bence öyle çünkü bhcg daha 2-3 gün sonra ancak çıkar :) gözün aydın diyelimAy kızlar heyecandan ölmek üzereyim. Özellikle hamisler sizden yardım istiyorum!! Ben en son 9 haziran da hastalandım ve tahmini bir daha ki adetim 8 temmuz. Ayın 20sinden başlayarak ovulasyon testleri yaptım günde iki defa sabah 6 akşam 6. Ayın 29una kadar yaptım ama bütün Testlerim ya tek çizgiydi ya da ikinci hayalet çizgi. Tabi bu negatif oluyor. Ama iki günde bir ilişkiye girdim ve ayın 29 unda yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım. Şimdi de wc den bildiriyorum iki tane test yaptım biri ovulasyon biri hamilelik. Hamilelik tek çizgi. Hayalet bile yok ama gel gelelim ki ovulasyon çift. Hemde öyle böyle değil bayağı koyu!! Ben şu anda ovulasyon yapıyor olamam değil mi? Yani bu hamile miyim anlamına mı geliyor??
bence öyle çünkü bhcg daha 2-3 gün sonra ancak çıkar :) gözün aydın diyelim
Kuzum bunların hiç biri koyu değil yahuBugün sabah yaptığım testte daha öncekilere gore koyu çizgiyi gördüğümü söylemiştim ya ve akıntının başladığını, simdi tekrar test yaptım ikisi de art arda ve ne kadar farkki çıktığına bakin köyü çıkan sabah ki ile ayni koyulukta çıktı. Açık renkli silik olan idrarın ilk geleniydi sona doğru başka bardağa yaptımve testi ttekrarladı, sabah ki gibi koyu çıktı. Bugün ilişki günüm, sanırım 1-2 güne koyulaşacak. bu arada tek olan testte bugünün sabahından .
Hihihi esinin dediğine katılıyorum, gir bak sensanirim bu iki uc gun gecmeyecek!! nasil sabredecegim bilemiyorum. bir de pozitifi hamilelik testinde alsam, sevinecek iki sulale insan var! bir saat once wc den yuzumde kocaman bir gulumsemeyle ciktim. esim hemen hamilesin sen diye ciglik atmaya basladi. degilimdir belki test negatif cikti diyorum, hayir hamilesin diyo! sanirsim butun belirtiler onda var :)
Hihihi esinin dediğine katılıyorum, gir bak sen
yok canım belirtim yoktu sadece gece yanıyodum hep sıcaktandır diyodum belki belirtidir.his meselesine gelince hiç aklımda yokken birden kalkıp test yaptımay hic de oyle dusunme! bence gayet de hamilesin! :) cok sevindim adina.. nasil guzel bir mutluluk bu! dusunsene icinde mini mini eller, mini mini ayaklar olusuyor! offf is yerinde basladi gozlerim dolmaya yine... cok sulu gozum!
ayrica kendi adima da cok sevindim! benim hamilelik testim henuz negatif ama ovulasyon testimin pozitif olmasi, ve senin de hemen ardindan hamile oldugunu ogrenmen bana da umut oldu.
herhangi bir hamilelik belirtin var miydi daha onceden? nasil hissettin?
YA siz bilirsiniz kızlar. .bu ilişkiden sonra hep akıp akıp gitti. Yahu .tutamıyorum ben onları. .Hele ki duşta adet olur gibi gittiler hepyok canım belirtim yoktu sadece gece yanıyodum hep sıcaktandır diyodum belki belirtidir.his meselesine gelince hiç aklımda yokken birden kalkıp test yaptıminşallah hamilesindir inşallah canım bak çok içten söyledim inan
YA siz bilirsiniz kızlar. .bu ilişkiden sonra hep akıp akıp gitti. Yahu .tutamıyorum ben onları. .Hele ki duşta adet olur gibi gittiler hepyok canım belirtim yoktu sadece gece yanıyodum hep sıcaktandır diyodum belki belirtidir.his meselesine gelince hiç aklımda yokken birden kalkıp test yaptıminşallah hamilesindir inşallah canım bak çok içten söyledim inan
Kuzummmm inşallah hamişsindir kizzz.ay hadi bakalım. Bir kızın olsun.benim de oğluminsallah temmuz hepimize guzel haberler getirecek . bir tane kizim olsun, melegim olsun!
