ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

bence öyle çünkü bhcg daha 2-3 gün sonra ancak çıkar :) gözün aydın diyelim

bence öyle çünkü bhcg daha 2-3 gün sonra ancak çıkar :) gözün aydın diyelim

sanirim bu iki uc gun gecmeyecek!! nasil sabredecegim bilemiyorum. bir de pozitifi hamilelik testinde alsam, sevinecek iki sulale insan var! bir saat once wc den yuzumde kocaman bir gulumsemeyle ciktim. esim hemen hamilesin sen diye ciglik atmaya basladi. degilimdir belki test negatif cikti diyorum, hayir hamilesin diyo! sanirsim butun belirtiler onda var :)

Kuzum bunların hiç biri koyu değil yahu

Zaten daha tam koyu demedim öncekilere gore birden koyulasti dedim daha dine kadar Yaptıklarım hep cok silikti :)

Hihihi esinin dediğine katılıyorum, gir bak sen

yok canım belirtim yoktu sadece gece yanıyodum hep sıcaktandır diyodum belki belirtidir.his meselesine gelince hiç aklımda yokken birden kalkıp test yaptıminşallah hamilesindir inşallah canım bak çok içten söyledim inan

YA siz bilirsiniz kızlar. .bu ilişkiden sonra hep akıp akıp gitti. Yahu .tutamıyorum ben onları. .Hele ki duşta adet olur gibi gittiler hep

YA siz bilirsiniz kızlar. .bu ilişkiden sonra hep akıp akıp gitti. Yahu .tutamıyorum ben onları. .Hele ki duşta adet olur gibi gittiler hep

canım ben 3 ay hep diktim ayağımı ama bu ay 2 kez ilişki oldu ve hep hemen kalktım ayağa çıktı yani ama hamileyim.olacağı varsa oluyor inan.hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin

ay ne kadar guzel! ben sadece cok wc ye gidiyorum. normalinkinin uc kati falan. bir de iste sanirsam yerlesme kanamasi oldu. bulantim normalde yok ama dun aksam iftara kofte yapmistim ayiptir soylemesi, onu yogururken biraz midem kalkti. ama tabi bunlar da psikolojik olabilir! :)

inşallah vardır minik meleğin canım var gibi duruyor yerleşme olmuş sende.bende henüz kanama olmadı.ben hep çok giderim wcye o yüzden onu belirti saymadım

tatlim bu benim ilk ayim, daha hamilelik de onaylanmadi ama ben bu konuda arkadaslarimla cok konustum, ve onlari dinledim. aksamlari yatmadan once iliskiye girdik iki hafta kadar iki gunde bir ve her seferinde belimin altina yastik koyup ayaklarimi havaya diktim. ama bel altina yastik koymadigimda, ayagimi havaya diktigimde bile aktilar! bir saat havada kaldiktan sonra, belimde o yastikla uyudum. dusumu bile hep sabahlari aldim. hayatimda bu kadar cok camasir yikamamistim inan. yine de akiyorlar. ama bize iki milyonda bir tanesi de yeterli zaten :) onemli olan olabildigine cok korumak

inşallah vardır minik meleğin canım var gibi duruyor yerleşme olmuş sende.bende henüz kanama olmadı.ben hep çok giderim wcye o yüzden onu belirti saymadım

ay cok sordum melek ama, bir tane daha sorucam ! :) idrarinin rengi degisti mi? benim mesela parlak portakal suyu gibi oldu..

Ben de gece güya ayaklarımı diktim ama hiccc gittii gidenn .aman

arkadaşlar merhaba bat 8 temmuz ovu.testi yaptım bugün ve çift çizgi çıktı hamde koyu.acaba tekrardan mı yumurtlama oluyor anlamadım yaa.hamilelik olabilir mi ki keşke olsa
benim de ovülasyon testim çok koyu çıkmıştı ama bat ne zamandı bilmiyorum bir önceki ay düşük yapmıştım çünkü ama bata 2-3 gün kala yapılan ovülasyon testleri çok koyuysa genelde gebelik oluyor inşallah sende de vardır benim testlerin fotoğrafını koyayım karşılaştır istersen

Eklentiler

• P_20150529_150209.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…