ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

amin inşallah, sağlıkla sıhhatle gelsin de zamanı aslında önemli değil.

Nezamandir giremedim kosturmacadan ayy hala basliyamadim mide rahatsızlıkları yasadım sanırım Ağustos'u bulacak çalısmaya başlamak yeni hamışler varmi bu arada

Ay kızlar heyecandan ölmek üzereyim. Özellikle hamisler sizden yardım istiyorum!! Ben en son 9 haziran da hastalandım ve tahmini bir daha ki adetim 8 temmuz. Ayın 20sinden başlayarak ovulasyon testleri yaptım günde iki defa sabah 6 akşam 6. Ayın 29una kadar yaptım ama bütün Testlerim ya tek çizgiydi ya da ikinci hayalet çizgi. Tabi bu negatif oluyor. Ama iki günde bir ilişkiye girdim ve ayın 29 unda yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım. Şimdi de wc den bildiriyorum iki tane test yaptım biri ovulasyon biri hamilelik. Hamilelik tek çizgi. Hayalet bile yok ama gel gelelim ki ovulasyon çift. Hemde öyle böyle değil bayağı koyu!! Ben şu anda ovulasyon yapıyor olamam değil mi? Yani bu hamile miyim anlamına mı geliyor??

Nezamandir giremedim kosturmacadan ayy hala basliyamadim mide rahatsızlıkları yasadım sanırım Ağustos'u bulacak çalısmaya başlamak yeni hamışler varmi bu arada
Gene hamisler var ama bizden tik yok ..net çekmiyor pek giremiyorum ben de yaaa

bu arada ben ilk defa bugün sabah yaptım testi az sonra bugünün 2. testini yapacağım. bakalım aynı çıkacak mı. büyük ihtimal yarına koyuluk olacak gibi ama bakalım ben testi yapınca yüklerim buraya karar veririz.

vorenes, baştan bu yana okudum canım, başta hamile olanlardan ne haber okurken film gibi geldi bana hoş bir başlık olmuş,

Gene hamisler var ama bizden tik yok ..net çekmiyor pek giremiyorum ben de yaaa

vorenes, baştan bu yana okudum canım, başta hamile olanlardan ne haber okurken film gibi geldi bana hoş bir başlık olmuş,
Baştan beri de ne mücadele ettiğim ı. Bi benim kaldığımı görmüsün dur

Ayyy hadi inşallah. Bu çift çizgi hayraalamet tir. Ben de bilemedim keşke hcg testi de azıcık hayalet cikaydi

Ayyy hadi inşallah. Bu çift çizgi hayraaalamet tir. Ben de bilemedim keşke hcg testi de azıcık hayalet cikaydi

arkadaşlar merhaba bat 8 temmuz ovu.testi yaptım bugün ve çift çizgi çıktı hamde koyu.acaba tekrardan mı yumurtlama oluyor anlamadım yaa.hamilelik olabilir mi ki keşke olsa

arkadaşlar merhaba bat 8 temmuz ovu.testi yaptım bugün ve çift çizgi çıktı hamde koyu.acaba tekrardan mı yumurtlama oluyor anlamadım yaa.hamilelik olabilir mi ki keşke olsa

ay insallah yaa! yanliz cok acayip benimde BAT 8 temmuze ve benim de bugun ovulasyon testim pozitif cikti!
aslinda bence donemimi 22 hazirandi, vajinal akintimdan takip ettim. ama o siralar ovulasyon testlerim hep cok silik ikinci cizgi gosterdi. sonra 29 haziran da yerlesme kanamasi gecirdim sanirsam. boyle birer damla iki kere kanamam oldu. senin oldu mu boyle birsey? simdi adetime 5 gun var ve hamilelik testleri tek cizgi ama ovulasyon testim iki tane kopkoyu cizgi. bunu daha once hic gormemistim bile! internette hamilelikte lh seviyesinin de yukseldigini ve hatta bazi kadinlarin ilk bu sekilde hamile kaldigini anladigini yaziyor. ister misin bebeklerimizi senle ayni gun kucagimiza alalim :)

canım ben az önce dayanamadım gebelik testi yaptım ve pozitif hala inanamıyoruummm cok mutluuyum yaaaa

yok canım bende öyle bişey olmadı kanama falan.hala test mi bozuk diye düşünüyorum yaaa.darısı inşallah başına

Vorenes öyle deme, ama psikolojinin yaşamı ne denli etkiledigini söylemme gerek yok sanırım,

yok canım bende öyle bişey olmadı kanama falan.hala test mi bozuk diye düşünüyorum yaaa.darısı inşallah başına

ay hic de oyle dusunme! bence gayet de hamilesin! :) cok sevindim adina.. nasil guzel bir mutluluk bu! dusunsene icinde mini mini eller, mini mini ayaklar olusuyor! offf is yerinde basladi gozlerim dolmaya yine... cok sulu gozum!

ayrica kendi adima da cok sevindim! benim hamilelik testim henuz negatif ama ovulasyon testimin pozitif olmasi, ve senin de hemen ardindan hamile oldugunu ogrenmen bana da umut oldu.
herhangi bir hamilelik belirtin var miydi daha onceden? nasil hissettin?

Bugün sabah yaptığım testte daha öncekilere gore koyu çizgiyi gördüğümü söylemiştim ya ve akıntının başladığını, simdi tekrar test yaptım ikisi de art arda ve ne kadar farkki çıktığına bakin köyü çıkan sabah ki ile ayni koyulukta çıktı. Açık renkli silik olan idrarın ilk geleniydi sona doğru başka bardağa yaptımve testi ttekrarladı, sabah ki gibi koyu çıktı. Bugün ilişki günüm, sanırım 1-2 güne koyulaşacak. bu arada tek olan testte bugünün sabahından .

Eklentiler

• IMG_20150703_170224.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 1435932912695.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20150703_085007.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…