ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ben de senin gibi dusunuyorum, benim bugun yumurta aki gibi akintim oldu, kasik agrim yine basladi, tam koyu cikmasa da test oncekilere nazaran koyulasti yine de burdakilere gore silik, ki ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim, bir de 3.5 yıloönce doğum yaptım, onda da bunda da ovulasyon 4 haziran gosterirken ayni belirtilerim 2 haziran da cikmisti ve sadece 2 haziranda iliskim olmustu, gebelik oldu. Bakalim kısmet bugun calisma gunum , bir de haftasonu iste 10-15 gune cikar sonuc , nasipse

Bence her şey nasipse oluyor, ilk çocuğunda, aksam biraz neseliydik, bir yakınlaşma oldu ve kalktim banyoya girdim ve 10 gün sonra belirtiler çıktı simdi oğlum 3.5 yasında yani yat, sunu Ye bunu ye meselesi de değil ama hosuma gitti boyle takip etmek yumurtlamayi :)

insallah canim. sanirim ben bu aralar yine aksiyona devam edecegim. BAT a kadar da her sabah ovulasyon testi yapacagim. cunku hem gercekten bu kadar gec yumurtlar miyim diye ogrenmek istiyorum, hem de ikinciye yumurtlarsam belki ikiz olur!! :) aklimda cok hain planlar!
pazartesi ben de gebelik testini tekrarlamayi planliyorum. muhakkak birbirimize haber verelim! insallah olumlu olcak ikimizinde testleri!

Kızlar ben de ovu testi yle öğrendim. Bat günümde ancak hayalet çizgiyi görebilmistim. Batiniza yaklaşık 5 6 gün kala çift koyu çizgi umut var demek.

vallahi aklim cok karisti! bir heyecanlaniyorum bir uzuluyorum, kendim de sastim! ama insallah hamisimdir...
bir de akintima baktim bugun. ovulasyon pozitif cikti ama akintim koyu, kaygan degil. umarim ben de senin gibi olurum! uc bes gune bebegimin gelisini kutlarim.

insallah oglun da olur! benim yegenim var on yasinda, o da erkek. elimde buyudu, yari annesi sayilirim. olur belki ikinci cocugum olmaz, o yuzden ilkimi kizim olsun isterim. en azindan ikisini de tatmis olayim diye : )

sağol canım.değerim 76 nasıl acaba hiç bir fikrim yok

tatlim soyle bir yazi buldum:
Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Günaydın, kizlar dun bizim çalışma günümüzdu ve uyuyakaldik, en son ayin 2 sinde sabah erken saatlerde çalışma olmuştu, simdi bugün hic sperm yok mu bende :) akşama hatta geceye daha çok var :) yumurtlarsam ne olacak simdi ?

Canım senin ovulasyon testinin dün pozitif çıkmamış miydi ? Yumurtlama 12-36 saat arasında oluyormuş çift çizgiden sonra. Yani akşama yetişebilir bence. Bir de spermler 72 saat canlı kalabiliyormus. Hala şansın var bence :))

[QUOpozitif değildi86, post: 41647204, member: 689143"]Canım senin ovulasyon testinin dün pozitif çıkmamış miydi ? Yumurtlama 12-36 saat arasında oluyormuş çift çizgiden sonra. Yani akşama yetişebilir bence. Bir de spermler 72 saat canlı kalabiliyormus. Hala şansın var bence :))[/QUOTE]
Yok pozitif değildi sadeceoöncekilere gore ilk defa köy ulaşmıştı yani daha bugün yarin ancak koyulaşır. Bu arada 3 gün olması iyiymis :))(

Evet dünden daha koyu ve akıntı eşliğinde ve de takvim ovulasyonun hemen bir gün öncesindeki testin :) hepsi tuttu, kimyasal gebelikten sonra şaşar mi acaba demiştim ama sasmadı,

Eklentiler

• 1436003813931.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 86
  • 1436003934083.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 91
Evet dünden daha koyu ve akıntı eşliğinde ve de takvim ovulasyonun hemen bir gün öncesindeki testin :) hepsi tuttu, kimyasal gebelikten sonra şaşar mi acaba demiştim ama sasmadı,

oteki tarafa yazdim, sana da yazayim. simdi benim Son adet 9 haziran ve bu soldaki bes test, soldan saga 15. gunum aksam, 16. gun sabah, aksam, 17. gun sabah ve aksam. foto da azcik parlamis ama bariz ikinci cizgi var. fakat control cizgisnden bayagi bir silik. soldan ucte, yine soldan saga bu sabah ki, dun aksamki ve dun sabah ki testlerim. ve bugun 26. gunum. BAT 8-9 temmuz olacak.

Miranda senin hamilenolma ihtimalini var bat cok yakin, ben su an tam yumurtlama donemimdeyim, gecen ay da 18 haziran da ve 19 mayısta regl olmuştum ayin 6 sinda doktora muayeneye gittiğimde yumurtanın çatlamış demişti, demek ki bu ilk hafta benim ovulasyon günlerim, benim lh testi bunu doğruladı ve de akintim tam zamanında geldi yani bakalım bugün en koyuyu yakaladim hafif sari da akintim var ara ara, bugün ve yarin son gunum zaten sonra memlekete gideceğim, geri döndüğünde de yurt dışına gidecegiz tatile yani regli yurt dışındaoolacağım ya da gebeliği orada ogrenecegim :) kısmet

İnşallah tatlım. Bakarsın iki kişi gider üç kişi dönersiniz :))
Ben de Hamile olabilirim diye düşünüyorum ama kaygilaniyorum da. Dün hamilelik testi negatif çıktı. Yarın sabah ve salı sabahı tekrar deneyeceğim. İki çizgiyi bir de hamilelik testinde görürsem buralarda çifte bayram var

Bak benim hep 19 un ya da 18 inde reglim, gecen ay jimyasalda mesela belirtim vardi idrarda cikmadi sonra 5 gun kala kanda cikmisti

moralini bozma bence, o yine de akiyor biraz. hepsi kesinlikle gitmiyor. bir de soyle dusun, disari bu kadar ciktiysa kim bilir ayaklarin havada iceri ne kadar girmistir
Kızzz dün ilk kez ayaklarim havada diktim. Valla olursa sırrı burda diycem inşallah olmuştur . Dua edin bacilarrr

Daha koyulaşacak kuzum bu

Çok tatlısıniz yaaa.ikiz olur dié planlaraaa gelllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…