- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
ay yazdigin bana yaradi! cunku benim de bugun ovu testim bu kadar koyu cikti! :) hem de yumurtlarken bile bu kadar koyu degildi... valla ben cok umitlendim kizlar yaaa! ben son gunlerinde ovu testi pozitif cikipta hamile cikmayan hic duymadim, siz duydunuz mu?Geçkalmışım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım benim o akıp gidenleri takma,o akanlar genelde spermlerin içinde bulunduğu sıvı oluyor o zamana kadar giden tüplere gitmiş oluyor bendede öyle akar giderdi kuzum hatta azar azar sabaha kadar sürerdiYA siz bilirsiniz kızlar. .bu ilişkiden sonra hep akıp akıp gitti. Yahu .tutamıyorum ben onları. .Hele ki duşta adet olur gibi gittiler hep
istediğin kadar sor canım.çok değişmedi sadece herzamankine göre biraz daha sarı ve kokulu gibi.normalde beyaza yakındı çünküay cok sordum melek ama, bir tane daha sorucam ! :) idrarinin rengi degisti mi? benim mesela parlak portakal suyu gibi oldu..
istediğin kadar sor canım.çok değişmedi sadece herzamankine göre biraz daha sarı ve kokulu gibi.normalde beyaza yakındı çünkü
çok sağol canım sen de inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına inşallahGeçkalmışım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bişey değil canım.ayyy anne falan tuhaf oluyorum yaa.hem sevinçli hem şaşkın hem korkmuş hem hem hem... çok değişik ruh halindeyim canım yaacok saol, guzel anne! :)
sağol canım darısı başına inşallahadınıza çok sevindim, allah tamamına erdirsin ne güzel. :)
İnşallah vardır tutunmuştur bebeğin ama sakın yanlış anlama gebelik testin pozitif çıkana kadar bekle moda girmek için hayal kırıklığı çok zor oluyor gebelik testinde 1-2 güne kadar belli oluray yazdigin bana yaradi! cunku benim de bugun ovu testim bu kadar koyu cikti! :) hem de yumurtlarken bile bu kadar koyu degildi... valla ben cok umitlendim kizlar yaaa! ben son gunlerinde ovu testi pozitif cikipta hamile cikmayan hic duymadim, siz duydunuz mu?
bişey değil canım.ayyy anne falan tuhaf oluyorum yaa.hem sevinçli hem şaşkın hem korkmuş hem hem hem... çok değişik ruh halindeyim canım yaa
İnşallah vardır tutunmuştur bebeğin ama sakın yanlış anlama gebelik testin pozitif çıkana kadar bekle moda girmek için hayal kırıklığı çok zor oluyor gebelik testinde 1-2 güne kadar belli olur
çok duygulandım okurken canım.inşallah canım.bu duyguyu isteyen herkese tattırsın Allahım.ablam cok zor bi lohusa donemi gecirdi. ben de ona yardim etmek icin yanina tasindim bir sure. tam on sene once, 3 kilo yegenimi elime verdiklerinde tir tir titremistim. bunu alin elimden diye agladim bir sure. ama sonra o kadar cabuk alistim ki teyze olmaya.. simdi benim bitanem buyudu de bana soruyor kuzen yapcan mi kuzen diye. yaparsam bakacak misin dedim, altini bile degistiririm dedi. hem de aslan parcam, hic erkegim ben yapmam oyle seyler demedi! teyzelik yari annelikse eger, sana diyebilirim ki korkmayan anne olmaz. o yuzden korkunu degil, once mutlulugunu yasa! hayirla kucagina alirsin insallah
Dün başladım testi yapmaya, bugünkü testim az silik çıktı. Bu arada reglin 8. günü.
26 günde bir oluyorum. Bakalım kısmet..
Canım tebrik ederim , kan testi de yaptır. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder inşaAllahcanım ben az önce dayanamadım gebelik testi yaptım ve pozitif hala inanamıyoruummm cok mutluuyum yaaaa
Miranda aminnn diyorum duana, benim de kızım var Ekim de 4 yaşında olacak inşallah. İkinci gönlümüzden erkek geçiyor ama kız olursa da çokkkk sevinirim.insallah temmuz hepimize guzel haberler getirecek . bir tane kizim olsun, melegim olsun!
Benim de ovulasyon testiyle ilk tecrübem. İlk hamileliğim tek ilişkiyle olmuştu. O zaman yumurtlama günü, ovulasyon testi vs. hiç haberim bile yoktu. Sadece ilişki sonrası hemen kalkmamıştım. Nasip işte...ay canim ben yumurtlarken boyle silik silik cikti. hem akintimdan hem ovulasyon testlerinden takip ettim (12. gunden baslayarak gunde iki kere test ettim) ama ovu test hic koyu olmadi bende... taa ki bugune kadar. bugun de 25. gunum! genelde 29-30 gun arasi suruyor adetlerim. su an ovulasyon yapiyor olmam imkansiz herhalde.. o yuzden hamis oldugumdan supheleniyorum. demem o ki, ovu testine guvenme ama ovu testsiz de kalma
sağol canım.darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallahAy ne güzel hamişimiz varrr. Tebrik ederim 27melek.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mirandacım inşallah seninde bebişini tutunmuştur. Bence yarın sabah ilk idrarla dene. Çıkar kesin. Benimde sıkıntım var. Reglim 6 gün gecikti.geçen ayki kimyasal gebelik Yüzünden galiba. 5 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti. Az önce de bidaha test yapayım dedim ve Ovulasyon testi Yaptım silik çıktı.olmazsa pazartesi gebelik testi yapıp söktürücü alıcam
kana gitcez inşallah birazdan canım.çok sağol darısı başına inşallah.Canım tebrik ederim , kan testi de yaptır. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder inşaAllah
Miranda aminnn diyorum duana, benim de kızım var Ekim de 4 yaşında olacak inşallah. İkinci gönlümüzden erkek geçiyor ama kız olursa da çokkkk sevinirim.
Değerlendirmemiz gereken bir haftamız var, gerisi Rabbime kalmış..
Kızlar ben de ovu testi yle öğrendim. Bat günümde ancak hayalet çizgiyi görebilmistim. Batiniza yaklaşık 5 6 gün kala çift koyu çizgi umut var demek.ay hic de oyle dusunme! bence gayet de hamilesin! :) cok sevindim adina.. nasil guzel bir mutluluk bu! dusunsene icinde mini mini eller, mini mini ayaklar olusuyor! offf is yerinde basladi gozlerim dolmaya yine... cok sulu gozum!
ayrica kendi adima da cok sevindim! benim hamilelik testim henuz negatif ama ovulasyon testimin pozitif olmasi, ve senin de hemen ardindan hamile oldugunu ogrenmen bana da umut oldu.
herhangi bir hamilelik belirtin var miydi daha onceden? nasil hissettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?