Tebrikler canimcanım ben az önce dayanamadım gebelik testi yaptım ve pozitif hala inanamıyoruummm cok mutluuyum yaaaa
Ben de senin gibi dusunuyorum, benim bugun yumurta aki gibi akintim oldu, kasik agrim yine basladi, tam koyu cikmasa da test oncekilere nazaran koyulasti yine de burdakilere gore silik, ki ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim, bir de 3.5 yıloönce doğum yaptım, onda da bunda da ovulasyon 4 haziran gosterirken ayni belirtilerim 2 haziran da cikmisti ve sadece 2 haziranda iliskim olmustu, gebelik oldu. Bakalim kısmet bugun calisma gunum , bir de haftasonu iste 10-15 gune cikar sonuc , nasipsemiranda_19ber: 689143 .!.:ay canim ben yumurtlarken boyle silik silik cikti. hem akintimdan hem ovulasyon testlerinden takip ettim (12. gunden baslayarak gunde iki kere test ettim) ama ovu test hic koyu olmadi bende... taa ki bugune kadar. bugun de 25. gunum! genelde 29-30 gun arasi suruyor adetlerim. su an ovulasyon yapiyor olmam imkansiz herhalde.. o yuzden hamis oldugumdan supheleniyorum. demem o ki, ovu testine guvenme ama ovu testsiz de kalma
sağol canım.değerim 76 nasıl acaba hiç bir fikrim yokTebrikler canim
Ay ne güzel hamişimiz varrr. Tebrik ederim 27melek.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mirandacım inşallah seninde bebişini tutunmuştur. Bence yarın sabah ilk idrarla dene. Çıkar kesin. Benimde sıkıntım var. Reglim 6 gün gecikti.geçen ayki kimyasal gebelik Yüzünden galiba. 5 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti. Az önce de bidaha test yapayım dedim ve Ovulasyon testi Yaptım silik çıktı.olmazsa pazartesi gebelik testi yapıp söktürücü alıcam
Kızlar ben de ovu testi yle öğrendim. Bat günümde ancak hayalet çizgiyi görebilmistim. Batiniza yaklaşık 5 6 gün kala çift koyu çizgi umut var demek.
Canım tebrik ederim , kan testi de yaptır. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder inşaAllah
Miranda aminnn diyorum duana, benim de kızım var Ekim de 4 yaşında olacak inşallah. İkinci gönlümüzden erkek geçiyor ama kız olursa da çokkkk sevinirim.
Değerlendirmemiz gereken bir haftamız var, gerisi Rabbime kalmış..
sağol canım.değerim 76 nasıl acaba hiç bir fikrim yok
Günaydın, kizlar dun bizim çalışma günümüzdu ve uyuyakaldik, en son ayin 2 sinde sabah erken saatlerde çalışma olmuştu, simdi bugün hic sperm yok mu bende :) akşama hatta geceye daha çok var :) yumurtlarsam ne olacak simdi ?
Evet dünden daha koyu ve akıntı eşliğinde ve de takvim ovulasyonun hemen bir gün öncesindeki testin :) hepsi tuttu, kimyasal gebelikten sonra şaşar mi acaba demiştim ama sasmadı,
İnşallah tatlım. Bakarsın iki kişi gider üç kişi dönersiniz :))Miranda senin hamilenolma ihtimalini var bat cok yakin, ben su an tam yumurtlama donemimdeyim, gecen ay da 18 haziran da ve 19 mayısta regl olmuştum ayin 6 sinda doktora muayeneye gittiğimde yumurtanın çatlamış demişti, demek ki bu ilk hafta benim ovulasyon günlerim, benim lh testi bunu doğruladı ve de akintim tam zamanında geldi yani bakalım bugün en koyuyu yakaladim hafif sari da akintim var ara ara, bugün ve yarin son gunum zaten sonra memlekete gideceğim, geri döndüğünde de yurt dışına gidecegiz tatile yani regli yurt dışındaoolacağım ya da gebeliği orada ogrenecegim :) kısmet
Bak benim hep 19 un ya da 18 inde reglim, gecen ay jimyasalda mesela belirtim vardi idrarda cikmadi sonra 5 gun kala kanda cikmistiİnşallah tatlım. Bakarsın iki kişi gider üç kişi dönersiniz :))
Ben de Hamile olabilirim diye düşünüyorum ama kaygilaniyorum da. Dün hamilelik testi negatif çıktı. Yarın sabah ve salı sabahı tekrar deneyeceğim. İki çizgiyi bir de hamilelik testinde görürsem buralarda çifte bayram var

Kızzz dün ilk kez ayaklarim havada diktim. Valla olursa sırrı burda diycemmoralini bozma bence, o yine de akiyor biraz. hepsi kesinlikle gitmiyor. bir de soyle dusun, disari bu kadar ciktiysa kim bilir ayaklarin havada iceri ne kadar girmistir
Benim de 16 17 olacak gelmeyesice regl..olursa.bayram sevinci olacak yaaaaBak benim hep 19 un ya da 18 inde reglim, gecen ay jimyasalda mesela belirtim vardi idrarda cikmadi sonra 5 gun kala kanda cikmisti
Daha koyulaşacak kuzum buEvet dünden daha koyu ve akıntı eşliğinde ve de takvim ovulasyonun hemen bir gün öncesindeki testin :) hepsi tuttu, kimyasal gebelikten sonra şaşar mi acaba demiştim ama sasmadı,
Çok tatlısıniz yaaa.ikiz olur dié planlaraaa gelllllinsallah canim. sanirim ben bu aralar yine aksiyona devam edecegim. BAT a kadar da her sabah ovulasyon testi yapacagim. cunku hem gercekten bu kadar gec yumurtlar miyim diye ogrenmek istiyorum, hem de ikinciye yumurtlarsam belki ikiz olur!! :) aklimda cok hain planlar!
pazartesi ben de gebelik testini tekrarlamayi planliyorum. muhakkak birbirimize haber verelim! insallah olumlu olcak ikimizinde testleri!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?