Ama
Vorenes bugun ilk defa koyuyu gordum ama asil yarin veya diger gün tam koyulasavak gibi bak ekledim, ve az önce tuvalette günlerdir kuru olan benden o yumurta akına benzer uzayan akıntının cçok benzeri akinti geldi, demek ki test ddoğru gidiyor simdilik
Gene hamisler var ama bizden tik yok ..net çekmiyor pek giremiyorum ben de yaaaNezamandir giremedim kosturmacadan ayy hala basliyamadim mide rahatsızlıkları yasadım sanırım Ağustos'u bulacak çalısmaya başlamak yeni hamışler varmi bu arada
Gene hamisler var ama bizden tik yok ..net çekmiyor pek giremiyorum ben de yaaaNezamandir giremedim kosturmacadan ayy hala basliyamadim mide rahatsızlıkları yasadım sanırım Ağustos'u bulacak çalısmaya başlamak yeni hamışler varmi bu arada
Baştan beri de ne mücadele ettiğim ı. Bi benim kaldığımı görmüsün durvorenes, baştan bu yana okudum canım, başta hamile olanlardan ne haber okurken film gibi geldi bana hoş bir başlık olmuş,
Ayyy hadi inşallah. Bu çift çizgi hayraalamet tir. Ben de bilemedim keşke hcg testi de azıcık hayalet cikaydiAy kızlar heyecandan ölmek üzereyim. Özellikle hamisler sizden yardım istiyorum!! Ben en son 9 haziran da hastalandım ve tahmini bir daha ki adetim 8 temmuz. Ayın 20sinden başlayarak ovulasyon testleri yaptım günde iki defa sabah 6 akşam 6. Ayın 29una kadar yaptım ama bütün Testlerim ya tek çizgiydi ya da ikinci hayalet çizgi. Tabi bu negatif oluyor. Ama iki günde bir ilişkiye girdim ve ayın 29 unda yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım. Şimdi de wc den bildiriyorum iki tane test yaptım biri ovulasyon biri hamilelik. Hamilelik tek çizgi. Hayalet bile yok ama gel gelelim ki ovulasyon çift. Hemde öyle böyle değil bayağı koyu!! Ben şu anda ovulasyon yapıyor olamam değil mi? Yani bu hamile miyim anlamına mı geliyor??
Ayyy hadi inşallah. Bu çift çizgi hayraaalamet tir. Ben de bilemedim keşke hcg testi de azıcık hayalet cikaydiAy kızlar heyecandan ölmek üzereyim. Özellikle hamisler sizden yardım istiyorum!! Ben en son 9 haziran da hastalandım ve tahmini bir daha ki adetim 8 temmuz. Ayın 20sinden başlayarak ovulasyon testleri yaptım günde iki defa sabah 6 akşam 6. Ayın 29una kadar yaptım ama bütün Testlerim ya tek çizgiydi ya da ikinci hayalet çizgi. Tabi bu negatif oluyor. Ama iki günde bir ilişkiye girdim ve ayın 29 unda yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım. Şimdi de wc den bildiriyorum iki tane test yaptım biri ovulasyon biri hamilelik. Hamilelik tek çizgi. Hayalet bile yok ama gel gelelim ki ovulasyon çift. Hemde öyle böyle değil bayağı koyu!! Ben şu anda ovulasyon yapıyor olamam değil mi? Yani bu hamile miyim anlamına mı geliyor??
Ayyy hadi inşallah. Bu çift çizgi hayraaalamet tir. Ben de bilemedim keşke hcg testi de azıcık hayalet cikaydi
arkadaşlar merhaba bat 8 temmuz ovu.testi yaptım bugün ve çift çizgi çıktı hamde koyu.acaba tekrardan mı yumurtlama oluyor anlamadım yaa.hamilelik olabilir mi ki keşke olsa
canım ben az önce dayanamadım gebelik testi yaptım ve pozitif hala inanamıyoruummm cok mutluuyum yaaaaay insallah yaa! yanliz cok acayip benimde BAT 8 temmuze ve benim de bugun ovulasyon testim pozitif cikti!
aslinda bence donemimi 22 hazirandi, vajinal akintimdan takip ettim. ama o siralar ovulasyon testlerim hep cok silik ikinci cizgi gosterdi. sonra 29 haziran da yerlesme kanamasi gecirdim sanirsam. boyle birer damla iki kere kanamam oldu. senin oldu mu boyle birsey? simdi adetime 5 gun var ve hamilelik testleri tek cizgi ama ovulasyon testim iki tane kopkoyu cizgi. bunu daha once hic gormemistim bile! internette hamilelikte lh seviyesinin de yukseldigini ve hatta bazi kadinlarin ilk bu sekilde hamile kaldigini anladigini yaziyor. ister misin bebeklerimizi senle ayni gun kucagimiza alalim :)
yok canım bende öyle bişey olmadı kanama falan.hala test mi bozuk diye düşünüyorum yaaa.darısı inşallah başınaay insallah yaa! yanliz cok acayip benimde BAT 8 temmuze ve benim de bugun ovulasyon testim pozitif cikti!
aslinda bence donemimi 22 hazirandi, vajinal akintimdan takip ettim. ama o siralar ovulasyon testlerim hep cok silik ikinci cizgi gosterdi. sonra 29 haziran da yerlesme kanamasi gecirdim sanirsam. boyle birer damla iki kere kanamam oldu. senin oldu mu boyle birsey? simdi adetime 5 gun var ve hamilelik testleri tek cizgi ama ovulasyon testim iki tane kopkoyu cizgi. bunu daha once hic gormemistim bile! internette hamilelikte lh seviyesinin de yukseldigini ve hatta bazi kadinlarin ilk bu sekilde hamile kaldigini anladigini yaziyor. ister misin bebeklerimizi senle ayni gun kucagimiza alalim :)
yok canım bende öyle bişey olmadı kanama falan.hala test mi bozuk diye düşünüyorum yaaa.darısı inşallah başına
adınıza çok sevindim, allah tamamına erdirsin ne güzel. :)canım ben az önce dayanamadım gebelik testi yaptım ve pozitif hala inanamıyoruummm cok mutluuyum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?