma davetliyim bugün çift çizgi gördüm. Bu gün ve yarın dışında çalışma şansımız yok . İnşallah olur yaaa. Nasıl mutlu olurum. Ankara bebesi olur :)Oy Oy. ..
Canim sen yine 14. Gundesin ben 27si gibi gormustm cift cizgiyi calismalarda stres olmazsa daha etkili oluyor e tabi birde nasip meselesi tevekkül gercektn cok onemli. Sen memlekete gitmeden yinede saglam bir calisma yapKızlar bir arkadaşım doğum kontrol bapi kullanıyor, reglini duzenlesin diye , dun merak etti kendisi oruç tutuyor, öğleden sonra test yaptı tam ovulasyon zamanıcivarinda ve koyu cçift çizgi çıktı. :) diyorum ki ah ben bunu bekliyorum kaç gündür. Benim takvime gore 4-5 temmuz gibi ovulasyonum ve ben bugün reglin 14. Gunundeyim hala silik cizgileri görüyorum. Simdi 2-3 gün sonra tam koyuyu görürüm inşallah. Esimden ayrı memlekete gitmeme kaldı 4 gün 6 si yolcuyum ve belkide çatlama 5-6 si gibi olacak zor bir karar, saçma bir tarihe bilet almisim. Allah büyük bbakalım hayırlısı iyorum.
Vorenes bugun ilk defa koyuyu gordum ama asil yarin veya diger gün tam koyulasavak gibi bak ekledim, ve az önce tuvalette günlerdir kuru olan benden o yumurta akına benzer uzayan akıntının cçok benzeri akinti geldi, demek ki test ddoğru gidiyor simdilikStres yapma bence .nasip bence 2 3 görürsün. Uzayan şeffaf akintina da bak.
Sali[/QUOTE]Salı akıntının olmuş ve ilişki de olmuş bence dogru zamanlardan biri , TE="Nooneknows, post: 41630359, member: 492864"]oooffff ooff. konuya orta yerden daldım hanımlar kusura bakmayın. 2-3 temmuz tahminimce benim yumurtlama günlerimdi, pzts,salı, çarşamba beyaz akıntı da geldi. bugun bütün gün karnımda hafiften ağrı da oldu yumurtlama döneminde olan. dün gece ve bugün gece ilişki için en uygun zamandı zannımca. gelin görün ki kocamla küstükk ve bu ayki şansımıızı da kaçırdıkk galiba(((( ooooooooooffffff işin yoksa bekle bi 35 gün daha. en son ilişkimiz salı gün olmuştu. tek umut spermlerin 3 gün yaşamasına bağlıııı o da zor ihtimal. sinirlerim bozuldu. kusura bakmayın sadece anlatmak istedimm (
Tesekkur ederim arkadasim.Dogru soyluyorsun bunlari ben de biliyorum ama 'acaba mi' diye dusunmeden edemiyorum. Neyse kafamdan atmaliyim artik bunu yapacak bir sey yok. :) Bebek isteyen herkes icin dua ediyorum hep, su mubarek gunlerde Allah isteyen herkese hayirli zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.Keşke tartışma olmasaydı ama olan olmuş bakalım, kısmet de, olacağı varsa bir şekilde oluyor inan. Arkadaşım aylarca ovulasyon ggün aşırı ilişki vs denedi olmadı ve en son 7. Ay sonunda yani hatırlayamadığım kadar az olan ilişki ile hamile kaldı. Zamandan ziyade kısmet diyorum inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?