Canimmm. Bu ikinci ilişki gününde bacaklari diktim bekledim. Ondan mı nedir bilmiyorum akmadı önceki gün gibi . Ay inşallah tutar. Yum .önceki gün çatladı ama sanırım agrım olmustu. Ama yaşıyordur tutar belkiCanım benim o akıp gidenleri takma,o akanlar genelde spermlerin içinde bulunduğu sıvı oluyor o zamana kadar giden tüplere gitmiş oluyor bendede öyle akar giderdi kuzum hatta azar azar sabaha kadar sürerdi
Benim de 16 17 olacak gelmeyesice regl..olursa.bayram sevinci olacak yaaaa
Hıı ben girmem kız öyle olsa.. ise yariyor mü peki. Ay bebis olsa da girmem bişi olur ederrSeninle ayni zamanlarda bekleyeceğiz, hadi bakalım, ben yurt disindan haber veririm, kirmizilari ya da bebeği:) olası kırmızı lara karşı tampon almalıyım deniz tatili ne de olsa.
Kızzz dün ilk kez ayaklarim havada diktim. Valla olursa sırrı burda diyceminşallah olmuştur . Dua edin bacilarrr
Havuza değil, denize gidiyorum sşimdiye kadar sorun olmadı hatta günlük hayatta bile kullanılır. Bebek konusuna gelince oğluna 8 haftalık hamileyken yüzmeye başladım, 8 aylıkken bıraktım kasım da en son deniz tatilini yaptık, aralıkta doğum oldu, normal digumdu. Doktorun da yüzücü, o tavsiye etmişti :)
Ay sormaaa sorma.gelsin şu mercimek kiliklilaray bizimde yatak odamizda dun aksiyon boldu. arkasindan bende bir saat ayaklarimi diktim havaya. hem de belimin altina yastikta koydum. bu islem beni cok yoruyorama bence cok onemli. :) eh vorones, mercimegi firina verdik!
Devam devammm kuzummmm. Kopkoyu olacakSelam kızlar, dünkü testle beraber bugünkünü ekledim. Bugün reglimin 9. günü. Çizgi daha belli sanki..Eki Görüntüle 1573792 Eki Görüntüle 1573793
Sorun olmaz yani öyle mı ben de ağustosta denize gitcem hamis olsam da girim mı suya..Bi de koşu sıkıntı olur mu ya spor olarakHavuza değil, denize gidiyorum sşimdiye kadar sorun olmadı hatta günlük hayatta bile kullanılır. Bebek konusuna gelince oğluna 8 haftalık hamileyken yüzmeye başladım, 8 aylıkken bıraktım kasım da en son deniz tatilini yaptık, aralıkta doğum oldu, normal digumdu. Doktorun da yüzücü, o tavsiye etmişti :)
Sorun olmaz yani öyle mı ben de ağustosta denize gitcem hamis olsam da girim mı suya..Bi de koşu sıkıntı olur mu ya spor olarakHavuza değil, denize gidiyorum sşimdiye kadar sorun olmadı hatta günlük hayatta bile kullanılır. Bebek konusuna gelince oğluna 8 haftalık hamileyken yüzmeye başladım, 8 aylıkken bıraktım kasım da en son deniz tatilini yaptık, aralıkta doğum oldu, normal digumdu. Doktorun da yüzücü, o tavsiye etmişti :)
Kosu[/QUOTE]Koşu su evrede tehlikeli olur , bence sadece yürüyüş. TE="vorones, post: 41654173, member: 566866"]Kızlar dün döllenme olduysa bugün tempolu koşu yapiyorum acaba sorun olur mu spor
Ayy koştum vallla deli gibi de terledim. Tempolu koştum. Yoktur ya bebek .aman nerde[/QUOTE]
Ayy koştum vallla deli gibi de terledim. Tempolu koştum. Yoktur ya bebek .aman nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?