canım ben 3 ay hep diktim ayağımı ama bu ay 2 kez ilişki oldu ve hep hemen kalktım ayağa çıktı yani ama hamileyim.olacağı varsa oluyor inan.hayırlısı olsun hakkımızda hepimizinYA siz bilirsiniz kızlar. .bu ilişkiden sonra hep akıp akıp gitti. Yahu .tutamıyorum ben onları. .Hele ki duşta adet olur gibi gittiler hep
yok canım belirtim yoktu sadece gece yanıyodum hep sıcaktandır diyodum belki belirtidir.his meselesine gelince hiç aklımda yokken birden kalkıp test yaptıminşallah hamilesindir inşallah canım bak çok içten söyledim inan
Kuzummmm inşallah hamişsindir kizzz.ay hadi bakalım. Bir kızın olsun.benim de oğlum
inşallah vardır minik meleğin canım var gibi duruyor yerleşme olmuş sende.bende henüz kanama olmadı.ben hep çok giderim wcye o yüzden onu belirti saymadımay ne kadar guzel! ben sadece cok wc ye gidiyorum. normalinkinin uc kati falan. bir de iste sanirsam yerlesme kanamasi oldu. bulantim normalde yok ama dun aksam iftara kofte yapmistim ayiptir soylemesi, onu yogururken biraz midem kalkti. ama tabi bunlar da psikolojik olabilir! :)
YA siz bilirsiniz kızlar. .bu ilişkiden sonra hep akıp akıp gitti. Yahu .tutamıyorum ben onları. .Hele ki duşta adet olur gibi gittiler hep
inşallah vardır minik meleğin canım var gibi duruyor yerleşme olmuş sende.bende henüz kanama olmadı.ben hep çok giderim wcye o yüzden onu belirti saymadım
Ben de gece güya ayaklarımı diktim ama hiccc gittii gidenn .amantatlim bu benim ilk ayim, daha hamilelik de onaylanmadi ama ben bu konuda arkadaslarimla cok konustum, ve onlari dinledim. aksamlari yatmadan once iliskiye girdik iki hafta kadar iki gunde bir ve her seferinde belimin altina yastik koyup ayaklarimi havaya diktim. ama bel altina yastik koymadigimda, ayagimi havaya diktigimde bile aktilar! bir saat havada kaldiktan sonra, belimde o yastikla uyudum. dusumu bile hep sabahlari aldim. hayatimda bu kadar cok camasir yikamamistim inan. yine de akiyorlar. ama bize iki milyonda bir tanesi de yeterli zaten :) onemli olan olabildigine cok korumak
benim de ovülasyon testim çok koyu çıkmıştı ama bat ne zamandı bilmiyorum bir önceki ay düşük yapmıştım çünkü ama bata 2-3 gün kala yapılan ovülasyon testleri çok koyuysa genelde gebelik oluyor inşallah sende de vardır benim testlerin fotoğrafını koyayım karşılaştır istersenarkadaşlar merhaba bat 8 temmuz ovu.testi yaptım bugün ve çift çizgi çıktı hamde koyu.acaba tekrardan mı yumurtlama oluyor anlamadım yaa.hamilelik olabilir mi ki keşke olsa
Geçkalmışım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahcanım ben az önce dayanamadım gebelik testi yaptım ve pozitif hala inanamıyoruummm cok mutluuyum yaaaa
moralini bozma bence, o yine de akiyor biraz. hepsi kesinlikle gitmiyor. bir de soyle dusun, disari bu kadar ciktiysa kim bilir ayaklarin havada iceri ne kadar girmistirBen de gece güya ayaklarımı diktim ama hiccc gittii gidenn .aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?